Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok, Kedves Játékostársak!
    Sajnos technikai hibákkal kezdődnek a mai indításúnak tervezett két event.
    Mint tudjuk, az event kiírások is azt a megfogalmazást tartalmazzák az indulási időpontra, hogy "várhatóan", ugyanis technikai problémák sajnos bármikor felléphetnek.
    Azt is tudjuk, hogy amíg nem jelzik az illetékes moderátorok az event online voltát, addig semmit nem javasolt tenni az eventek elindításáért, ideértve a bónuszokat stb., hisz ezt is tartalmazzák az event kiírások.
    Nem tudunk mi sem belépni, és ezért kérjük a türelmeteket.
    Ez egy játék, és nem egy olyan dolog, hogy az életünk múlik rajta.
    Megjött a hivatalos értesítés is róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/belépési-probléma-váratlan-karbantartás.20502/

fiam62, Sali~*.*, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Optex2

Optex2 Járnitanuló

anonymus2006 kedveli ezt.
  3. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Azt szeretném javasolni,hogy a karbantartás végén a gép jelezzen a játékosoknak valamilyen (csengő) módon,hogy lehet játszani.
    Így nem lesném a képernyőt a szemem kifolyásáig.És percenként sem próbálkoznék újból és újból a belépéssel.
    Gondolom valamilyen formában ez megoldható lenne. Köszi,hogy meghallgattatok.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Szia! Megmondaná valaki,hogy mi az az UPC-és e-mail? Köszönöm!

5. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Ezúton is értesítjük, hogy a UPC Webmail és az ehhez kapcsolódó E-mail szolgáltatás technikai támogatása 2021. március 1-jén megszűnik. Felhívjuk figyelmét, hogy az összes @upcmail.hu, valamint az ehhez tartozó másodlagos e-mail fiókok is megszűnnek

UPC az egy szolgáltató pl tv , internet telefon , de most a vodafone-nal ált össze és ezért szünik meg a upc email nevek

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Videoton61

Videoton61 Utánpótlás-írogató

Kedves paloooo!
    2010-ben, amikor e játék kezdődött mondhatom 1-2 éven keresztül rendszeresek voltak a belépési problémák event kezdéskor.A hibákon keresztül fejlesztették a játékot egészen a múlt évi szintre. Nem a Bigpoint szünteti meg a flasht tehát kénytelen volt új rendszert alkotni, hogy tovább játszhass, hogy tovább játszhassunk. Több millió játékostársammal túl éltük a tíz évvel ezelőtti "ajaj gazdákat".Túl éljük majd ezeket is csak türelem kedves játékostárs!11 év alatt rengeteg energiát és időt beleöltem ebbe a játékba de szeretem annyira,hogy semmi sem akadályozhat meg / csak a halál / abban hogy ne folytassam tovább és tovább és .....
    Kérlek és kérek mindenkit, csak türelem! Lesz ez még jobb is!
    Üdvözlettel Péter / Videoton61 /

Othep, Kuzdern, -Dytty- és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Működik!!!

inanna11 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Lehet hogy igazad van de nen visszafelé kellene haladni.

9. apuka12

apuka12 Járnitanuló

nálam jó minden

10. paloooo

paloooo Fórumelemző

Kedves Videoton61!
    Én is azon játékosok közül vagyok, aki lassan 11 éve játszik..., több - kevesebb sikerrel. Ne hasonlitsuk a mostani játékot a múlbéli kezdéshez! Azóta rengeteg víz lefolyt a dunán. Továbbá nem a flash megszünés véget panaszkodtam!!! Hanem a játékba való bélépés végett, ami idő túllépés végett nem érhető el a szerver! Továbbá a végett, hogy most már hosszú hónapok óta minden event kezdéskot csak a probléma jelentkezik. Hiba és hiba közt hatalmasok a különbségek, ezt elhiheted..., van némi informatikai rálátásom az elmúlt közel 30 év tapasztalatából.
    Az emberek többsége türelmetlen, mert szigorú időbeosztással élnek az emberek. S senki sem kedveli ha ezt folyamatosan a hibák / problémák felül írják!
    Mert így semmi sem tervezhető!
    Ebben talán megegyezhetünk!

Utoljára szerkesztett: 6.1.21
    Andzsi1971, Videoton61, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  11. szamócaanyóca

szamócaanyóca Utánpótlás-írogató

12. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

..már akinek, nálam még mindig talicskáznak a birkák.

inanna11 és .Sookie69. kedveli ezt.
  13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

engem 5 perccel ezelút vágott ki, mielőtt befejeztem volna a tenyésztős eventet, azóta sem tudok viszamenni! az írka ki. hogy a webhely nem található! Sok idő van még vissza, addigra remélhetőleg megjavul;);)

inanna11 és Gabimami kedveli ezt.
  14. senga77

senga77 Junior szaki

Engem kidobott és azt írja,hogy a weboldal nem elérhető.

Gabimami kedveli ezt.
  15. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

az baj én a bébi boom -os eventnél beszedtem állatkáimat lettek jók remélem nem veszik el

16. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Éppen az előbb döglött be az oldal elérése, csak a napraforgó pörög. Nem értem ezeket, pénzt akarnak és egy **** szerverre mentek olcsó Jánoshoz. Mégis mit akartok, mert igy nem lesztek 11 évesek!

17. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Üdv gazdák az egyik farmommal nemtudok belépni a kliensen keresztül Pötyi2Momo ID:53748474
    Böngészőn is probáltam ott se sikerül! Egyik farmomról írok most

.Sookie69. kedveli ezt.
  18. esztokyka

esztokyka Utánpótlás-írogató

most engem is megint ledobál... de sebaj, csak remélem, hogy az eventet nem kell előről kezdenem

inanna11 és .Sookie69. kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! akkor a gmail címek maradhatnak:music:

inanna11 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Ngyon örülök ,hogy az event online ,mert egy és háromnegyed órája tépem a hajamat a gép elött ,de még mindig nem tudok belépni ,mert rögtön kidob.Csak teker a virág ,aztán kidob.Köszi

inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.