Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fl123

fl123 Utánpótlás-írogató

Értem. Köszönöm a választ. kikapcsoltam. Van valamilyen lehetőség rá, hogy az első valdemár cirkuszos belépés előtti eltűnt zsetonjaimat visszakaphassam? Vagy azoknak már végleg búcsút inthetek?

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sajnos nincs rá lehetőség. :(

3. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

5. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

Oké akkor a kincsesre ad TP bonuszt a bahamára nem igaz?

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia wyzaru!

A Pirozsonglőr Tapasztalati pontja a rendes farm Tapasztalati pont számlálóját gazdagítja.

7. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

kb. 2 hete eltűntek nálam a piacról a bahamás állatok, sem venni, sem eladni nem tudom őket,
    mert egyszerűen nem jelennek meg a piacon.
    A tenyészállatok közt megjelennek, de a tápok és termények közt szintén nem látom a bahamásakat.

Időnként átmenetileg rendbe jött a piac, de nem nagyon volt időm kifigyelni.
    Légyszives nézzetek utána, ha lehet.

Előre is köszi a segítséget:)

8. vendo19

vendo19 Utánpótlás-írogató

Üdv, szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy eddig a TSZ és hasonló barkácsolt alap ólak 23 óra 38 perc alatt (azt hiszem pontosan írtam) kész voltak, így minden reggel le tudtam szedni őket már évek óta, erre tegnap átmentek 25 és fél órába, oka? valami fejlesztés vagy hiba, vagy csak megváltozott az érési idő?

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Gondolom a Flash Player elmentett adatait törölted.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a piac.

10. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett vélt hiba, egy változást takar. A terményes ólak érésére új szabály érvényes. Az ólvarázslat rúna nincs hatással rájuk.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...nformációk-a-központból-2015-január-22.11915/

11. Szajoska

Szajoska Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Hogy tudom a Méltányossági kérelmet elküldeni a Suportnak.

12. -Metim2-

-Metim2- Utánpótlás-írogató

Megvettem a Valdemar-ban a 25 szupertápot - megcsinálva néhány játékot -, a zsetonokat le is vonta, a szupertáp el is tűnt a kínálatból, csak éppen nem kaptam meg!
    Mi történt?
    -Metim2-ID: 5246159

13. Laboviti

14. Laboviti

Szia!
    Ma 06:59 órakor 25 egység Kacsa Kata szupertrágyát váltottál ki a vidámparkban.

15. -Metim2-

-Metim2- Utánpótlás-írogató

Kedves Laboviti!
    Igazad van, most látom csak, hogy alaposan mellé nyúltam!
    Köszönöm.

16. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Beváltottam a kapott kódot, de nincs 30% TP de még 10% se .A sima almafa 10TP-t ad stb.

17. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

18. KatinkaDragonGirl

KatinkaDragonGirl Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    Pontosan így jártam én is. Három kertemben beváltottam az ajándékkódot, de egyiknél sem adta meg a 30 % TP-bónuszt. Hogy a többi dolgot megkaptam-e, nem tudom, elfelejtettem előre megnézni a raktárban a mennyiségeket.

Kertjeim: Bajszilla, klopusz, KatinkaDragonGirl (ID: 28388565). A többi ID-nek mindjárt utána nézek és küldöm azt is.

Köszönöm!
    Visszaértem.
    Érdekes módon, mindhárom kertben megjelent a bónusz, igaz jó 10 perccel azután, hogy beváltottam a kódot (és learattam a növényeimet). Így sajnos a mai első aratásnál lecsúsztam a plusz TP-ról.

Remélem, a 48 óra azért marad :)

19. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    "Hogy a TP bónusz érvényesüljön, ajánlatos egy frissítést vagy ki-belépést elvégezni a kód beváltása után."

20. Laboviti

Szia!
    A megadott accounton a Tp kalap a bónusz-ablakban megjelent. Kérlek ellenőrizd egy ki, majd belépést követően.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.