Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, meg van! :) :)

2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, A léghajón volt egy pöttyös ernyőgomba feltéve és nem kaptam vissza

3. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Sziasztok!
    Remélem jó helyre írok ha szeretnék egy ellenőrzést kérni a farmocskámban, mivel elég fura dolgot tapasztaltam. Kiváltottam a Valentin event boltjában a bónuszládákat. Ma mikor beléptem megint az eventes boltba akkor azt látom, hogy megint kiváltható a bónuszláda.
    Meg tudnátok nézni, hogy mi ott a helyzet?
    Gazda: ljanika6 ID: 10536342

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Minden - a léghajón maradt tárgy - visszakönyvelésre kerül az eventet követő napon.
    Kérlek várj türelemmel, hogy lefuttassa a központ az eventzárás utáni frissítést, mely után a raktáradba kerül a pöttyös ernyőgomba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszönöm szépen, további szép napot kívánok.

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai szerint ezen a farmon csak a "piccolo" ládákat váltottad ki a trtiviajutalmak közül.

ljanika6 kedveli ezt.
  7. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Hát akkor én ezt jól benéztem..Köszönöm szépen a segítséget...

8. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Szia! A mai napon kaptam ajándékba egy pokoli kutya barlang és egy pokoli kutya barlang 3 ólat az ajándéknál jelzi hogy megkaptam, de sehol nincs a raktáramban. pupi78901 ID:53636413

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia pupi78901!
    A korábbi gyakorlattal ellentétben a pajtában a Teliholdas területek inaktív ideje alatt nem jelennek meg áthúzva sem, az ott, a menüben fellelhető ólak és fák, amelyek cserenapon ajándékozhatók és küldhetők.
    Emiatt az akció alatt küldött és kapott ajándékok illetve cseretárgyak nem látszanak jelenleg.
    Az eventnaptár előzetes közlemény alapján e hó 20-21.-én lesznek nyitva legközelebb a Teliholdas területek, és akkor meg tudsz bizonyosodni arról, hogy meg is kaptad. Addig meg készíts egy képet megnyugtatásul az ajándékozás megjelenítéséről, mentsd el a gépedre, és akkor majd meg tudsz bizonyosodni róla, hogy meg is kaptad.

pupi78901 kedveli ezt.
  10. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

kiléptem probálkoztam ujra de nem sikerül -tigris05- ID17515948 A világitó toronyho zszeretttem volna a Tavaszi gombakunyhót és egy neon békát

11. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Helló a BAHAMARAMA-n a majmok szentélyében mind a 8 táblán kiváltottam mindent , és csak aranybanánért lép tovább a feladatos tábla nem értem ez nekem új?eddig automatikus volt és csak soron kívüli továbblépésért kérte. :(

Csatolt fájlok:

12. Havasi_Gyopár

Szia -tigris05-!
    Piilanatnyilag nincs a közelben olyan kolléga, aki jogosult bemenni a játékos segítségkérése nyomán a farmjára, ezért még van további javaslatom a ki- belépés megismétlésén túl.
    Legelőször is én mindenképpen elvégeznék egy CCleanerrel való takarítást.
    Nem írtad, hogy webes felületen játszol-e vagy kliensben?
    Ha weben, akkor nézd meg kérlek, ha módodban áll, hogy egy másik böngészőben sikerül-e?
    Ha kliensben játszol, akkor az is egy megoldás lehet, hogy teljesen letörlöd a klienst: törlés a Letöltési mappából, a Vezérlőpultnál, ill. Alkalmazásoknál, és a Lomtárból is, majd telepítsd újra a letölthető klienst.
    Remélem úgy jó lesz már, de azért kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e?

