Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Méhecske

Méhecske Haladó

BUÉK! Egy hónapos prémium gazda előfizetést kaptam karácsonyra. Megnéztem az enciklopédiában,hogy ez milyen előnyökkel jár és mit kell látnom és mi mit jelent ha rá kattintok a villára. A prémium előfizetés állapotánál,nem jelzi nálam az előnyök érvényességi idejét (Nap ,Óra,Perc,Másodperc) ,valamint hatástalan a "Prémium kezelése" nyomógomb. Kérem a Moderátor segitségét. Köszönettel ICUS44

2. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy ha nem vettem le a csereléghajóról a kékszajkómat időben, akkor az elveszett?
    Köszi a választ!
    nanobapo

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Méhecske!
    A prémium gazda előnyök kerek egy hónapig érvényesek.
    Ha a Prémium kezelése kapcsolóra rákattintasz, akkor benavigál a bankba, ahol a jobb felső sarokban mutatja az érvényesség hatályát. Ha becsukod az ablakot és vársz egy picit, akkor Prémium kezelése gomb beszürkül, és már egy másik felületen is láthatod a pontos lejáratot. A kép nem nálad készült! upload_2021-1-1_19-50-11.png
    Ha nem Flashben játszol akkor nyisd meg a farmot abban, és akkor biztos hogy rendesen látszik a lejárat dátuma is.

Főbb előnyök:
    • havi szinten újítható.
    • Farm visszarendező
    • Havi 1x Gazda szerencséje csomag ajándékba
    • +8 küldhető ajándék
    • +8 szomszédhely
    • +5 eventnövény
    • +200 víz a tartályhoz és emellett újratöltődik (azaz sose ürül ki)
    • +800 adag trágya tárolása a trágyadombon
    • Fák automatikus szüretelése
    • +1 normál pörgetés Rackó látogatásakor
    • Turbómalom előfizetés
    Bővebben itt tudsz róla olvasni: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

A hideg-meleg ünnepek dekrot megszereztem, a mostani event alkalmával viszont nem tudom hol lehet mert kirakni nem tudom.
    Mwgnéznéztek merre is lehet az a fránya dekor?
    köszönöm
    ID 21324999

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám megkereste, a Karneválkirálynő 2020 felhősoron van a dekorod.

6. imipupu

imipupu Fórum-zöldfülű

Szia . imipupu ID 55141794 a számom , sajnos nem találom a rémpók-o-mat amit ezelőtt negyedórával a termeléssel szeretem meg. semelyik földemen sem találom ,kilépés belépéssel is próbálkoztam de nincs .
    Köszönöm a segitséget .

7. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

Köszönöm nagyon szépen NEKTEK !!!!

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Szia imipupu!
    Hol kerested?
    A rémpók egy dekoráció, amit Jacknél lehet kiváltani.
    Kollégám megnézte, és most a váza alatt a menüdben csücsül.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

A Flashben játszom még és így is nagyon lassú. Más nem jelezte ezt a problémát? A paszulyt majd egy óra alatt tudtam csak leszedni.
    Ilyen probléma még nem volt a gépemmel. Köszönöm a válaszodat előre is.

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Prémium tagságot akartam venni, bár a kártyám folyamatosan be volt állítva, hogy minden hónapban levonhatja a tagságot, most mégis kaptam egy üzenetet, hogy sikertelen volt a tranzakció. Kitöröltem az adatokat, és újra próbáltam, megadtam minden adatot, de nem fogadja el, kér net bank jelszót. Tudtok segíteni, hogy mi lehet a gond?

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Melyik böngészőt használod?
    Próbáltad másikkal, pl. Chrome böngészővel?
    Géptisztítás megvolt? Akár naponta is lehet, ha azt tapasztalod, hogy romlik a játékmenet.

12. Havasi_Gyopár

Szia -Anyu-!
    Kaptál a bankodtól ilyen tartalmú SMS-t? Azt kell beírni a vásárlási folyamat során feljövő ablak megfelelő rovatába.

Az internetes kártyás vásárlásnál az OTP-nél már novembertől, más egyes bankoknál későbbi időponttól, de legkésőbb 2021.01.01.-től, azaz a mai naptól változás állt be.
    Ez teljesen független a BP-től!
    Akinek internetes hozzáférése van a számlájához, annak a fiókjába is kiment az értesítés a változásról és a sikeres vásárláshoz való teendőkről.
    Akinek nincs, annak papíralapú értesítő levelet küldtek.
    2020. November 2 óta az OTP-nél ez az eljárás:
    - Beírod a kártya adatokat.
    - Tovább.
    - Megjön az SMS kód (feltéve ha be van állítva).
    - És kell a Telekód csak úgy történik meg a fizetés.
    Telekód: Kártyához tartozó bankszámlaszám utolsó 3 karaktere. (nem a kártya száma!). Ezt kötelezően meg kell változtatni, amíg nem változtatod meg, addig nem tudsz vele fizetni.

Itt tudsz telekódot változtatni:
    Bal oldali menüsorban: Új feliratú opció Betéti, hitelkártyák

Vagyis amíg ezek a dolgok nem történnek meg, addig sikertelen marad az internetes vásárlás.
    Ettől függetlenül, ha bármi probléma merül fel, azt minden játékosnak magának kell a bankjával egyeztetni, és rendbe tenni.​

-Anyu- kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm.

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. farmisto

farmisto Aktív író

Kedves Admin!

Nekem eddig prémium előfizetésem volt, amely automatikusan megújult, most valamiért nincs. Meg tudnád nézni a rendszerben mi az oka? Abból vettem észre, hogy elfogyott a vízem :) Igényeljem újból?

BUÉK mindenkinek :D
    Gazda: farmisto ID: 13865716

15. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Nektek Boldog Új Évet! Nekem az a kérdésem, hogy a Kliens alkalmazásnál mikor lesz a megszokott játék oldal (keretre gondolok)?Margareta5261 ID:30644129

16. Havasi_Gyopár

Szia farmisto!
    Mikor járt le a prémiumod?
    Türelmet kérünk, reggel lesz csak olyan kolléga ügyeletben, aki jogosult a farmra való ránézésben, de valószínűleg újból el kell indítanod, tehát nem muszáj kivárnod.
    Egyébként javaslom megnézni az e-mail -eidet, mert, ha nem hosszabbodott meg, akkor nem kaptál róla vásárlási visszaigazolást sem.
    Ha meg kaptál SMS-t a vásárlásról a bankodtól, és e-mailt is a BP-től, de a farmon nem él a prémium tagságod, akkor a supportra kell írnod, (Általános kérdések sort választva, min 140 karakterben leírva a problémát), mert ez hiba lenne.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Szia Margareta5261!
    A központtól azt az információt kaptuk a kliens első közzétételekor, hogy folyamatosan intézik a fejlesztéseket, és ez is közöttük van.
    Nyilvánvaló, hogy nem a farmkeret a legelső, amit megcsinálnak, ezért türelmet kérünk.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  18. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Mielőtt a segítségeteket kérném kívánok sikerekben de főleg Egészségben gazdag Békés Boldog Új Évet mindenkinek!

Szeretném ha utána néznétek, hogy az est folyamán vásárolt Szellemfűz-fám hová tűnt, mert kihelyezés közben nyoma veszett :(
    Ida58 ID: 41822065

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mikor és hol vásároltál ilyen fát?

20. gyöngy57

gyöngy57 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazda ! Segíts nekem kérlek! Nem találom, hol szerezhetek napelemet...
    Köszönöm , ha segítesz..
    Gyöngy57

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.