Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Köszönöm :) nincs semmi gond, majd begyorsul.

2. juditka81

juditka81 Aktív író

Ne haragudjatok, de furcsák ezek a "lassulások".Hogy lehet, hogy egyenként normálisan lehet pld.aratni, de amiért fizetek, a munkások, azokkal nem megy.
    Tegnap befejeztem az eventet úgy, hogy négyszer vásároltam összesen 1320 FA-t,ebből vettem kb.90 ólat és egyetlen egy Kivifészket sem kaptam a pénzemért.
    Most pedig nem tudom használni a munkásokat, akiket szintén pénzért vettem.
    Mennyi kár fog még érni ?

Oldfox kedveli ezt.
  3. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Ha Valdemár miatt lassult be, akkor mi lesz holnap?:p

4. Oldfox

Oldfox Junior szaki

"Sziasztok ! csatlakozom az előttem írókhoz a gép katasztrofális lassussággal dolgozik a takarítást ne írjátok nekünk vadi új géppel dolgozom takarítja őnmagát , inkább nálatok kellene valamit csinálni. köszönöm, hogy elolvastátok és, hogy csináltok valamit."

Kösz, hogy ezt leírtad!
    Egy téboly már megint játszani!!!
    A Modik figyelembe vehetnék, hogy olyan oprendszerek vannak már, ahol szóba sem jöhet a gép takarítása, mégis azt szajkózzák még mindig.
    Ez már alap egy jól felépített számítógépnél!
    Szólni kellene a BP-nek, csináljanak valamit!

Még rosszabb lesz, aztán utólag kapunk valami kompenzációt, amivel elmehetünk a sóhivatalba, mert az event teljesítésében nem fog segíteni.

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.15
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia juditka81!

Pontosan mit takar az, hogy nem tudod használni a munkásokat?

Érdemes lenne lefuttatni egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba, és ott nézd meg a munkásokat.

6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nálam is lassú lett estére a gép. A felhőt hosszú ideig arattam, vagyis csak kínlódtam. Gondolom Valdemár nem szereti, ha más területen vagyunk, nem a vidámparkban!!

7. juditka81

juditka81 Aktív író

Könyörgöm, hát egyszer nem írom oda, hogy minden tisztítás,flash,stb.elvégezve és máris kapom a forma-szöveget ?
    Az, hogy nem tudom használni a munkásokat azt jelenti, hogy hiába kattintok pld,az aratás gombra, nem arat, miközben ha egyenként nekiállok aratni simán megy.

8. Nildia

Szia Oldfox!

Mint ahogy a Kolléga is írta, keresik a lassulás okát.
    Véleményed lejegyzésére pedig a Panaszkönyvet ajánlanám, ott írd le, köszönöm!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-71#post-156846

9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ne haragudj hogy hozzászólok de órák óta ez a probléma, amióta valdemár és a többi jött.
    Érdemes visszaolvasni mert minden gazda irja, ez nem egyedi probléma,, ugy hogy a takarítás nem javít a helyzeten. Én már mára feladtam, mert most este szerettem volna töltögetni a pajtát rövid növényekkel, állatokkal de nem megy, mert tényleg lusták a munkások legalább ötvenszer rá kell kattintani hogy arasson, vessen állatot gondozzon. Remélem event kezdésre ez ki lessz javítva. Kénytelen voltam már hosszukat ültetni, mert nem akarok egész éjszaka ezzel bíbelődni.:cry:

10. Nildia

Szia juditka81!

Az ellenőrzéshez szükség van a pontos farmnév és ID szám megadására.

11. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Learattam az állatokat végeztem nagy nehezen és újból kellett mintha le sem arattam volna , egyik szántóra a másikra átmenni kin szenvedés közbe a virág forog ---- lassú , lassú, lassú , nem kérek válasz mert az elöttem szóllók is ilyen híbával küzködnek , mindenkinél ez van

12. Nildia

Szia .dolgos.!

Jeleztük a lassulást a központ felé, a megoldásáig további türelmeteket kell kérjük, köszönöm!

13. Nildia

Szia donkartács07!

Az általad vélt bizonyítékokat a Supportra küldd el, ott fognak vele foglalkozni :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

14. magci76

magci76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok valdemárhoz nem birok bemenni............................!

15. popperke

popperke Fórum-zöldfülű

Hidd el, lehet jobb is jelenleg.. én a vakondot püfölném, de **** az egész.

16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

17. Neni60

Neni60 Junior szaki

Nagyon lelassult a játék nálam is, valamint a piacról eltűnt minden bahamás állat, növény, termék!!

18. MadameRose

Szia!
    Mint fentebb írtam, sajnos ez egy hiba, viszont Te is javíthatsz egy kicsit a helyzeten. Kapcsold ki a beállításokban az animációkat. Így kevesebb idő kell a betöltéshez és minden játékelem be tud tölteni.
    Egyéb beállítások (tippek, alternatív építési mód, animációk, stb.)

19. fl123

fl123 Utánpótlás-írogató

sziasztok,
    Valdemár cirkusz. El akartam inditani a ládás játékot, lenyúlt 2 zsetont. Mégegyszer megpróbáltam, ismét eltűnt 2 zsetonom. Azt nem irtam oda, hogy minden "ládás" inditás után kifehéredik a kép, de szerencsére vissza tudok lépni, mert azt azért engedi. Mi lehet az oka?
    Előre is köszönöm a segitséget
    fl123

20. MadameRose

Szia!
    Sajnos egy hiba miatt elég lassú a játék. Valószínűleg nálad is az okozhatja, hogy nem tud a játék teljesen betölteni.
    Kicsit javíthatsz rajta, ha a beállításokban kikapcsolod az animációkat és a hangokat. Majd frissítsd a játékot. Remélhetőleg jobb lesz.
    Egyéb beállítások (tippek, alternatív építési mód, animációk, stb.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.