Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez attól függ, nálad hová került telepítésre a program.
    Az operációs rendszer keresőjét használva könnyen megtalálod a pontos helyet.

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszi szépen!
    Visszakerült a helyére a laptopi, mármint a szobába, így betölt a Kliens is. Eddig még nem fordult elő, hogy a konyhába ne működne a Kliens.

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A kliens működése nem földrajzi helyhez, hanem az internet lefedettséghez, jeladáshoz/vételhez kötött.
    Feltételezem, hogy lakáson, vagy házon belül Wifivel neteztek, akkor valószínűleg annak a jeladása lehetett gyenge.
    Ez csak egy tipp, de a SpeedTesttel le tudod ellenőrizni, bár a korábbi jel adás-vételt nem igazán lehet reprodukálni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Megoldódott az a lényeg. A netmérőn azt megnéztük, még a telómon is betöltött a játék pedig ugyan arról a Wifiről megy, meg nem is olyan spéci teló. Csak a Kliens-t nem töltötte be valamiért.
    A Unity az betöltött, csak nagyon lassú volt , nehezen váltott területet.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. Pinyo70

Pinyo70 Utánpótlás-írogató

hello.
    A birkanyáj dekoromat keresném.
    Köszönettel
    Pinyo70
    ID:5102462

6. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy nem volt ezen a farmodon sose ilyen nevű dekoráció.
    Minimum más nevű tárgy volt, hasonló kinézettel, de ez sajnos nem volt, és ezért is nincsen.

7. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok kedves Adminok!Miért lehet az,hogy a Bagoly nem húúúhog,ha levél jön,mindig meg kell néznem:(((???Köszönöm!!!

jófarmerlány kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen,ezt én is tapasztaltam....

9. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    Hát tanítsátok be, hogy huhogjon!
    Egyébként azért is nem huhog, mert nem bagoly az a madár, ami a levelet hozza.
    Csak a játékosok nevezték el bagolynak.
    Az egy jószándékú galamb - aki a galambposta alkalmazottja.
    A szemünk egyébként is folyamatosan pásztázza a farmot, ezért könnyen észlelhetjük, ha leszáll a táblánkra, sőt még a szeme is mozog, jelez, hogy megjött.
    A hanggal való megjelenítés nem illeszkedik a zenei aláfestésbe, vagy éppen a "hangzavarba", amikor dolgozunk a farmon.
    Maradjunk annyiban, ez egy álom, de nem kell megvalósulnia.

-ágianyu33-, Ayrin67 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem is a hangra gondoltam. Nálam az ki van kapcsolva.. Hanem,hogy frissíteni kell,hogy odaüljön az a madár a táblára. Vagy szálljon vagy mifene... :D

jófarmerlány és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. Ayrin67

Jajjj,köszike,de aranyos,humoros vagy Adminka!!:DDDNos,nem jól fogalmaztam,nem a hanggal van baj,hanem,hogy nem jelenik meg a kis sarokban,tehát nem mutatja meg magát!!:D:(xD

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nálam ki is van kapcsolva a hang, ezért ha huhogna, ha nem, úgysem hallanám, de viszont mindig látható, amikor megjön a bagolynak tartott postagalamb, mert szegényke mindig felkenődik a térkép útmutató táblára (karóra) és a sűrű pislogásával is igyekszik jelezni, hogy megjött....

Kuzdern, Ayrin67 és jófarmerlány kedveli ezt.
  13. Ayrin67

Nálam is ki van,még mikor elkezdtem 1x kapcsoltam be,aztán gyorsan ki:DDDNa,mindegy majd csak meggondolja magát és sűrűn fog pislogni a karón!xDxDxDKöszike!:)

jófarmerlány és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Mi a helyzet olyankor, ha a Bahán elértem a legmagasabb szintet?

15. Csocsoovb

Szia!

Csatlakozol több ezer másik játékoshoz - egyébként nem történik semmi.

16. indigo54

indigo54 Aktív író

Szeretném egyesiteni két farmomat. Lehetséges-e? Hogyan?

17. Csocsoovb

Szia!

Nem lehetséges.

18. ildikobodo

ildikobodo Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérem szépen segitsetek, mert szerintem eltünt kb. 300 farmaranyam. Lehet hogy elszúrtam valamit.Több mint 700 FA-ra emlékszem. ID43769527. Előre is köszönöm a segitséget.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2021-08-17 10:25:013110 - ringdiamond1.00-300.00
    Gyűrűt küldtél " gboy72 " -nek

20. ildikobodo

ildikobodo Utánpótlás-írogató

Tamás! Köszönöm a gyors válaszod. Mellényúltam. szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.