Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

kerge kertedben bal oldalt, középmagasan található.

-eva0122- kedveli ezt.
  2. |Tamás|

Szia!

ID? Felhasználói név?
    Mikor? Milyen tápot vettél?

3. |Tamás|

Szia!

Kerge kert, alsó szekció, jobb felső sarka.

4. |Tamás|

Szia!

Titkos segéd - zuhatagok szigete, jobb felső sarok
    Érzelmes Piknik - Világító tornyos terület, User ID felett.

.csimi. kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Szia!

Annyit tudok mondani, hogy 2021-01-03 16:17:06 után a következő farmra belépés 2021-01-04 06:13:20-kor történt.
    Senki nem lépett be azóta ebbe a fiókba, illetve ilyen jellegű hibát nem olvastam sehol.

gobbledegook kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Ma még simán át tudsz váltani flash alapú játékra (farm keret jobb alsó sarok).
    Illetve az információ mutatása egérkattintásra opciót ha beállítod, akkor nem jelenik meg csak úgy az ablak egérmutatásra.

7. -eva0122-

-eva0122- Utánpótlás-írogató

köszönöm :)

Kuzdern kedveli ezt.
  8. .csimi.

.csimi. Aktív író

Nagyon köszi. :)
    Több napja kerestem már ezeket a tárgyaimat eredménytelenül.

9. gobbledegook

gobbledegook Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, akkor
    Köszönöm szépen, akkor úgy értékelem, hogy bug :) Ez megnyugtató :)

10. verda

verda Haladó

Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy a Gazdaköriben a "Szánkóbajnokságnál" hogy lehet a vizet "betenni"? Bármikor próbálom, veszem, nem jön össze az elsőnél sem a 300 db (nem tudok annyit venni), így a 600 sem fog. Köszönöm

11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia verda!
    A játék beállításainál kell megnézned, hogy engedélyezett-e a részletekben való beadás?
    E képek alapján állítsd be, és a végén mentés, és egy ki-belépést követően már mennie kell.
    Farm-beállítások-játékbeállítás.jpg Beállítások_részletekben-leadás.png

verda kedveli ezt.
  12. verda

verda Haladó

Köszönön :) Ez be van állítva, tehát naponta adhatok hozzá annyit, amennyi lehet, és így egyszer majd eljutok ahhoz a mennyiséghez? Ez akkor nem az a víz, amivel locsolok és itatok?

13. Havasi_Gyopár

Szia verda!
    De igen, egy víztartályod van, amit CSP-ért bármikor teletölthetsz.
    Ezért ha beadsz egy adag vizet, azonnal újra töltheted a tartályodat CSP-ért, majd ismért mindjárt beadhatod a feladatba, majd újra-töltés, beadás - és így tovább.
    Annyi a tudnivaló, hogy a szigeten dupla annyiba (2 CSP/csepp) kerül a víz, mint a farmon és a Teliholdkertben (ahol 1 CSP), és az Erdei tisztáson pedig ingyen van a vízfogyasztásod.

verda kedveli ezt.
  14. verda

verda Haladó

Aha, már értem, köszönöm szépen a segítséget :) kicsit nehezen esett le, de sikerült :) köszönöm.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. Gita1949

Gita1949 Utánpótlás-írogató

Hálásan köszönöm! (majdnem a szememet üti ki és hányszor végignéztem) :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. lauri2004

lauri2004 Fórum-zöldfülű

lauri2004 ID:14018453 vagyok. Ma délelőtt szarvasbogár és láma tápot vettem,amit nem kaptam meg. Napokban többször vettem több állatnak és azok sem lettek meg. Köszönöm

17. Havasi_Gyopár

Szia lauri2004!
    Arra illetékes kollégám megnézte, és megállapította, hogy mindkét esetben állatokat vettél és nem tápot.
    Gyanítható, hogy a korábbi esetekben is tévesen klikkeltél a kiválasztott dologra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. lauri2004

lauri2004 Fórum-zöldfülű

Ha így volt köszönöm a gyors választ a kérdésemre.

19. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,kb 2 hete eltünt a föfarmról egy Házi sárkányom.Régóta ott volt ,van egy másik is a tisztáson.Bizonyitékképpen a farmképemen is rajta van.Egy géppel történő bontás -átrendezés után eltünt ,nincs a raktárban.Légyszi nézzétek meg ,mert fontos nekem a bónusza.Légyszi a főfarmra tegyétek ki.Köszi Gazda: journey25 ID: 25332283

20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kollégám megnézte, egy az erdei tisztáson van kitéve, egy pedig a menüdben csücsül, a váza ikonnál keresd.
    De kirakhatod őket a Házi kedvenc futtatóba is, mert ott több is lehet ugyanabból a tojás dekorációból, míg területekre kihelyezve területenként csak 1-1 db.

Bohémélet kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.