Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nyestepista

Nyestepista Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! További szép napot kívánok!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. Vakundekli

Vakundekli Járnitanuló

Tisztelt Moderátorok!
    Az önálló kliens alkalmazást használom a játékhoz (A Unity nagyon lassú).
    Sajnos van egy nagy problémám vele!
    Olyan rutint futtat a háttérben, ami rendszeresen leállítja (kikapcsolja) a számítógépemet.
    Ma már 2x előfordult!
    Az, hogy rengeteg idő az újraindítás, csak a kisebb probléma, de félő, hogy előbb-utóbb kárt tesz az operációs rendszerben a kényszer kikapcsolás.
    Kérlek tájékoztassátok a fejlesztőket, hogy nézzenek utána.
    Köszönettel: Vakundekli
    ID: 26560051

mimi kedveli ezt.
  3. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Sajnos nem kaptam még választ a kérdésemre, mikor lesz javítva a hiba?
    http://jojoando.uw.hu/farm/gan.jpg mindkét farmot ugyanúgy csináltam szuper trágyával mégis 1040 a különbség káromra, 14 órától 17.20-ig szuper trágyáztam, majd 9 után arattam 808db event növényt.

http://jojoando.uw.hu/farm/sziv.jpg

Terrdora farm sincs javítva.

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Vakundekli!
    Unity fut a webes felületen is, meg a letölthető kliensben is.
    A kliens maga egy leegyszerűsített böngésző, amelyet azért hoztak létre a fejlesztők, hogy a szerényebb paraméterekkel rendelkező gépeken is futtatható legyen a játék. Ezért is pl. gépkarbantartás szempontjából hasonlóan kell kezelni, mint amikor böngészőben játszunk, vagy bóklászunk.
    A felvetésedet köszönjük, és a fentiektől függetlenül észrevételezzük a központ felé.

mimi kedveli ezt.
  5. Vakundekli

Vakundekli Járnitanuló

Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Türelmedet kérem változatlanul, most nincs olyan kolléga aki meg tudná nézni.

7. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos nem tudjuk, hogy mitől van az, hogy egyes farmokon eltűnik a beadott növény, másoknál meg nem.
    Mi azon vagyunk, hogy mindenkinek előkerüljenek ezek. Tegnap késő este (22 óra után) kaptuk azt a jelzést, hogy javítva lettek mind, az addig leadottak, köztük a te farmjaid is.
    Nem tudjuk mi történt, mert jelenleg nincs a központtal kontakt személy a közelben. Ha megjön, akkor megnézeti a tieidet is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Terrdora:
    2021-02-18 22:09:22-kor 1144 db eventnövényt jóváírt számodra a pajtádba egy központi munkatárs.

szivárvány
    2021-02-18 22:10:44-kor 17 db Szívhez szóló ajándék került jóváírásra, szintén a központi kollégától

Mind a kettő farmod esetében most átnéztem tételesen a logot, és ez így stimmel is, tehát oly módon javították, hogy a pajtádba került jóváírásra a tétel, és újra be kellett adnod amit meg is tettél már.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia Pircsus!
    A növény eltűnési hibát a központban javítják, de bónuszodnak már utána tudott nézni a kolléga, és az ellenőrző panel alapján:
    pircsus64 - 2021-02-18 13:08:53 200% 12h; vagyis a bónuszod, - mivel 12 órás a 200%-os -, már tegnap éjjel 1 óra tájban lejárt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Nyestepista

Nyestepista Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a választ! El nézést a zavarásért! Minden jót kívánok!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Szia!

Szivárvány 1 db felröppenőt sem kapott délután, igen azt nem is panaszoltam, viszont a Terrdora és ganéjnál küldtem a fotót. ugyanúgy haladt mind négy farmom mégis Donkartács és szivárványnál is 1538 eventnövényt értem el a szupertrágyával és kacsa katával, terrdoránál ganéjnál ezek szerint elvette valaki azt amit elértem? Ugyanannyinak kéne lennie mindnégynek, mivel mindegyiket más búnusz mentesen csináltam, de könnyü kiszámolni ezt, volt 5db mag, az sztrágyával, katával, majd 50 db-t 44/? 2 kockás terület /? 1
    kockás területfolyamatosan 5 20-ig kb azaz az még 3 ültetés ennyin, utána teljes területen 1x1-n 9 óráig vízzel trágyával számolva az 1140db különbség JOGOS kérés, de nem került bele a rendszerbe, mivel a fotókon is látható a különbség melynek oka csak valami amit TI tudtok, engem a megtermelt evetnövényem érdekel. Az mind a 4 farmon ugyanannyinak kell legyen jelenleg is.
    http://jojoando.uw.hu/farm/don.jpg
    http://jojoando.uw.hu/farm/sziv.jpg
    ezek rendbe, de a továbbiak nem, nem lettek jóváírva a növények:
    http://jojoando.uw.hu/farm/terr.jpg
    http://jojoando.uw.hu/farm/gan.jpg
    Eléggé feltűnő a pontosság és a jóváírás hiánya.
    A szuper trágyát és kacsa katát a sajátomból tettem ezekre ezért szeretném kérni vissza az eventnövényeimet.

13. |Tamás|

Pontosság és jóváírás
    Az ellenőrző panelen pontosna látszik, hogy melyik feladat részbe, mikor mennyit adtál be. Hiba volt, nem számolta be a gép a feladatba, de még most is ott a log, hogy adtál be. Azaz panel szerint többet adtál be az adott feladatba részletekben. Ez alapján kiszámolásra került, hogy a második feladatba mennyit adtál be. Ez alapján került jóváírásra egyesével mindenkinél, hogy mennyi növényt "nyúlt le a játék".
    Nem a termelés során veszett el, hanem a beadásnál nem számolta be a játék, de log van róla, hogy adtál be.
    Hidd el, jól számolt a központi kolléga, mert azóta 3-an biztosan utánaszámoltunk a farmjaidnak miután először visszaírtál.

