Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Végre 5 percig jó volt most megint bedöglött

2. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Én bisztos hogy nem.:D

Utoljára szerkesztett: 6.1.21
  3. .lldiko52.

.lldiko52. Fórum-zöldfülű

Én be tudtam lépni, csak a felhőket nem hozza fel, nem is lehet aratni!
    3 frissités után felhozta a 363 felhőt, de csak a 4. frissités után aratta le a gép. De, hogy mit?????

4. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Ugyan az a gondom,hogy állandóan leáll és inditom ujra de csak a talicskázó birkák szaladnak 55 százalékik,frissités,éa ott vagyok ahol a mádi zsidó.

babi358 kedveli ezt.
  5. Judy1618

Judy1618 Utánpótlás-írogató

Szia.Évek óta játszok,nagyon szeretem.De hetek-hónap óta egyszerűen,játszhatatlan.Nem tölt be,iszonyú lassú,lefagy folyamatosan.Hetek óta semmi feladatot nem tudok meg csinálni,sem aratni,csak annyira lépek be,hogy a napi bónuszom meg legyen,mert egyszerűen játszhatatlan.Nem értem,hogy csak én kínlódok így és másnak jó,vagy még mindig fejlesztés alatt van az egész játék.sokkal jobb volt a régi verzió,soha nem volt vele baj,most pedig évek után,nem tudok játszani.Mi tudok tenni?Látom,hogy most belépési gondok vannak,de nekem máskor sem megy a játék.De ha éppen,be tudok lépni,akkor össze-vissza ugrál az egér.

babi358 kedveli ezt.
  6. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Most tenyésztettem(de minek!!!)Nagyon mérges vagyok:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: 60 supertáp ugrott ez valami katasztrófa a játék így élvezhetetlen,elment a kedvem az egésztől!!!

Meliiodas, tutitanya és Judy1618 kedveli ezt.
  7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Mi lessz 11-e után? Szerintem a rendszer nem birja el a sok játékost.

tutitanya kedveli ezt.
  8. -Laci74-

-Laci74- Járnitanuló

Sziasztok! Ez az Unity egy egész elfuserált rossz lépés! Miért nem marad a Flash verzió?

Judy1618 és babi358 kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Makacs5!
    A csevegő nem segítségkérő topik, ott elsősorban a játékosok cserélik ki egymás közt a tapasztalataikat, és adnak javaslatokat, tippeket egymásnak.
    A Unityben még folyamatosan megy a fellépő hibák javítása.
    Azt javaslom, hogy használd ki még ezt a pár napot, amíg Flash-ben játszhatsz, és abban rendezd vissza a farmodat.

Kuzdern és Makacs5 kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Annyi idő alatt amíg feltetted ezt a kérdést beírhattad volna a keresőbe hogy "flash", és picit olvasva rá is jöttél volna hogy mi merre.....

Videoton61 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    A központtól kapott információ szerint már megszüntették a belépési problémát.
    Egy ki - belépéssel folytatni tudjátok a játékot.

Kuzdern és tutitanya kedveli ezt.
  13. paloooo

paloooo Fórumelemző

Váááóóó..., megkaptuk személyre szólóan a kárpótlást..., ez az "igazi kárpótlás"! Nézzétek és ánuljatok..., agyrém! Köszönjük bp!
    ..."*Figyelem: ez a bónuszkód csak a játékon belüli boltban váltható be, illetve a kedvezmény nem érvényes minden különleges ajánlatra, eventkosárra."...
    S aki nem akar semmit sem vásárólni???

14. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia, nem hiszem hogy megszünt a probléma, mert csak a virág pörög, ki-be lépés után 2-3 percig működik, de aztán jön a virág és nem lehet az eventbe beadni semmit.Na de majd csak 1x jó lesz, bizakodjunk, volt már ilyen az elmúlt évek alatt. Csak pozitívan ....

Videoton61, tutitanya és tavirózsa1 kedveli ezt.
  15. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia !!! Ezt olvastam : Ez egy 3 lépcsős folyamat, aminek az az alapfeltétele, hogy be kell tudni lépni a regisztrált e-mail címre. Tavaly én már 3x írtam a supportnak, hogy a régi e-mailt nem tudom megnyitni, mert szolgáltatót váltottam, követtem Tamás tanácsait, elküldtem az új e-mail címemet, mégsem kaptam választ....Most mi a teendőm ??? Hogy tudnék a régi, elérhetetlenből olvashatót csinálni, ha nem válaszolnak ??? Segítenél ???

Kuzdern kedveli ezt.
  16. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

nem adja ki a tenyésztett állatokat a bahamán nem tudok egyik területre se átmenni csak számol a rendes farmon forog a napraforgó, meddig legyünk még türelemmel 10 farmom van mert amikor öröm volt játszani ennyivel kezdtem 220-on felülvagyok egyre jobban érzem azt most kell abba hagyni.

17. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Bocsi! Ha csendben maradtál volna okosabb maradtál volna.

Videoton61 kedveli ezt.
  18. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! A tenyészházban nem tudok aratni. Többször is rákattintok, gondolkozik és semmi! Megnéznétek?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957.
    Ja és BUÉK!

Végre sikerült!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.21
  19. Akela

Akela Fórum ismerője

20. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Örülök, hogy ilyen elégedettek magukkal, nálam azonban semmi nem működik rendesen ahogy kellene... Kilépés, CCleaner, belépés, 1 föld aratás, aztán lefagy, csak pörögnek a virágok - frissítés, nagynehezen visszamászik (szépen lassan mint a csiga), aztán kintragad a térképen...
    Folytattam azóta a kínlódást... frissítés, 55 %-on kiakadt, böngésző leállítása (kilépni nem volt mód) - újraindítása, farmerama... már be sem tölt... a web hely nem érhető el... - na ennyit a megszüntetett belépési problémáról... o_O:oops:>:(:wuerg::cry:

Kuzdern, Videoton61 és Judy1618 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.