Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!
    Ezt a hibát már jeleztük a központnak. A javítás folyamatban van.:)

2. özséb

özséb Aktív író

Köszönöm, hogy hülyének néznek. A kacsa Kata szupertrágyának is 200 zseton volt az ára? Már nem első eset az akciós party pörgetést valaki állandóan kiváltja, eddig nem tettem szóvá. Elegem van, azt hiszem be kell fejeznem a játékot. Sajnálom :(

3. Swallow

Szia!

Igen, Kacsa Kata szupertrágyájának is annyi az ár mint a szupertápnak. Egymás alatt helyezkednek el. Elég egy rossz kattintás...
    Itt a kép a kínálatról, magad is megnézheted.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/#post-1194659
    Milyen akciós party pörgetést és hol?

A naplód adatai pedig azért tűntek el mert egy admin jogú kolléga járt a farmodon, hogy bizonyíték képet készítsen arról, hogy mit is vettél meg...
    Ezért tűntek el a naplód adatai.

Nem feltételezzük, nem is írtunk ilyet!

4. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Ma 2x indította a vonatot el is készült a rakomány, viszont nem találom se a bahán se a farmon már vagy 5x végignéztem, beírtam a keresőbe is de nincs sehol.
    Frissítettem, töröltem a cokikat de így sincs eredmény. Már 11 éve játszom eddig ilyen nem történt velem.
    Kérlek nézzétek meg hogy hol lehetnek.
    Köszönöm előre is:)
    Farmnév : Ibolya51
    ID szám : 10494510

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm, hogy áthoztad a megfelelő helyre a problémát.

Kollégám ellenőrizte:
    Nem veszett el semmi! :)
    Bahás Titokzatos rakomány II tárgyat kellene keressél a szigeti menüdben.
    Az ültetvényen és a zuhatagok szigetén találod meg, mert az Esőerdőben a menüben sem jelenik meg a rakomány, és ki sem lehet helyezni oda - egy hiba következtében. (Sajnos nem javítják az akció idején ezt a felmerült problémát!)

6. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszönöm a gyors választ,így megtaláltam:):):)

Othep kedveli ezt.
  7. potyi120

potyi120 Aktív író

Köszönöm szépen.Akkor csúszott a kezem! Van ilyen.

8. véda2020

véda2020 Junior szaki

véda 2020 dazda vagyokID56117047.Éjjel 2 órakor aratógéppel arattam le a strandnövényeimet csatnival és nem kerültek raktárba.176 kiskockán.Hol üdülnek?Rájöttem .A malomban keverhettem koktélt bár nem akartam.Pizza helyett valószinüleg koktélt nyomtam komásan.Köszönöm az esetleges fáradozást.

Utoljára szerkesztett: 13.6.21
    Othep kedveli ezt.
  9. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de a Pizzaparti játékom lefagyott és hiába frissítettem, nem mozdul az eventes játék. Így nem csak ahogy azt a kevés pontot (180) nem kaptam meg, de további játékokat sem tudok játszani.
    Ránéznétek? Nagyon megköszönném!

10. Othep

Szia.

Lehetséges, hogy még nem fejezted be az aktuális menetet.
    Nézz körül oldalt, van e még elhelyezésre váró feltét vagy esetleg "üres" pizza.
    Azokat először le kellene rakni valahova, hogy véget érjen a játék.

upload_2021-6-13_10-38-46.png

(A kép egy minta, nem a Te farmodon készült.)

Ha ellenőrzést kérsz, ahhoz meg kellene adnod a farmneved és ID-számod, anélkül nem megy.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Kedves Othep!
    Igazad volt! Tényleg ott volt egy még le nem rakott feltét!
    Elnézést a figyelmetlenségemért és nagyon köszönöm a segítséget! :)

Othep kedveli ezt.
  12. Othep

Örülök, hogy megoldódott! :)
    Nem okoztál semmi kellemetlenséget, azért vagyunk, hogy segítsünk! :)

.Angyalka666. kedveli ezt.
  13. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Köszönöm szépen. Valószínű valami átmeneti hiba lehetett, mert most valóban kihozza, de mikor kerestem és írtam nem volt ott.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. oroszso

oroszso Járnitanuló

"Eltünt" 50 aranyam. Biztos valamire rákattintottam tévedésből, de nem tudom mire. Szeretném tudni mit vettem. Kérnék segítséget. Köszönöm.
    oroszso ID: 4148585

15. Swallow

Szia!

Jelenleg nincs a közelben olyan kolléga aki ezt meg tudná neked nézni. Kis türelmedet kérem addig.

16. Swallow

Szia!

A kollégám ellenőrzése alapján, az Égig érő paszulyon vásároltál meg egy sort, méghozzá a felhősorbővítés 11-t, 63 farmaranyért.

17. oroszso

oroszso Járnitanuló

Köszönöm, így jártam nem volt szándékos, de legalább tudom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.21
  18. bokrosk1

bokrosk1 Fórum-zöldfülű

Én még sosem írtam nem igazán értem hogy is működik ez az egész. Lehet hogy nem is ide kellene írnom de ezt találtam. Az a gondom most hogy nem találom a most kapott "Titkos rakományt" a mit az ól gőzősből lett. Bár milyen segítséget hálásan köszönök ! ID sz 39758706 bokrosk1

Meg találtam el olvastam egy előző hozzá szólást és én sem jó helyen kerestem de már meg van!! bocs a zavargás ért !!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.6.21
    Othep és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Még 2 órát jelez a Páncél panni vásárlásához, 11-ig tart, de a Gazdakörben nincs. Valamit rosszul csinálok?

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem vetted már meg?
    Gazdakörben pedig feladatok vannak, ott biztosan nem is lesz.

Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.