Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Juliska58!
    A Klienst F5 nyomógombbal lehet frissíteni, ami a klaviatúra felső során található.
    Ha ez így nem működik, akkor a bal alsó sarokban lévő Windows és a Ctrl billentyűk között található (van amelyik billentyűzeten kék betűs) Fn gomb, majd a felső sor F5 gomb megnyomásával lehet frissíteni.
    Pedig valóban a szűrő használata lehet megoldás az ellen, hogy ne ugorjon folyton az elejére a kereső. Azt, hogy minek mi a neve, hogy beírhasd a keresőbe, azt úgy tudod meglátni, hogy fölé húzod az egeret, és kiírja a nevét.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Fél órája próbáltam a mentett képeket törölni az prém farm visszarendező funkciójában az erdei tisztáson a mentett beállításokat és a jelenlegit pedig elmenteni. Törölte a rendszer amit kértem, de közben lefagyott. El kezdett pörögni a margaréta , csak F5-tel tudtam megszakítani. Az aktuális képet nem bírtam elmenteni, hiába léptem vissza, mert a margaréta fogadott. A gépet rendszeresen takarítom.
    Tudtok róla, hogy újra hibásan működik vagy csak nálam rendetlenkedik megint?
    Farmnév: gyöngy581
    ID: 40951777
    A segítséget előre is köszönöm: Gyöngy
    PS: Elfelejtettem ide írni, hogy a kliensből játszom, bár nem tudom fontos-e ez.
    PS/2 Soron kívüli takarítás után most ez a helyzet. Valamit elmentett de nem látom, hogy mit, a margaréta most is pörög :(
    https://kepkuldes.com/images/eb8712af6209259fee16398f9b33b7b9.png

Utoljára szerkesztett: 8.6.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, Havasi Gyopár. Remény sincs arra, hogy visszaálljon a régi rend? Sokat segítene!

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A régi rend már nem fog visszaállni. Ezzel a jelenlegivel kell megbarátkoznunk.:)

5. Havasi_Gyopár

Szia -gyöngy-581!
    Akadályoztatás miatt most értem csak ide, a kollégák is dolgoznak.
    Fontos mindig megírni, hogy a kérdező, vagy hibát bejelentő játékos megírja, hogy weben, vagy kliensben játszik, mert így a központba is azonnal le tudjuk jelenteni adott esetben a hiba előfordulási helyét.
    Kliensben játszom én is, és csak a gyorspörgetéskor használom a webes verziót. Nekem tegnap nem volt vele gondom, kicserélte a "berendezést" minden probléma nélkül.
    Nem tudunk központi meghibásodásról, de az biztos, hogy a fejlesztők továbbra is dolgoznak a hibák javításán, és várhatóan jónéhánnyal meg is birkóznak rövidesen. Reméljük, hogy sikerül, és publikussá is válnak mielőbb.
    Addig is kérjük a szíves türelmet minden játékostársunktól, mert mi is már szeretnénk, ha kevesebb hibával kellene játszanunk.
    Jelenleg nincs olyan kolléga a közelben, aki be tudna nézni a farmodra, de a játékosoknál a kliensben történt eseményeket nem is tudjuk mi reprodukálni, mivel az mindenkinek a saját gépére van letöltve. A betekintésre jogosult moderátorok (S-mod, Board-Adminisztrátor...) a saját gépükön a webes alkalmazással tudják megnézni a dolgokat.
    Visszajöttem egy friss mentés képével, tehát működik:
    upload_2021-6-8_19-44-25.png
    Ha kell, akár napi CCleanerezést érdemes alkalmazni a hibamentesebb játékhoz.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia Havasi Gyopár :)
    Köszönöm a kedves és megnyugtató szavaidat :)
    Ezek szerint segítene, ha megnézném Webes verzióban is? Megyek és ellenőrzöm, hogy ott mit látok . Hozok róla mentett képet, ha sikerül bármit csinálnom :)
    Remélem sikerülni fog :) Nagyon örülnék neki, ha nem lenne semmi gondom :)
    PS: Sajnos Chrome-ban is ugyanazt a képet tudtam csak csinálni, mint a kliensben ugyanúgy pörög a margaréta és nem mutatja a mentett képet . Javulást csak annyit tapasztaltam, hogy be tudtam zárni a felületet X-szel.:((https://kepkuldes.com/images/c2b335b74fa5fe985d61c1c022a0507e.png
    Nem törődtem a margarétával, rákattintottam a mentésre és ezt láttam:
    https://kepkuldes.com/images/d76cfca5fec1073d790a6793f57d7e72.png

