Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem emlékszel a játék kezdeti lépéseire?

Egy kis segítség, ami az event ablakban is megtalálható, ha a "?" ikont kattintod.

A kezdésnél a ruhadarabot kell a gombhoz illeszteni, esetleg forgatni, majd rögzíteni.

mtperx.png

jófarmerlány kedveli ezt.
  2. merylu55

merylu55 Fórumlakó

A képernyő tetején lévő ikont nem tudom learatni, áthelyezni, törölni. Mit tehetek?

3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérlek, ellenőrizd jól állítottad-e be a beállításokat.
    A játékbeállításokon belül:
    A további beállítások fül alatt, állítsd át kérlek az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" és a "Információ mutatása egérkattintásra" opciót "BE" állapotra:
    Amennyiben ezután sem működik a leszedés, kérlek, írj számunkra User ID számot és farmnevet.

4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

A segítségeteket szeretném kérni !! Lejátszottam 163 játékot !! Az utolsó kirakásnál , lett 42 csillagom a kirakásnál !! Lefagyott a játék , kiléptem , elveszett a 42 csillagom !! Előtte volt 112 , most is annyi van !! Megtudnátok nézni !! biborka63 ID: 6809366

5. Swallow

Szia!

A kollégám ellenőrzése alapján, nem volt olyan játékod ahol 42 db csillagos érmét szereztél.
    Pár eredményed a játék lefagyása előtt: Kaptál egyszer 85650 BTP-t, Semmit, Kaptál 5 szupertáp, 5700 csp, 8 csillagosérme, 40 szerszám
    Legtöbb csillagos érme amit szereztél 23 darab volt.

6. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Már régebben is reklamáltam, hogy a keréken amit kipörgetek sima pörgetésen partipörgetést, nem adja hozzá. Megint így jártam és igen bosszantó. 9 partim volt, amihez kellett volna kettőt kapjak, de ez sajnos megint nem történt meg. Nem kell meggyőzni, hogy hozzáadta, mert a régebbi tapasztalásom óta direkt figyelem. sajnálatos dolog.

7. Swallow

Szia!

Ha megadod a farmneved és az ID számod, akkor meg tudjuk mondani, hogy pontosan mi is történt.
    Olyan, hogy nem adja hozzá nincs!

8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia !! Nem értek egyet !! A lefagyás előtt 112 csillagos érmém volt !! Azóta nem játszottam , akkor lefagyás előtt , hogy lehetett csak 23 érmém ? Felháborító ez a játék !! Biztosan nem reklamálnék , ha nem tudnám biztosan , hogy igazam van !! A lefagyáskor 42 érmém volt amiket a kék kockákra kaptam , nem tudtam a pipánál kilépni , mert lefagyott a játék !! Egyre vacakabb a játék !! Remélem valaki veszi a fáradságot , és utánanéz , hogy nem tévedtem !! Köszönöm !! biborka63 ID : 6809366 A lefagyásról remélem nem Én tehetek ?

Utoljára szerkesztett: 28.5.21
  9. Swallow

Szia!

Márpedig az ellenőrzés nem hazudik.
    A legjobb játékod volt 23 db csillagos érmés. Amikor lefagytál akkor nem volt 42 csillagos érmés játékod. Nem volt ilyen eredményed. A legtöbb csillagos érme amit összeszedtél egy pályán 23(!) darab volt.
    Ezek a lefagyás előtti eredményeid:
    Előtte játékban 85650 BTP-t kaptál, Előtte semmit, Előtte 5 szupertáp, 5700 csp, 8 csillagosérme, 40 szerszám

10. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget sikerült.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, már egy nappal ezelőtt jeleztem, hogy nem tudok belépni a minijátékba. Türelmet kértetek. Sajnos kezd fogyni:( Pillanatnyilag a saját farmomon kívül még 3 farmot intézek. Szomorú vagyok mert termelek, malmozok és mind itt fog maradni, mert nagyon fogy a feladat-idő. Segít valaki??? . . . vagy hagyjam abba az egészet.
    ui. 10 éve játszom
    Farmnév: mam5018, ID 23834186
    Jó éjszakát:)

12. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Azóta próbáltál már belépni akárhonnan?
    Kliensen játszol?
    Nem kaptunk még infót arról, hogy mi lehetett a hiba oka.
    Légyszives futtass le egy CCleanerezést, és próbáld meg a három belépési lehetőség bármelyikénél a belépést.
    Egyik a hirdetőtáblánál, amit akkor láthatunk, amikor megnyitjuk a farmot.
    upload_2021-5-28_22-55-47.png

Beléphetünk még az event ablak bejáratánál upload_2021-5-28_22-58-17.png
    avagy az eventórából: upload_2021-5-28_22-59-30.png
    Remélem, hogy sikerül már.

13. mam5018

mam5018 Haladó

Köszönöm a választ. Klienssel játszom. Azzal egyik lehetőség sem megy. Gondoltam egy nagyot és a Firefox-al léptem be. Mit ad Isten, ott megy. Erre hamarabb is gondolhattam volna!
    Köszönöm a segítséget!!
    Jó éjszakát:))

Othep és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Sziaztok! Eltűnt a robotika alapom, es a fejleszteseből a II. :( Kiraktam őket a kergére, aztán rájöttem, hogy fejlesztés I kimaradt, töröltem a mar kitetteket, és most eltűntek. :(

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmnév és ID-szám nélkül nem tudjuk megnézni!
    Kérlek, add meg ezeket!
    Valamennyit várnod kell majd, mert nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

16. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Anyaló ID: 4141739
    Köszönöm szépen!

17. Othep

Szia ismét!

Kollégám ellenőrizte:

A dekor alapja és a fejlesztés össze van építve, a menüben találod.
    Az összeépített dekorok nem esnek már szét törléskor.
    (Használd a keresőt)
    A második fejlesztést ki sem váltottad.

upload_2021-5-30_11-55-12.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm! GYAGYA vagyok, igyekszem megjavulni! :) Köszönet!

Othep kedveli ezt.
  19. krisfúl

krisfúl Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretném hasonló dolog miatt a segítségedet kérni.
    Kész lettem a feladattal, a felhő az enyém. Szeretném rárakni a Kertészeti robotika dekort, de csak egy van meg. Azt kitettem a főfarmra.
    krisfúl ID:29858243
    Előre is köszönöm, ha megnézed nekem, hol a többi.:D

20. Othep

Szia.

Kiváltottad egyáltalán mind a kettőt?
    Mivel fejlesztéseket (függönyöket) nem lehet magukban kitenni, talán már összeépítetted.
    Összeépítve a Robotika1, vagy Robotika2 néven keresendők.

Nézz csak rá a dekorra.
    Így sincs meg, amit keresel?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.