Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia rybar49!
    Az automata arató permanens érési folyamatot tesz lehetővé.
    A kalózpapagájhajó mindig az aktiválását követő ciklustól fejti ki a hatását, az aktiválás pillanatától 2 óra hosszú időtartamban.
    Eddig nem jött még ilyen panasz, miszerint hatástalan lenne ez a dekor.
    De megnézzük teszten és visszajelzünk.

2. Havasi_Gyopár

Szia krimhildus!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és az alábbiakat állapította meg: tegnap este 21 óra 6 perckor lekevertél 1 db malomterméket, és utána maradt 84 db event növényed, ami most is megvan. Ebből következik, hogy nem azt ültettél utána.
    Sajnos azt nem tudjuk megállapítani, hogy mit ültethettél event növény helyett, csak azt, hogy azt nem.
    Ha eltűnt volna event növényed, akkor a 84 db sem lenne a pajtádban.

3. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az ellenőrzéshez a farmnév és ID szám megadása kell, anélkül nem tudjuk ellenőrizni.
    Amennyiben sikeres volt az arató aktivitása, akkor egy frissítés után az meg is jelenik, de van amikor egy átlépés másik területre, majd visszalépést követően már mutatja az arató aktív voltát. Ha kupont aktíválunk akkor is várni kell néhány másodpercet, amíg a jel eljut a szerverig.
    Ilyen a Flash-ben is előfordult, kicsit több türelem kell a játékhoz.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. GreenmesteRbá

GreenmesteRbá Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, most már be sem tudok lépni, egy fehér "lapon" egy csomó betű van. Az ID számot hol lehet látni? Régen a keret aljában volt, most nem tudom.

5. Havasi_Gyopár

Sziarybar49!
    A teszt alapján a kalózpapagáj így fejti ki a hatását: aktiváljuk a dekort és ezt követően rakjuk ki a fákat, vagy a beérett fákat csak az aktiválást követően aratom. Így a következő érési ciklust rövidíti 2 órán keresztül a dekor.
    DE olyan fára nem hat, aminek már folyamatban van az érése. Vagyis ha a beérés előtt 2 órán belül aktiválod a dekort, akkor az azt követő aratás után induló ciklusra érvényesül a hatása.

6. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Sziasztok! Én is még csak ismerkedek a fórummal, szóval lehet hogy rossz helyre írok.
    Nektek működik a farm? Én akár a kliens-t nyitom meg (azon játszok), akár a böngészőből akarok belépni csak egy txt "fájlszerű" leírást dob be.
    Karbantartás van? (Nyomtam CCleanert is közben.)
    Köszi

melcsi67 kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Próbáld meg újból a belépést, pár percig valóban nem volt elérhető a játék.
    A farmnév és ID számot így találod meg kliensben:
    A játék beállításainál [​IMG] a standard fülön [​IMG]
    a jobb felső saroknál találhatod a farmnevet és az ID számot, - ami a webes felületen a farmkeret alsó deszkáján szerepel.
    Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb a kliensben is lesz farmkeret, és akkor nem kell ilyen módon "kinézni" az ID számot.

BrekuszTorrent kedveli ezt.
  8. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok,nálam is hosszas próbálkozás után sikerült bármely programról,csak fehér oldal tömény szöveget adott be.Kb.1 óra után most sikerült nagy nehézségek árán belépni.
    Melcsi (1253416)

9. Anditabandita12

Mint pl én is ,köszi. :)
    Amúgy a böngészőböl a belépési oldalon legörgetve alul kattintottam a fórumra és bár nem hittem ,de mégis bejelentkezve jöttem ide és ezért tudtam csak írni.

10. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    Valóban volt belépési probléma a játékban, de sikeresen elhárították már azt a központban.
    További sikeres játékot kívánok!

bugavalika40 és boldika88 kedveli ezt.
  11. nika67

nika67 Utánpótlás-írogató

Nem sikerül rágógumit keverni a malomban se kliensről se online. Ez valami központi hiba?

12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nálam is így volt kb 1ó hosszan

melcsi67 kedveli ezt.
  13. Anditabandita12

MÚKODIK :D

melcsi67 kedveli ezt.
  14. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a válaszod.
    a problémám épp az, hogy a következő érési ciklust nem rövidítette le. a lerövidített érési ciklussal 18 óra lenne a fák érése. én jóval az automata aratás után léptem be a bahára, mikor beléptem a területre, az animáció akkor futott le, de a fennmaradt érésidó még mindig 18 óra vmennyi perc volt, ha a papagályhajó adta bónusz érvényesült volna, akkor eleve 18 óránál kevesebbet kellett volna mutatnia. nem csináltam mentést, de ha vmelyik arra jogosult moderátor megnézi a farmomon, mikor lett aktiválva a papagályhajó, mikor történt az automata aratás, látható lesz, hogy nem valótlansággal terhellek benneteket a sok munkátok mellett. köszönöm. ID 20071891

ui.
    csak azért ,,kukacoskodok,, ezzel, mert elképzelhető, ez is egy javításra váró probléma, amit eddig még nem jeleztek felétek.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. Havasi_Gyopár

Szia nika67!
    Belépési hiba volt a játékban, ezért kérlek csinálj egy ki-belépést.
    Ezt követően próbálj meg ismét malomterméket készíteni. Ha most sem megy akkor írj, farmnév és ID szám megadással, mert csak úgy tudjuk megnézni, hogy mi a hiba.

melcsi67 kedveli ezt.
  16. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom ,hogy jó helyre írok-e de vásároltam turbó malmot azt írta hogy 30 napra,de nekem az órában 29 órát ír csak.Most én vagyok a figyelmetlen vagy valami probléma lehet.
    A segítséget előre is köszönöm.

17. nika67

nika67 Utánpótlás-írogató

Köszönöma választ Havasi_Gyopár de még mindig szürke a keverés gomb a rágóguminál kliensen is és online is.
    Gazda: nika67 ID: 2276048

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.21
    melcsi67 kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia rybar49!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte az aratásokat a kalózpapagáj hajó használatával, és az aratással összefüggésben:
    A bónuszt indítottad: 2021-02-09-n 09:07:43 óra
    A sziget három területén megtörtént aratások időpontja:
    zuhatagok szigetén: 02-09-én 11:58:00 óra
    esőerdőben: 02-09-én 11:58:16 óra
    ültetvényen: 02-09-én 11:57:45 óra
    Követhető, hogy már lejárt a papagájhajó bónuszideje az aratás idején, azaz nem volt mire hatnia.

19. Havasi_Gyopár

Szia bugavalika40!
    Farmnév és ID szám megadása kell az ellenőrzéshez!
    Anélkül nem tudunk segíteni.

bugavalika40 kedveli ezt.
  20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a választ. igen, nálam is így működik, ahogy leírtátok, egészen addig, míg nem az automatával aratom. biztos vagyok benne, hogy a papagályhajó aktiválásától az automata aratásig nem telt el 2 óra, tehát hatnia kellett volna. ha az arra jogosult moderátor ellenőrzi a farmomon, mikor aktiváltam a papagályhajót, mikor történt az automata aratás, megbizonyosodhat állításom igazáról. csupán azért erőltetem ezt, mert az is lehet, ez is javításra váró hiba, amit eddig még nem jeleztek felétek. köszönöm. ID 20071891

remélem ez már átmegy, mert amit az előbb írtam, az eltűnt az éterben :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.