Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Slash14

Slash14 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!!!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. Filizsina

Filizsina Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nemrég készítettem a malomban kettő konfettiágyút, azonban mikor be akartam adni a feladatba, lefagyott a játék, újraindítás után pedig eltűntek. Meg tudnátok nézni mi történt?
    Köszönöm.
    Filizsina, ID 2385961

3. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Szeretném kérdezni, hogy az új belépés után, ha valamit frissíteni szeretnék azt most hol találom: mert az F5 nem működik, és állandóan ki - be kell lépni. pl egy vásárlás esetén. Hiába várok kb. 1 percet. vagy volt az szülinapos event, a leadott tárgyak esetén nem volt látható csak a ki-be lépés után. Javaslat ? Köszönöm.

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az F5 működik a webes, meg a kliens verzióban is, és frissítést jelent.
    De amikor például egy hiba után kérjük a ki-belépést, akkor az a jobb felső sarokban levő X jellel való bezárást jelenti, majd újra indítjuk a játékot, ami a visszalépés.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám megkereste neked, és egy ki-belépés után már használhatod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Filizsina

Filizsina Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm!

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Igen ezt tudom. vissza is lépek az x el csak nem jön a vásárolt termék. ezért kérdezem az F5 helyett van-e valami más, mert az nálam nem működik, és ezért kell ki-be lépegetnem. Én a kliens verziót használom, mert a webes az iszonyúan lassú, sőt a baloldalon ahol az gyémánt , meg arany kihelyezéses tábla , vagy a felette lévőt nem is lehet látni, mert egy kb. 2 x2 zöld óra takarja.
    tehát én kifejezetten örülök az új verziónak. Csak a frissítést kell valahogy megoldani, mert a ki-be lépés az igazán nem annyira jó.
    ID:37066585 Köszönöm a segítséget.

8. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép estét!
    Valamit nem értek. A havasi őszirózsa a vetésnél 1300 TPt ír. Elültettem, mikor rákattoltam csak 958.75 TPt írt ki. :music:

9. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az F5 billentyű a billentyűzet felső során található, nem nagy F betű és 5-ös szám.
    Nálunk működik az F5. Azért csak próbáld meg te is!

-ágianyu33- és vízöntő kedveli ezt.
  10. csocsosan

csocsosan Fórum-zöldfülű

Csocsosan ! A 12 feladatban adtam le 1 malom keveréket , azért hogy meglegyen még 1 rózsám , frissitettem de a jutalmat nem adta meg . Köszönöm a válaszodat :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.21
  11. Havasi_Gyopár

Szia Zuhi!
    Amit a vetőtáblán látunk, az 2*2-es területre vonatkozó tapasztalatpont.
    Az 1x1-ben való ültetéskor alapban negyed ennyi tp-t kapunk, azaz 325-öt.
    Mivel feltételezhetően élnek még valamilyen bónuszaid, ezért mutat nálad annyit.

-ágianyu33- és Zuhi kedveli ezt.
  12. libra.libra

libra.libra Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nemrég kevertem 8+1 konfettiágyút a malomban, de csak az az egy van meg amit külön indítottam, 8 eltűnt.
    Többször próbáltam ki-be lépni, de nem került elő.
    Tudna valaki segíteni?
    libra.libra ID:36031556

13. Havasi_Gyopár

Szia csocsosan!
    A kolléga által előkerített malomterméket add be kérlek egy ki-belépés után és megkapod az érte járó jutalmat.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Szerintem nem adta hozzá a szezonpontokat a teljesítéskor. Megtennétek, hogy utánanéztek?
    Köszi.
    csillaglili55 ID 31659778

15. Havasi_Gyopár

Szia libra.libra!
    A kollégám előkerítette, egy ki-belépés után beadhatod.

16. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    A 21. nap van, és nem kaptam meg a rackó ajándékot..

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérünk szépen!

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján megkaptad a szezonpontokat a mai beadások után.
    A megrendelőket ekkor szolgáltad ki: 2021-01-27-én 21:19:29 óra és 21:26:42 óra között.

csillaglili55 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Köszönöm! Éreztem, hogy valamit nagyon benézekxD

20. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Hírlevél feliratkozó vagyok, de nem kaptam ajándékkódos hírlevelet. 4 farmra küldött, 2 farm nem kapott ajándékkódot. Ez hogy lehetséges? Köszi, ha megmondjátok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.