Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nincs központi probléma a megrendelésekkel. Én sajnos nem tudom megmondani, nálad pontosan mi történt.

A problémát a payment supporton kell jelezned:
    A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)

2. Csocsoovb

Szia!

Ez bizony a menübe nem visszahelyezhető dekor elem, a törlés végleges.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/
    Ezen ajándékok közül azok a kitehető elemek, amik korlátozott számban felhasználhatóak, törléskor véglegesen törlődnek, nem kerülnek vissza a menübe!!!

A kedvedért ellenőriztem is a dolgot: törléskor bizony rákérdez, biztosan szeretnéd? A törlés ugyanis végleges!

3. konyárdani

konyárdani Fórum-zöldfülű

Szia légy szíves megnézni nekem hogy miért tűnnek el dolgok a farmomról.Hiányzik egy varázsfa pillangókertet se találok. Köszönöm

4. Csocsoovb

Szia!

Ha valamit nem találsz, érdemes ki majd belépni a játékba, és minden területen illetve a menüben is megnézni a keresett tárgyat.
    A varázsfát a dekor elemeknél kell keresned.

Ha valami nincs meg, akkor az alább leírtaknak megfelelően tudod jelezni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.2223/

5. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

6. Csocsoovb

Szia!

Másik böngészőben nézve sincs meg?

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

7. peti60

peti60 Fórum-zöldfülű

Szia, légy szíves segítsetek. Lejárt a hitelkártyám, felvittem az újat, már rendeltem is vele. A régit kiakartam törölni, de sikerült az újat is. Most nem tudok vele vásárolni, hiába írom be újból, mindjárt itt a Mega TP szeretném kihasználni. Köszi.
    ID:1729099

8. Csocsoovb

Szia!

Az utolsó fizetési mód törlését követően sikerülnie kell az új adatok felvitelének.
    Ha egyből nem menne, lépjél ki a játékból majd vissza.

9. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Szia legyszi megneznetek hogy a palcikahegyezom narancs 5%-os gyorsabb termeles bonusszal miert csak 13ora 30 percre lessz meg ,maskor 12ora 25 perc korul szokott meg lenni
    a narancs kokuszkopasztom is mintha maskor hamarabb ert volna be ,ma az is 11ora 30 percre erik
    ID 41834527
    .IMRE71.
    KOSZI

10. Csocsoovb

Szia!

Ez az oka:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-központból-2015-január-22.11915/#post-152824

11. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

14559720 az id számom csillanéni67 a nevem köszi ha utána nézel most dolgozni megyek ugyan de 14 óra mulva újra leszek köszönöm

12. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

13. Csocsoovb

Szia!

Semmi üres helyed nincs a szigeten.
    Előbb törölnöd kellene néhány területet, hogy legyen üres hely az állataid számára.

14. -katalin81-

-katalin81- Fórum-zöldfülű

Sziasztok lenne egy kis problémám tenném ki a bahamás fáimat és nem engedi kitenni a bahamára át van húzva ezért megérte levenni az event miatt, ha valaki tudna segíteni előre is köszönöm Adataim: -katalin81- ID: 20683182

15. Csocsoovb

Szia!

Próbáld meg kérlek kitenni egy másik böngészőből belépve a játékba.

Ha nem sikerülne: töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

16. [mendy]

[mendy] Törekvő

Szép napot. A Bahán nem engedni kitenni az állatokat mind át van húzva.Eddig semmi gond nem volt.
    Segítséget elöre is köszönöm. [mendy] ID:7223261

17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jóreggelt ! Szeretném kérdezni , hogy meghosszabbodott a pulykalábasfestő érési ideje ? Eddig 23óra pár perc volt, aktiváltam mindig reggel a felhősort is, ma viszont 26 órát mutatott az érésre.Másik farmomon ugyanez van a struccászati tsz-nél is.

18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jóreggelt ! Szeretném kérdezni , hogy meghosszabbodott a pulykalábasfestő érési ideje ? Eddig 23óra pár perc volt, aktiváltam mindig reggel a felhősort is, ma viszont 26 órát mutatott az érésre.Másik farmomon ugyanez van a struccászati tsz-nél is.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten vissza a játékba és ezt követően ellenőrizd a szigeti ólakat.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad jelzett vélt hiba, egy változást takar. A terményes ólak érésére új szabály érvényes. Az ólvarázslat rúna nincs hatással rájuk.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...nformációk-a-központból-2015-január-22.11915/

mamika57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.