Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Segítsetek!
    Az egyik felhőről hiányzik a:Titkos segéd, Csap, dugó és hordó!
    A másikról: Mindent elkapó bohócnadrág, Tavaszi virgonckodás!
    Kitöröltem,minden mezőről a kitehetőket, ezek után csak a felhőkön lehetnek!
    Előre is köszönöm: cirmi54
    ID: 13455264

Utoljára szerkesztett: 11.1.21
  3. Sanyi1979

Sanyi1979 Utánpótlás-írogató

Helló! Itt tudok segitséget kérni hogy tudok majd játszani éjfél után?

4. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

ID: 4764703
    Elültettem a 10 jégkrémvirágot. 2x1 földterületre. 50 növényt kellett volna aratnom, de csak 10 került vissza a pajtába. Azt ismét elültettem. Közben adott a rendszer 5 db-ot, azt is elvetettem. Kérdésem: Hova lett 40 db jégkrémvirágom?

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kaptál választ már.
    Ne írj több helyre, kérlek szépen.

Itt a linken olvashatod a választ:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...nos-témák-részleg.19446/page-143#post-1163969

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia cirmi54!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy egyik dekort sem szerezted meg a rendes idejében. Minden hónap 21-én esedékesek, ha előtte minden nap átvetted Rackótól a napi ajándékot.
    Csak azt tudom javasolni, mivel ezek nem ajándékozhatók, és nem is cserélhetők, hogy figyelni kell a dekorációs akciókat és a a Farmáruda készlet változásokat, hátha valamikor bekerülnek az ajánlatok közé, és meg tudod szerezni őket.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Végeztem a 6 napos eventtel és a farm visszarendezővel szerettem volna visszaállítani a farmomat, de nem működik a farm visszarendező. Csak felkiáltó jelek vannak a mentett képek helyett, pedig elvileg még 12 nap és 21 óráig aktív a befizetésem. Felhasználó nevem: Nelli60 ID: 2744989

9. Havasi_Gyopár

Szia Nelli60!
    Melyik verzióban játszol?
    Kérlek lépj vissza - ma még megteheted - Flashbe, és ott rendezd vissza a farmodat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Köszönöm a gyors választ és a munkátokat, nagyon sajnálom, hogy nem szereztem meg a dekorokat! :oops:

Havasi_Gyopár és Kuzdern kedveli ezt.
  12. satya94

satya94 Utánpótlás-írogató

sziasztok! Tegnap este pörgettem 100%-os terménybónuszt,ma a letöltés után nincs meg.Légyszi valamit tegyetek,mert így nem tudom be fejezni az eventet.Előre is köszönöm szépen.Most meg próbálok újból pörgetni.

13. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Valahol olvastam hogy mivel megszűnt a Flash Player törölni kell mert kárt tehet a gépben.
    Kérdésem akkor most töröljem?
    Köszi előre is a választ!

14. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget kérnék. Nem tudom hol lehet a hóegér korábbi teljesítését visszanézni. A készek között csak a mai van. A felhő "beüzemelése" után csak három kitehető maradt a menüben. Én úgy gondolom, hogy mindhez beadtam a kellékeket, de nem tudom leellenőrizni. A Jéglak és a Jégkúria a kérdéses kitehető.
    ID:53564588 Köszönöm szépen!

15. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Vettem ma 10 db Mantarája tápot a piacon, még korán reggel. Azóta sem került be a raktáramba...
    kriszta70707 ID:42921747
    Köszönöm!

16. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia! Nem tudok szátszani, ugy látom, hogy tiz év után abba hagyom. MAC gépem van, nem tölt be az uj játék, a letöltést nem engedi. Ide a fórumba be tudok lépni. Az a nagy kérésem, hogy ha ide is lesz letölthetökliens, akkor irjatok nekem. zsóka56 ID: 1412578 Köszönöm elöre is. Ha nem megy akkor , búcsuzom fájó szivvel, sajnálom az eddig befektetett munkámat.

******Valótlan állítást eltávolítottam.
    Havasi Gyopár FM

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.21
  17. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ha rákattintok az égig érő paszulyomra, hogy betakarítsam, nem jelenik meg egy felhősor sem. Az oldalaknál pedig 1/1-et ír ki.
    Gazda: ViVcSi0212 ID: 1918056

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Aggódom!!! 200 feletti szomszédaim pirosodnak!:cry:Nem tudok nekik levelet se írni!!!!!

Kuzdern kedveli ezt.
  19. alievi

alievi Járnitanuló

Sziasztok!

A Világítótorony mezőn a jobb felső kockát nem tudom learatni, mert nem megy onnan el az információs csík.
    Id 5733063

20. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Sziasztok!

A Kerge kertben nem lehet learatni a felső sort! Mint az előző szólónál!!!
    Nem megy onnan el az információs csík.
    Felhasználó: Oldfox ID: 26560051

Csatolt fájlok:

• Farm.jpg
      Farm.jpg
      Fájl mérete:
      249.5 KB
      Megtekintések:
      88
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.