Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. piros53

piros53 Fórumlakó

szia Tamás köszönöm hogy válaszoltál de nem jutottam elöbbre semmivel sem
    ha a rendes farmot nyitom meg akkor tökéletes a játék viszont rettenetesen lassú mérete csak a kliensnél nem jó
    akkor a monitor felbontás jó vagy nem azt nem tudom de hogyan tovább ??? ebben tudsz segíteni ?

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás!

Nagyon szépen köszönöm. További szép napot kívánok Neked :)

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Az egy dolog, hogy hol nyitod meg, de a farmárudában sok helyre lehet helyet kiváltani. Házi kedvenc futtatóra vettél bővítést nem a hajótörtöttek partjára.

Mint írtam, technikailag nem tudjuk visszacsinálni ezt a fajta kiváltást, így nem tudjuk még méltányossági kérelem alapon sem elbírálni az ügyedet.

4. |Tamás|

Számítógép beállításai között tudod ellenőrizni a monitor felbontását.

5. -SziliLala-

-SziliLala- Fórum-zöldfülű

Értem, nagyon köszönöm. Szép napot!

6. Turika60

Turika60 Járnitanuló

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni nekem a 2 ajándék felhőről hiányzik a 2020 áprilisi Titkos segéd már mindent átnéztem sehol sem találom pedig 1566 napja folyamatosan játszom és mindennap kiváltom az ajándékokat tehát nem tudom mi történhetett. Segítségeteket előre is köszönöm. Turika60 ID: 2563350

7. |Tamás|

Szia!

Sörfesztivál 2020 felhősor 1-re van kihelyezve.

Turika60 és klé68 kedveli ezt.
  8. Turika60

Turika60 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm pedig többször átnéztem az egészet és nem találtam meg.

9. Tornyoska

Tornyoska Utánpótlás-írogató

Üdv!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a piacon eladáskor nem lehetne e megoldani, hogy ne ugorjon minden eladás után vissza a lista legelejére? Elég zavaró, mikor sorban adom el a növényeket, és mindig vissza kell lapoznom. Pl.: Ha felkínáltam eladásra póréhagymát és utána szeretnék rozst eladni, akkor a búzától kezdve újra el kell odáig lapoznom. Minél hátrébb helyezkedik el egy növény a listán annál többször kell feleslegesen kattintani, hogy újra oda lapozzak.

10. |Tamás|

Szia!

Tudnak róla a központban, de egyelőre nem javították még. használd a keresőt és akkor nem kell lapozni.

Kuzdern és _kimi28_ kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Meddig jutsz el? Hol akadsz el? Azon kívül kapsz valamilyen hibaüzenetet? Milyen oprendszered van?

12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kérdezném,hogy megváltozott valami a kártyával fizetéssel? Nekem nem teljesiti a megrendelést.Nálam semmi sem változott 2023 ig jó a kártyám.

13. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Bocsi ha nem idevaló, de a 14 órakor kezdődő event hatására a kliensen a 504 hibakód, Time-out jelenik csak meg. Belépni nem lehet... Köszönöm!

Baby72 kedveli ezt.
  14. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szia!
    Nem csak a kliensen. Sehol nem működik.

foresttom kedveli ezt.
  15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia magdi06!
    Igen, minden banknál 2021. 01.01.-től az internetes vásárlásoknál plusz biztonsági kódok alkalmazását vezettek be. Sőt, van olyan bank is, amely tavaly december óta így működik.
    Ez teljesen független a BP-től!
    Akinek internetes hozzáférése van a számlájához, annak a fiókjába is kiment az értesítés a változásról és a sikeres vásárláshoz való teendőkről.
    Akinek nincs, annak papíralapú értesítő levelet küldtek.
    Abban leírták, a Telefonbank PIN kódjának a rögzítésének a szükségességét és lehetőségét.

"A vásárlás jóváhagyása az alábbiak szerint történik:
    1. Az érintett internetes kereskedőknél, a kártyaadatok megadását követően egy változó és egy állandó kóddal tudja a tranzakciót hitelesíteni.
    2. Változó kód: a bankunknál rögzített mobiltelefonszámára SMS-ben küldött Internetes Biztonsági kód.
    3. Állandó kód: telefonos banki szolgáltatáshoz [...... (bank) Telefonbank] kapcsolódó PIN-kód.
    Tekintettel arra, hogy sikeres hitelesítéshez mindkét kód egymást követő megadása szükséges, a Telefonbank PIN-kód ismerete nélkül nem tud tranzakciót kezdeményezni azon kereskedőknél, amelyek oldalukon a tranzakció hitelesítését megkövetelik."
    Van amelyik bank különbséget tesz a 10,000 Ft alatti és feletti vásárlások szűrésénél, és csak a január 1. utáni 6 vásárlást követően követeli ezt meg.

Van amelyiknél egyelőre az is elegendő, ha törli valaki a korábbi kártyaadatait, és új adatbevitellel vásárol.
    Mivel ez a legegyszerűbb, próbáld meg ezt a verziót, hátha enged így vásárolni.
    A régi adataidat a banki felületen a jobb felső sarokban levő "Állapot és felmondás" szövegre kattintva tudod törölni.
    Ezután lépj ki a játékból, majd újból be, hogy a szerverben rögzüljenek a változások.
    Ezt követően elindítasz egy vásárlást az új banki adatok bevitelével.

-ágianyu33-, magdi06 és inanna11 kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm.Bár nem kaptam semmi értesitést a bankomtól, még megnézem az interneten.Ez az állapot nálam jan 1-től áll fent.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  17. ordog1973

ordog1973 Törekvő

A kliensen játszom, probáltam ma ládákat kinyitni de nem lehet. Már mindent megpróbáltam. probáltam egyesével, 10-vel leszedni. Segitsetek, hogy mit állitsak be, hogy a ládák kinyiljanak. Üdv.

18. bazsu45

bazsu45 Utánpótlás-írogató

Egy óra alatt végeztem mindennel! Ez már nagyon idegesítő, és nem szórakoztató! Szerintem én most hagyom abba! Pedig jó volt!

19. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

semmi nem rakható oda sőt amik ott voltak azok egy része is eltünt.

20. szinti4

szinti4 Junior szaki

sziasztok valamit csiáljatok 1 órálya nem tölt be a játék meg olyan lasu álandoan ujra kell tölteni 10 év játékra amit ráköltöttem most ugy látom hogy odafog menni sajnos

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.