Utoljára szerkesztett: 8.6.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Szia Gyöngy!
    Én weben csak gyorspörgetek, a játékot kliensen csinálom, mert nálam azon szinte olyan, mint a Flash-ben volt.
    Az előbbi terület-mentést is a kliensben csináltam. Emellett mindig úgy nevezem el a visszarendezési ablakokat, hogy abból tudjam, mi van mögöttük, ha mégis eltűnne a mentett terület képe.
    Megtennéd, hogy most csinálsz egy CCleanerezést, és utána elvégzel egy mentést?
    Remélem sikeres lesz nálad is.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Bankkártyával szeretnék fizetni,ami eddig működött is.Kb.1 hete nem tudok,mert a kártya szám beírása után E csatorna jelszót kér és én nem tudom mi az Köszönöm a segítséget!

9. -gyöngy-581

Ma már kétszer futtatam, de megcsinálom újra :)

10. Havasi_Gyopár

Szia KUNCZE!
    Maestro kártyával szeretnél vásárolni ezek szerint ugye?
    Az E-csatorna azonosító az elektronikus csatorna szerződéseden megtalálható 7 számjegyű azonosító szám, ami megegyezik a korábban használt NetBank azonosítóval.

11. -gyöngy-581

Tökéletes, köszönöm szépen látszik az a mentés is a mit a Webes werbes verzióban csináltam és látszik az is ami most készült a kliensben. Nagyon örülök neki:D:inlove:
    https://kepkuldes.com/images/a7bbaa312de8f5e3bca561584cc8bb4b.png
    Nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek és még egyszer köszönöm a segítséget :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Helló! Ültetés után várok kb 2 percet ill lépek egyik farmról a másikra és mégis eltünik a földröl amit ültettem mit lehet csinálni hogy ne tünjön el ? Mindig net ingadozik?

Utoljára szerkesztett: 9.6.21
  13. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek végezz el egy rendes géptakarítást.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Üdvözlet!

Már napok óta nem tudok kilépni a játékból, azt írja ki, hogy a farmerama nem válaszol és kénytelen vagyok a feladatkezelővel kilépni. Klienst töltöttem le, mindkét farmomon. Ez a ki-belépési probléma mindkettőnél fennáll. Vajon ez másnál is így van?

15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ezért is érdemes napi szinten takarítani a gépet. Ha lehet ne legyen más ablak is megnyitva a farm mellett. Töröld a klienst a gépedről, mindenhonnan... majd töltsd le újra.
    Vagy próbálkozz meg egy webes böngészőből, a játékba való belépésre. Mint például: Google Chrome, Opera, Microsoft Edge

16. ~*cassandra*~

~*cassandra*~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Két Pannim elvándorolt. A főfarm aratásakor még 22 volt, a tisztáson már csak 20. (mindig ugyanúgy, ugyanazon a helyen teszem le őket. )Frissítés, ki-belépés, tisztítás megtörtént.
    Legyetek kedvesek megnézni. Köszönöm.

vicangyal ID: 10220433

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám megnézte és megtalálta mindkettőt - ez a jó hír.
    A rossz hír, hogy csak holnap délután, estefelé tudsz hozzájuk férni, ugyanis felraktad a mostani tenyésztős event felhőjére (Este az autós moziban), amit sikeresen le is zártál. Tehát a Pannik a felhőn pihennek jelenleg.

~*cassandra*~ és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. ~*cassandra*~

~*cassandra*~ Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm. Valószínűleg Tek Ilát, vagy valamelyik társát szerettem volna feltenni.
    Elnézéseteket a plusz munkáért. További szép estét kívánok!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A Pali étterme alapot nem találom. A fejlesztései mind megvannak a váza ikon alatt.
    Előre is köszönöm.

Gaszton ID 11797097

20. Havasi_Gyopár

Szia Gaszton!
    Ott van a menüdben mind a kettő.
    A szűrőbe írd be, hogy Pali, és kiadja neked is mindkettőt.
    upload_2021-6-9_21-36-36.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.