Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megkaptad most a teljesített eventes feladat nyereményeit, amik elmaradtak a farmon. (az ellenőrzés idején érkeztek meg: 2020-12-28 13:32:44 órakor)

Van evőkanalad is a játék folytatásához.

Köszönjük a türelmedet, játszhatsz, folytathatod az eventet.

2. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Sajnos így sem találom. Mindent elmozgattam többször is, nagyon elbújt. Olyat kérhetek, hogy szedd le nekem, hogy bekerüljön a raktárba?

Utoljára szerkesztett: 28.12.20
  3. Zitike17

Zitike17 Utánpótlás-írogató

Szia! Még sosem kértem segítséget, de már többször átnéztem a területeim és a felhőim is, de nem találom a Zsákolj, ha tudsz dekort.
    Megköszönném, ha tudnál segíteni, már csak ez az egy hiányzik.
    Gazda: Zitike17 ID: 7063894

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Pedig ott van.
    Itt róla a kép:
    olgi52.png

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Zitike17!
    A keresett dekorációd a Hajótöröttek partján van.
    Bal felső részen a harmadik sorban középtájon találhatod.

Zitike17 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -mikimackó-

-mikimackó- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kiváltottam az előbb a lila gyertya eventnövényt, megkevertem a malomban az első 5 db-ot. Viszont az ültetendő mennyiség 0-t mutat, így nem tudom elkezdeni ültetni. Megnéztem, a malom a 9999-ből levett 5-öt, de ültetnivaló sehol. ID: 22903728 Köszönöm.

7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Egy ki és belépéssel frissítsd a játékot légy szíves és ezt követően keresd újra a lila gyertyáidat a teliholdas vetőtáblán.

8. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Nagyon köszönöm a segítséged! Olyan béna voltam, hogy a világító toronynál kerestem. A kép alapján jöttem rá, hogy el vagyok tévedve.
    Szép napot!

9. Zitike17

Zitike17 Utánpótlás-írogató

Szuper! Megtaláltam. Nagyon köszönöm!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. erikaréka

erikaréka Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)
    Boldog új évet kívánok!:)

Othep kedveli ezt.
  11. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Boldog újévet kívánok! Nagy kérés lenne, hogy aki ráér, megkeresné, hogy mivé változott a Piccolóm ás hol van? Köszönöm! ID 51994092 Úgy rémlik, hogy a Bahára tettem ki.Találtam egy Fényfesztivált az Erdei Tisztáson, lehet, hogy ez lett a Piccolóból?

Utoljára szerkesztett: 28.12.20
  12. Neni60

Neni60 Junior szaki

Szia Kedves Moderátor! Nagyon restellem, hogy segítségre szorulok, de már ötször átnéztem minden területet és így sem találom a Mindent elkapó bohócnadrág dekorációmat! Kérném szépen a segítségeteket! Előre is hálás köszönet érte! ID 15974918

13. Wellwisher

Szia!

A "Piccolo" láda 2020-12-25 12:34:33 órai nyitásakor Fényfesztivál (+) dekort kaptál. Az erdei tisztás baloldalán, az eventóra magasságában fogod megtalálni ezt az 1x1-es dekort.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Szia!

A hajótöröttek partja területen, a jobb oldali hajóroncsból kinövő pálmafa mellett találd ezt a dekort.

15. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szia segítséget szeretnék kérni nem találom az érzelmes pitnik a bűvös nyuszi a trükkös futópad és a gépelés hangja kirakókat !

16. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

Szia segítséget szeretnék kérni nem találom a sárga gyertya event növényemet 35 db beültettem és eltűnt.

17. Wellwisher

Szia!

Segíteni csak farmnév és ID szám megadása mellett tudunk. Ezeket pótold légy szíves!

18. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

ID 13578504 Bocsánat...:( farmrobi

19. Wellwisher

Szia!

Kérlek, hogy egy ki és belépéssel frissítsd a farmodat.
    A 35 darab sárga gyertya a vetőtáblán várja, hogy a baha ültetvény földjébe szórd.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Neni60

Neni60 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.