13. Havasi_Gyopár

Szia avonbanya!
    Eddig is, mindig, a következő kamrába való tovább lépés lehetőségét ki kellett váltani X db aranybanánnal.
    Idézet a Maja Majmok Szentélye GYÍK-ból:
    "Kezdetben csak a legelső kamra aktív. Az inaktív kamrákban egyetlen szobrot sem lehet kiváltani. A kamrákat csak balról jobbra haladva lehet aktiválni. Ezt a korábbi képen rózsaszínnel keretezett plusz gombra kattintva arany banánért cserébe tehetjük meg. A plusz gomb mindig a legutolsó aktív és az első inaktív kamra kör alakú gombja között helyezkedik el. Az aktív kamrákat egy világoszöld sáv is jelzi, ami a bal szélről indul és az utolsó aktív kamra gombjáig tart."
    https://board-hu.farmerama.com/threads/maja-majmok-szentélye.700/

avonbanya kedveli ezt.
  14. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Köszönöm a javaslatot a CClenerrel való takaritás naponta többször is megcsinálom webes felületen játszom , többször ki be léptem sajnos nem sikerült. Minden elismerésem a moderátoroké, de tegnap egész jól lehetett játszani, a mai játék katasztrófa a napraforgóké a főszerep,. Gondolom nem romlik el egyik napról a másikra a gép, itt talán a Bp is közreküködik és nem kimondottan a géppel van a hiba

15. Havasi_Gyopár

Szia -tigris05-!
    A kollégám közben megjött, és azt tanácsolja, hogy kapcsold ki az animációt a beállításoknál.
    Azért nem tudtad kirakni a két dolgot, mert a képen látható dekor valójában 2*2-es, de megjelenítési hiba miatt 1*1-re szűkült össze:
    upload_2021-2-15_14-48-44.png a hiba le van adva a Sütőlegendákkal kapcsolatban (is).
    Megfigyelhető, ha géppel sem tud az ember kitenni valamit a kiszemelt területre, akkor fix, hogy az a dekor hibás, mint ennél is, ami körül az üres helyet látjuk.

A kollégám jóindulatú tanácsa révén van pár dekor amit érdemes lenne lecserélni (cukorcsillagdal és egyebek):
    upload_2021-2-15_14-52-53.png upload_2021-2-15_14-53-44.png mert jóval kevésbé értékesek, mint pl. a keréken nyerhető kunyhók, és dobozok. Azokat kár a menüben tartani, hisz a TP-t adó Hóember doboz kivételével mind értékes ládát adnak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Jó munkát, sok türelmet a haladáshoz!
    Szeretném megtudni, miért nem tudom a titokládákat kinyitni? Napok óta szenvedek velük. Néha, későn este, sikerül leszedni.
    Az ID számom sem látszik. Csak a jegyzetfüzetemből tudom másolni.

ID: 4764703

17. Havasi_Gyopár

Szia pünközsdirózsa!
    Feltételezem, hogy bizonyára kliensben játszol, ahol még nincs farmkeret, rajta a farmnév és ID számmal.
    Ennek ellenére a kliensben is megtalálható, mint ahogy ezt a vonatkozó közleményben már jó ideje közzétettük.
    A kliensben a játék beállításainál [​IMG] a standard fülön [​IMG]
    a jobb felső saroknál találhatod a farmnevet és az ID számot, - ami a webes felületen a farmkeret alsó deszkáján szerepel.
    Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb a kliensben is lesz farmkeret, és akkor nem kell ilyen módon "kinézni" az ID számot.
    Kérlek végezz egy alapos takarítást, mivel a kliensnél is ez is létszükséglet, mert az szintén böngésző, csak egy egyszerűsített Unity verzió.

18. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

kKöszönöm a választ!!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. bence66

bence66 Fórum-zöldfülű

Szép estét ! Segítséget szeretnék kérni . Nem találom a Kösz a segítséget dekort a farmon . Meg lehetne nézni hogy hol van ?
    ID: 1921886
    Köszönöm szépen :)

20. kati7804

kati7804 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Eltűntek az eddig kinyitott felhősoraim, kerestem a kijelöltnél is, viszont csak az új eventes sorokat (Valentin-nap, Karneválkirálynő) látom. Ennek mi lehet az oka? A tárgyak nem kerültek vissza a raktáramba sem.
    Előre is köszönöm a választ!

kati7804 ID:49343195

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.