Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Lépjél ki és be, ott lesz az.
    Ha nem találod, a keresőbe írd be a nevét:)

2. Csocsoovb

Szia!

Elveszteni nem fogod őket, de grafikailag elgazosodnak.
    (Időnként sajnos a rendszer vissza is dobálja ilyen esetekben őket a menübe - ennek oka ismeretlen.)

Nem kell betenned őket a menübe. A legrosszabb ami történhet - automatikusan oda helyezi őket a rendszer.

Lilieth kedveli ezt.
  3. szu_per

szu_per Utánpótlás-írogató

Köszönöm Csocsoovb megérkezett. Na akkor nekigyürkőzöm. Csináltam róla háttérfotót, nem tudom azt itt miért nem tudom feltenni? De már nem baj, megoldódott. Köszönöm.

4. Lilieth

Lilieth Törekvő

Remélem akkor ha grafikailag elgazosodnak, de megveszem a területet, frissítés után minden a helyén lesz normális kinézettel! Ezt jobban bírnám, mintha a menübe helyezném én vagy a rendszer :)
    Köszönöm szépen a választ! További szép estét!

5. Csocsoovb

6. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Lehet, hogy nem itt kellene de segítségeteket kérem. Nem tudok be lépni a képregény II részébe. Bár mivel próbálkoztam, csak az elsőt engedi
    ID:21771198

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kemence5!

Nem fut véletlenül másik időre menő feladatod? Mert kettő egy időben nem futhat.

8. kemence5

Csak a malom megy de az állandóan dolgozik.Csak 1 farmom van. Nem tudom mire gondolsz a második feladatnál

9. DonKisote

DonKisote Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Napok óta figyelem a farmon az öntözést, és valamit nagyon nem jól számol.
    200-as víztartályom van, és nem elég a főfarmon és a szédültön ültetés után a víz.
    Jelenleg 47 kicsi kockán nem növény van, de így sem volt elég rá a főfarmon.
    A szédültön nem számolgattam, de ott sem elég a 200, holott fák is vannak a területen.
    Holnap reggel fél 7 körül tervezem aratni és vetni majd, megköszönném ha ránézne Valaki illetékes a farmra majd.
    Köszönöm.
    Gazda: DonKisote ID: 44448364

10. Nildia

Szia kemence5!

Arra értem, hogy a Gazdakörben vannak olyan feladatok, amiket időre kell teljesíteni. Ha ilyen feladatod épp folyamatban van, akkor nem is tudod elkezdeni a Képregényt, mert egyszerre két időre teljesítős feladat nem futhat.
    Ha az elsőt engedi, nem indítottad azt már el véletlenül, és azért nem tudod a 2. Képregényt?
    Ha ezek közül egy sem érvényes, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba, és ott próbáld meg megnyitni a Képregényt.

11. Nildia

Szia DonKisote!

Milyen növény esetében tapasztalod ezt? Mindig csak egy fajtánál, vagy több fajtával is előfordul?
    Amennyiben csak egy fajtát érint, azt nem nemesítetted ki véletlenül az Üvegházban? Ha igen esetleg, akkor vannak olyan nemesítések, amikor a vízhasználatnál több vizet is használhat egy kocka öntözéséhez.

12. DonKisote

DonKisote Fórum-zöldfülű

Szia. :)
    A hagymánál van így, és valóban van nemesítve.
    Elnézést hogy figyelmetlen voltam. :)
    Köszönöm a segítséget. :)

13. kemence5

Köszönöm a segítségedet ez történt. az első képregény dolgozott és nem vettem észre. Majd nem lejárt az időm ezért még egyszer köszönöm a gyors választ

14. aPAPAaTUTTI

aPAPAaTUTTI Fórum-zöldfülű

sziasztok reggel elkezdtem a képregényt most kész a malomban a fotoim és nem engedi tovább a játékot nem tudok belépni nagyon klassz még mindig a játék mert új tenyészet került be azota és igy vége a játéknak ,várhatom hogy egyszer jó lesz vagy haggyam az egészet köszi az infot sok sikert a szervereseknek

15. Nildia

Szia aPAPAaTUTTI!

Tulajdonképp hová is nem tudsz belépni?
    Magába a játékba, vagy a játékba bejutsz, csak a Gazdakörbe nem?
    Nincs a játékban belépési hiba, és a Gazdakörben a Képregény event kattintásával sincs gond.
    Ezért javaslom, futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba, és ott próbáld meg megnyitni a Képregényt.

16. aPAPAaTUTTI

aPAPAaTUTTI Fórum-zöldfülű

köszi a segitséget de sütit töröltem és újra beléptem és egy feladatott meg engedett de aztán megint vége valoszinü csak én nem tudok soha játszani ha új feladatot kapunk majd holnap probálkozom de már kezdem meg szokni köszi mégegyszer is

17. -PDávid

-PDávid Fórum-zöldfülű

Segitséget kérnék .Kétszer meg csináltam a képregényes 1 est de nem találom a ládákat

-PDávid id 25090510

18. Nildia

Szia -PDávid!

A Ládát valójában nem is kell a menüdben keresned, az csak egy elnevezés, a ládában van a jutalom, a jutalmat kapod meg.

19. krédi21

krédi21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy a Bahamán nem engedi kirakni az állatokat és a fák között is van olyan amit nem enged. Sárga karika van rajtuk.

20. -PDávid

-PDávid Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.