Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

azt hiszem kliens :) ID 12081232

2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Jó reggelt!
    Még mindig nem lehet aratni, ID. 9268145 konerzsi58
    El sem bírtam kezdeni az eventet, de úgy gondolom be is fejeztem.( kliens)

FREYA1. kedveli ezt.
  3. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

Köszönöm a visszajelzésedet.A példa amit felhoztál nem igazán kötődik az én hozzászólásomhoz,mivel nem volt sem kamu,sem semmi hasonló,sem trágár-sőt még azt sem mondhatnám hogy sértő.Nem fogom még1x leírni,aki rendszeresen játszik tudja jól hogy mi a baj.Örültem volna hogy ha az érintett moderátor reagál de ha nem hát nem.Neked pedig még1x köszi a választ :)

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Most frissen végezz el Kérlek egy géptakarítást, és nézd meg utána.

5. |Tamás|

Szia!

Az érintett moderátor épp az unokájával van, vagy főz, mos, takarít, vagy nem tudom mit csinál, de épp nincs itt, az biztos.
    Belső protokoll van, minden esetben úgy kell törölni, hogy minden moderátornak/adminisztrátornak egyértelmű legyen a cselekedet mivoltja.
    Rákeresni a törölt hsz-re nem tudunk, azonban ha megtaláljuk az adott topicban, akkor látjuk, el tudjuk olvasni, és mindent látunk vele kapcsolatban.
    De akkor ismételten. Itt a fórumon nem kritizálunk senkit. Amennyiben nem tetszik az ítélet, akkor a Supporton sok szeretettel várnak, és kivizsgálják az ügyedet.

Fórumon a téma lezárva ezzel kapcsolatban.

6. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

sajnos ugyanaz, egy területet tudok megcsinálni, utána csak forog a virág... kilépés, egy terület, kilépés...stb. Lassan két órája próbálkozom, 3 területet sikerült aratni
    update: most már egy területet sem sikerül aratni :( azt hiszem feladom mára, hátha lesz javulás később... event elengedve :(

Utoljára szerkesztett: 24.6.21
    Pincsyyy kedveli ezt.
  7. Timo29

Timo29 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az elöbb csináltam Répás almás csatni és nem találom sehol.Kiléptem beléptem de sehol semmi.Utána néznétek nekem?Köszönöm.
    ID:9035397

8. |Tamás|

Szia!

Kérlek frissítsd a játékot, az ellenőrző panel szerint elérhető.

9. Timo29

Timo29 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a gyors választ.Azt még meg tudod mondani hogy hogy tudom a játékot frissiteni?Köszönöm

10. |Tamás|

Vagy az F5 billentyűvel, vagy játékból ki be lépéssel.

11. ktamás

ktamás Junior szaki

Köszönöm a választ.
    Böngésző, és én még ott tartottam, hogy ki kell kapcsolni, vagy valamit félre értettem?

12. -Tündi72-

-Tündi72- Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Még ma is hasonlóan működik a játék mint tegnap. Nem tudom elképzelni, hogy mindenkinél egyszerre lett rossz a gép (kapcsold ki ezt vagy azt). Majd amikor sikerül valami csoda folytán megjavítani, akkor mindenki gépe egyszer csak jó lesz, hiba, ilyen-olyan beállítások és kapcsolgatások nélkül működik. "Egyszerűen csak hiba történt javítjuk, elnézést." Szép napot!

fairmike kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Ki lett írva, az az el lett ismerve, hogy hiba van. Egy megoldási ötlet került feltüntetésre, de a háttérben dolgoznak közben.
    Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy ha valaki "benyelte" a "régi" hibás adatokat, akkor azokat ki kell pucolni a gépéről, hisz lehet, hogy a játékot majd megjavítják, de neki a számítógépe a hibás adatokból fog dolgozni.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. -Tündi72-

-Tündi72- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

15. helyettes.1

helyettes.1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szerintem kellene ez a hangnem. Hiba van, aminek a megoldásán dolgoznak. Máshol is vannak, nem hőbörögni kell, hanem segiteni.

Nálam a kliens alatt nem működik az aratás, böngészön igen de nagyon lassú
    ID:52203912

Előre is köszönöm a segitséget

16. |Tamás|

Szia!

Köszönöm. Próbáltam tenni, amit javasoltak a központban, Kérlek most végezz el géptakarítást, és nézd meg ismét.

17. *Jenny*94

*Jenny*94 Fórum-zöldfülű

sziasztok, meg szeretném kérdezni,hogy mikortól lehet használni a teliholdas részt? Júniusi event naptár szerint tegnap kezdődött volna de ma sincs még semmi hír róla. Várható még,hogy lesz és ha igen akkor mikor? Köszönöm a választ előre is.

18. |Tamás|

Szia!

Az a naptár egy előzetes tervezet, de mint oda is van írva, tervezet, bármi változhat közben.
    Amennyiben érkezik, garantáltan lesz róla hír, Kérlek kövesd nyomon a hivatalos közleményeket.

19. *Jenny*94

*Jenny*94 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen

20. helyettes.1

helyettes.1 Fórum-zöldfülű

Sajnos továbbra sem lehet a kliens alatt aratni, a böngészőnél nagyon lassan csak.
    Takaritottam a gép új.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.