Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Rendben : bugavalika40 ID szám: 11380128 elnézést

köszönöm

2. zigus

zigus Törzsjátékos

Sziasztok.. sajnos de megint azt csinálja mint tegnap a főfarming nagy nehezen bejutok de nem nyitja meg csak forog forog tegnap már elvesztettem egy 3 órás farmunkást ma 12. órást váltottam és ma 13. órától megint nem tudok belépni...csak én vagyok ilyen szerencsétlen ..
    ID:3073889
    Magyarország

melcsi67 kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia zybar49!
    Olvasd el kérlek a fentebb írt válaszomat: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-180#post-1175557

4. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm szépen a választ. máskor jobban kell figyelnem, elnézést az alkalmatlankodásért.

5. Havasi_Gyopár

Szia bugavalika40!
    Az eventórában a vásárlás lehetőségének ideje látszik.
    A megvásárolt fürge malomnak az ikonját a bónuszrekeszben, a rekeszek fölötti részben kell ellenőrizni, a malom ikonjára húzott egérrel.
    A vásárlási idő a farmodon: 2021-02-09-én 16:26:09 óra volt, tehát az rendben lesz 30 napig.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nincs semmi gond, legalább tisztázódott ez a dolog.
    További jó játékot!

7. Havasi_Gyopár

Szia nika67!
    Ki-belépés CCleaner lefuttatása megtörtént?
    Van elegendő terméked a keveréshez?

8. Havasi_Gyopár

Szia zigus!
    Volt egy rövid ideig belépési probléma a játéknál, de azt megszüntették. A játék elérhető ismét.
    Kérlek végezzél rendszeresen CCleaneres takarítást a gépeden. A ruter újraindítása is segíthet az internetes vételen.
    Ha nem tudsz weben játszani, akkor javasoljuk a letölthető kliens használatát. Az egy leegyszerűsített böngésző, de kevesebb erőforrást igényel.

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Nincs elegendő növényed (menta) a malomtermék keveréséhez.

10. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

11. nika67

nika67 Utánpótlás-írogató

Lefuttattam a tisztítást, ki-be léptem és természetesen van elég növény 2 rágógumihoz de még mindig szürke a keverés ennél a terméknél. Bármi más tápot tudok keverni csak ezt nem.
    nika67 ID: 2276048

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nemrég válaszoltam neked.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-180#post-1175583

Nem az eventnövényed kevés. Mentából nincs elég a pajtádban, ami szintén kell a malomtermékhez.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. nika67

nika67 Utánpótlás-írogató

-ágianyu33- és Kékmadár1 kedveli ezt.
  14. zigus

zigus Törzsjátékos

Köszönöm a választ , a gépem most lett felujitva direkt a játék miatt , nem nálam volt a hiba ..eddig tudtam vele játszani. de se a klienssel sem a böngészőkkel nem tudtam játszani ,,, de most már beengedett....csak egyet nem értettem ,hogy a másik kertemmel miért nem csinálta ezt ...

15. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Köszönöm megtaláltam

16. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Ninett79 kedveli ezt.
  17. bherczeg

bherczeg Haladó

Sziasztok! A mai nap folyamán a valentin napi kalendáriumban kapott 2 party pörgetést nem kaptam meg. Továbbá még mindig probléma a ládák nyitogatása ,mindig vissza dob az első oldalra.Mikor fog ez megoldodni??!!

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1: Nem adtál meg adatokat az ellenőrzéshez (név, id)
    2: Ma nem party pörgetés az ajándék a valentin kalendáriumban
    3: Nem tudjuk megmondani, hogy mikor mit fognak javítani a fejlesztők.

bherczeg kedveli ezt.
  19. bherczeg

bherczeg Haladó

Köszönöm a gyors választ! Rájöttem hogy az tegnapi volt ,elnézést. Viszont tényleg jó lenne ha hamarosan meg oldódnának a problémák mert így nem jó játszani hogy folyamatosan lefagy vissza dobál stb. További szép napot

20. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Helló! A ládanyitogatósat úgy tudod megoldani, hogy beírod a jobb felső, fehér, kereső mezőbe, hogy "lád" és akkor csak olyanokat dob ki, amiben ez benne van. A legtöbb ládát ki tudod így nyitni. Viszont a másmilyen nevűeket (mint barkácscucc) külön kell kinyisd. Remélem, így könnyebb lesz neked! Kellemes napot kívánok! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.