Terrdora
    2021-02-18 16:08:00 - 422 db
    2021-02-18 17:06:08 - 527 db
    2021-02-18 17:55:09 - 195 db
    2021-02-18 21:31:02 - 606 db
    2021-02-19 05:48:08 - 606 db
    2021-02-19 08:50:32 - 596 db
    2021-02-19 09:12:23 - 10 db
    2021-02-19 11:44:10 - 212 db

Ezek kerültek beadásra a második szekcióba (utána már a 3. feladatba adtál be!!!!)
    Ez összesen 3174 db növényt jelent, amit beadtál a feladat MÁSODIK feladatába a 2030-al szemben.
    3174-2030 = 1144 db
    Mint írtam, ennyit is került jóváírásra.

A többi farmodat is így végigszámoltuk többen, többször, de azokról nem fogok ilyen részletes elszámolást hozni.

14. Havasi_Gyopár

Szia Pircsus!
    Most kaptuk az értesítést, javították a hibákat a farmjaidon.
    Kérlek egy ki-belépést végezzél el, és nálad is meg kell jelenjenek az eltűnt növények.
    Köszönjük a türelmet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Szia, de rossz a válaszod!
    44 2x2 , 5x2 1x1-s terület 16db 1x1-s terület. volt alapjaiban a terület
    5x2-s 8 növényt ad kacsa katával
    16x1-s 7 növény ad kacsa katával

14 20 kor 5db mag
    1506 50 mag
    1606 487 mag 440db 5x2-s terü. 40db 1x1 112db azaz 487db
    1706 592mag 440db 5x2-s terü. 40db 1x1 112db azaz 592db
    1755 592db
    2131 202 1x1 azaz 606db
    1740 kor mag-nak kéne lennie
    reggel 606db
    9kor 606db
    11.44 kor 606db
    14.35 606db
    17.20 606db 4758 kéne lennie, de nincs meg!!

1606 van a 3 . feladatban beadva 1140 -l kevesebb, mint ami ténylegesen letermett

16. |Tamás|

Gondolj amit gondolsz, Mi is gondolunk amire gondolunk, annyi, hogy mi látjuk az ellenőrző panel adatait.
    Azt tudom mondani, hogy amiben hibás volt a játék, az korrigálásra került Nálad tegnap este 10 órakor.
    Nem tudunk olyat jóváírni számodra, aminek nincs bizonyíték alapja. Az ügyednek itt van vége. Pont.
    Az ezzel kapcsolatos hozzászólások automatikusan törlésre fognak kerülni.

17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A számításodba annyi hiba csúszott, hogy CSAK háromszor használtál KK-t.
    Ekkor 5 db-ot a kezdőmagra: 2021-02-18 14:40:32
    Ekkor 50 db-ot a felszaporított növényre: 2021-02-18 15:24:21
    Ekkor pedig 65 db-ot az általad pontosan leírt terület kombinációra (44 nagy, 5 közepes, 16 kicsi terület): 2021-02-18 16:07:47

A későbbiekben NEM használtál KK-t, tehát nem azzal a hozammal kell számolnod, amivel a harmadik ültetésnél.
    Lehet, hogy a területkombináció ugyanaz volt, de a KK egészen biztosan lemaradt a többi ültetésről. Ezt biztosan állíthatom. (terrdora farm esetén)

Hidd el, hogy nagyon-nagyon pontosan korrigáltak nálad mindent. Azt a növényt, amit nem termeltél le, nem írja neked jóvá senki.
    Sajnálom egyrészt azt, hogy hiba volt a játékban, másrészt azt, hogy a 4 farmod egymás utáni művelésében kimaradt valami mozdulat. Bízom benne, hogy belátod, hogy te is követhettél el hibát. De még inkább bízom abban, hogy ezen a bosszantó helyzeten túl tudod tenni magad és továbbra is megbízol az ellenőrzéseinkben.
    Sokat olvasol a fórumon, pontosan tudod, hogy mi mindent megteszünk értetek és az igazságért a végletekig harcolunk. Akkor, ha bizonyítani tudjuk a játékos igazát.
    Jelen esetben megtaláltam azt a pontot, ami az eltérést okozza az ellenőrző panelben látható és az általad kiszámolt mennyiség között: a KK használat.

Köszönöm a türelmedet és ahogy korábban írtuk, elnézéseteket kérjük az event beadásánál adódó hibáért!

18. liver98

liver98 Fórum-zöldfülű

Köszönöm az infót!

19. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Halihó,
    Kis segítséget kérnék. Ma a ládanyitogatáskor vettem észre hogy van olyan láda amiből a kacsakata turbótrágya fa is kijöhet kibontáskor.
    Megtudjátok esetleg mondani hogy mi ennek a ládának a neve?
    Amit kaptam a láda nyitás után: arany titokfa, mekong talányos fa, gangesz talányos fa, uele talányos fa.

Nemtudom maga a láda nevét, illetve hogy honnan szereztem. Felhősor adhatta vagy valami eventből?

id: 135224731 Köszönöm előre is.

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Neve Talányos fa ládája.

A 201. szint felet szintlépésenként kapunk 1db ilyen ládát.

Mindent elolvashatsz az alábbi hivatkozásra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1005652

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.