Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

dalmata10 kedveli ezt.
  2. Ircsi74

Ircsi74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az a problémám,hogy a felhősoromról eltűnt minden,vagyis nem mutatja a képeket,csak a felhőket.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. Ircsi74

Ircsi74 Utánpótlás-írogató

Köszi,sikerült.

5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Igen késő, vagy korán van, de talán Valaki... !!! Nem működik a malom. Másnál se?

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A malom működik, nincs vele probléma.

7. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Miért ilyen lassú a játék?!?! :( /Tiszta a gépem!! /

Érdekes, amint megírtam a problémám, begyorsult! :( o_O

8. Andus

Andus Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A problémám a következő.
    Tegnapi napon szerettem volna venni Bambuszt nem tudtam Mert nincs ilyen nekem a piacon ( Eddig Volt)
    Ma be léptem Bahamán 98 szintű vagyok és a maja majmoknál olyan mintha semmim nem lenne kiváltva tök a leg elején vagyok. 0 Szinten. olyan mintha eddig semmit nem váltottam volna ki.... Tudnátok segiteni? Frissitettem más bongészöt is használtam de semmi
    Farm nevem Keldaa
    ID:11393374

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

10. he1951

he1951 Haladó

Nem tudok a piacon eladni, vasarolni tudok , kilepek vissza es semmi valtozas. Masnal is van ilyen gond. A masik farmon tudok eladni.

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

12. he1951

he1951 Haladó

Koszonom , mire visszamentem elindult.

13. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

14. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Feszültség alatt - Terményes szobában megszerezhető
    Területigény: 2*2
    Amit ad: 800TP vagy BahaTP
    Szükséges idő: 8:00 óra

A táblázat szerint ez a növényes szobában megnyerhető.
    Valami nem stimmel.​

15. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Fórumot nehéz betölteni, illetve váltani egyik lapról a másikra, mert állandóan kidob időtúllépésre hivatkozva :mad:

16. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

köszönjük a jelzést, az ismertető frissítése folyamatban.

17. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Szia Tamás! A másik farmomról már leírtam, hogy nem nyugtat meg az a tény, hogy mások is találkoznak ezzel a hibával. Írásom eltűnt. Most ismét írom és kérlek valami használható javítási módszert, amivel ez megszüntethető. Néhány napig nem játszottam, mert gépem szerelőnél volt, de miután visszakaptam - kitakarítva, stb.- csak kínszenvedés a játék. Kérem segítségedet. Köszönöm szépen.

18. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

próbáld beállítani a flash playert, ehhez segítség:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

19. csabaullein

csabaullein Fórum-zöldfülű

sziasztok az a problémám az éjjel eltünt több mint 4 millio csengőpengöm. tudnatok segíteni hogy hova lett?? A segitseget elore is köszönöm. Csabaullein ID: 8019816

20. csabaullein

csabaullein Fórum-zöldfülű

sziasztok az a problémám az éjjel eltünt több mint 4 millio csengőpengöm. tudnatok segíteni hogy hova lett?? A segitseget elore is köszönöm. Csabaullein ID: 8019816

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.