Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Köszönöm a tájékoztatást!
    Igazán nem sürgős, és nem is életbevágóan fontos tulajdonképpen, de azért jól mutat majd a többi eventes kitehetővel az óltörténetes felhősoron :)
    Minden jót kívánok én is :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt tudod ugye, hogy az a felhősor nem tematikus?
    A javításig is használhatod, ha addig egy bármely más, 1x2 méretű dekort teszel ki rá.

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  3. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. A Hajótöröttek partját tele pakoltam Hógolyó oly jó dekorral,amit ugye 20-szor lehet betakarítani, utána csak dekoráció. Na és itt jön a gond, learattam 20-szor, egyesével felszedtem (máshogy nem lehetett), de egyetlen egy kint maradt, mert sehogy nem tudom felszedni, se "kézzel", se géppel. Mit tegyek?

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérnék farmnevet és ID számot. Megnézzük mi lehet a gond vele.

5. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

már rég elvan intézve! az , pedig hogy neked a 20 ik oldalon nem feltétlenül jelenti, h nálam is ott van . és nem is ott volt:)

6. mátépéter

mátépéter Utánpótlás-írogató

matepeter a farm név és ID: 50587609 bűvös nyuszit nem találom! bocsi azt hiszem az előbb elírtam

7. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Szevasztok. Kaptuk ajándéba a két felhősort, de nem tudom hogy a hozzávalókat honnan tudom beszerezni. Segitséget köszönöm előre is.
    laciku ID:22917489

Utoljára szerkesztett: 26.12.20
  8. dorka975

dorka975 Fórum-zöldfülű

Szia! Segítséget kérnék eltűnt 55 db sárga gyertyám, már elültetni nem tudtam.Sajnos többszöri frissítés és ki és belépés után sem lett meg. Gazda: dorka975 ID: 15564905. Köszönöm szépen a segítséget. :)

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A felhőkre való dekorokat 2020-ban napi belépési bónuszként kaptuk, januártól decemberig, havonta egyet.
    A dekorokról >>ITT<< olvasható bővebb információ.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Még egy ki- belépést kérnék!
    Úgy hiszem, a sárga gyertyáknak a vetőtáblán mostmár meg kéne jelenniük :)

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Kollégám javaslata: A Hajótöröttek partján, az elefánt alatti 2-3 sort nézd át.

Kuzdern, mátépéter és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok! Meg tudnátok nézni, hogy van-e Céllövészetem, és ha igen, hova tettem? :) Köszönöm (Id 44529162)

13. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Igen, tudom, köszi!! Használatba is vettem a felhősort azonnal, amint megszereztem.
    Tudom, jó TP-t adnak külön is ezek a dekorok, mégis lecserélem, ami a felhőn eddig volt, szívesebben nézegetem ezeket :)
    Szeretem a nem tematikus felhőket is "tematikussá" tenni.
    Szerencsére van miből válogatni a kitehetős-területekre. ;)

Kékmadár1, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  14. mátépéter

mátépéter Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget ! További kellemes ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek !!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.12.20
    BackOffice és Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Kollégám a toronytól balra, középtájon találta meg a dekorodat.

upload_2020-12-26_11-25-34.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Köszön
    Köszönöm! Meglett! :)

Othep kedveli ezt.
  17. dorka975

dorka975 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. További szép napot és kellemes ünnepeket :)

BackOffice és Othep kedveli ezt.
  18. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Több problémám is akadt. Az egyik, hogy néha úgy dönt a játék, hogy térkép nézetben kifagy és csak a napraforgó forog körbe-körbe, Unity esetében meg csak talicskáznak a barik 100%-ig, de utána nem történik semmi. Néha percekkel később átugrik az adott farmterületre, de a legtöbb esetben frissítenem kell az oldalt, hogy haladni tudjak. Viszont ennek az a hátránya, hogy a korábbi tevékenységeimet szinte teljes mértékben sztornózza. Tehát, ha például előtte elültettem valamit, a frissítés után teljesen üres a földterület.
    A másik gond, hogy nem röppenek fel pár másodperc után a felröppenők és így ültetni is csak úgy tudok, hogy földenként kiválasztom, hogy mit szeretnék ültetni és ezt egyesével kell megcsinálom.
    Ez a két gond már napok óta fennáll és most már eléggé zavar, mert nagyon lassúvá teszi a haladásom az állandó frissítések miatt. Mindegy, hogy Flash vagy a Unity verzióval játszom mindegyiken ezt csinálja. Korábban pedig ezzel nem volt gondom, de 3-4 napja már ezt csinálja. Pedig nincs megnyitva semmilyen más lap vagy másik böngésző egy időben, ez miatt nem lehetne lassú. Másrészt kipróbáltam, más oldalakat (pl. Howrse) gond nélkül betölt, nem akadozik - szóval a netemmel sincs probléma.
    Jelenleg Chrome böngészővel játszok, mert a Firefox-nál miután belépek a farmomra, elkezd tölteni és egyszer csak teljesen kifagy a játék és csak fehérség van. Egy idő után visszadobja a képet, de már nem tölt az oldal.
    Az utolsó problémám a Unity-s verzióhoz kötődik. Vannak tárgyak, amikkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Például a szédült szántómon van egy almafa, amit nem tudok leszedni, kacsa kata trágyájával megszórni, mert ha rákattintok a fára, akkor az almafa információ (érési idő, mennyiség stb) kitakarja azt a részt, ahol az aratás, trágyázás ikonok vannak.
    Gazda: ViVcSi0212 ID: 1918056

A választ előre is köszönöm! ^^

zsani_apja kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Azt tudom javasolni, hogy gondok esetén játssz inkább Flash-ben, amíg csak lehet.
    Maradj ilyenkor a Chrome böngészőnél, mert a Flash és a Mozilla egy ideje már nem működik együtt jól.

Gondok Unity-ben: folyamatosan dolgoznak rajta sokan is játszunk...

Ami a nehezen aratható tárgyak aratását illeti: ha a Beállításokban a További beállítások fül alatt az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" opciót a "BE" állásba állítod, akkor várhatóan ez is jó lesz.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Megvásároltam egy ajánlatot 71%. 400 szupitrágya 10 party pörgetés, stb. Az unitin tettem. Sms-t kaptam a pénzt levonta, a csomagot nem kaptam meg. Kódot kért, amit beütöttem, nem reagált, új kódot kértem arra sem. Bankkártyás vásárlás volt. Légyszi segítsetek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.