Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Még nincs veszve semmi, ne csüggedj, holnap este 10-ig is van még időd, meg a legközelebbi alkalommal is ugyanez lesz a kínálat a vidámparkban. Lesz még lehetőséged, hogy kiváltsd azokat a dolgokat, amiket szeretnél.

2. rjolka

rjolka Junior szaki

Kedves segítők. Ki szerettem volna váltani a flamingólakot, de a farmpengőt adta, pedig a csuszka azt karikázta be. Mit csinálok rosszul? Ismét próbálkoztam, de nem jártam sikerrel.
    Szeretnék segítséget kérni.
    rjolka ID:34111053

3. Judytth13

Judytth13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma a napi ajándékot felvettem,ami 2 db farmarany volt. Lett volna! De nem íródott jóvá! Szépen kérem nézzétek meg .Köszönöm. Gazda: Judytth13 ID: 1192075

4. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Augusztus 17-én aktiváltam a szabadság módot a Tölgyön. Utána kiléptem, azóta nem voltam fent a farmon, mert elutaztam. Az ígéret szerint nem veszítettem volna el a napi belépési bónuszom szintjét (ezer feletti volt). Ma beléptem a farmomra, és meglepődve láttam, hogy nulla lett a belépési bónuszom szintje. Miután klikkeltem a napi ajándékot 1 lett. Csak annyi a kérdésem, hogy mit értettem félre? lederausstattung ID: 29651703

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mutatnál egy képet róla, amikor a Flamingólak van kijelölve?

6. Csocsoovb

Szia!

Rendben megkaptad a 2 db farmaranyat és már el is költötted. Egy kitehetőt vásároltál 49 farmaranyért.

7. Csocsoovb

Szia!

A szabadság mód nem védi meg a belépési sorozatodat, az ajándékokat sem veszi át helyetted, stb.
    Részletesen az alábbi helyen olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

8. rjolka

rjolka Junior szaki

Elnézést kérek, Én voltam a hibás, a vásárlás gombra nem kattintottam rá. :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönjük a visszajelzésedet!
    Van olyan, hogy az ember elnéz valamit...
    További jó játékot!

rjolka és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy idevaló-e a kérdésem, vagy valaki más is kérdezte-e már másik topikban: Arra lennék kíváncsi, hogy a szellemvadász dekor 15% TP/BTP bónusza összeadódik-e, ha többet aratunk le egyszerre?

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Alapszabály:
    Minden olyan dekor, vagy bónusz hatásának mértéke (a % is) összeadódik, amely nem a bónuszrekeszben landol, vagyis afölött helyezkedik el.
    Minden bónuszrekeszes termék hatóideje növekszik, ha többet használunk belőle.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen, ezt az alapszabályt eddig még nem ismertem, vagy csak elkerülte a figyelmemet, de mindig tanul valami újat a farmer a játékban.

13. Miakoukla

Miakoukla Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget. Pár hétig nem voltam nagyon aktív a játékban, és csak most vettem észre hogy eltűnt a mogyorós pele ólam. Lehet, hogy én nem vettem észre, de megnéztem minden ólnál, a farmon lévőn is:(

Üdvözlettel:
    Miakoukla

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nem cserélted vagy ajándékoztad el a legutóbbi ajándékozási és cserenapon?
    Bármit megnézni egy játékos farmján csak farmév és ID szám megadásával tudunk.

15. Miakoukla

úgy emlékszem csere űltal jutottam hozzá.

farmer név: Miakoukla. ID számot hol találok?

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ezek szerint kliensben játszol, mert a webes verziónál változatlanul a farmablak aljánál van a fakeret közepén.
    A kliensben a beállításoknál (farmablak jobb felső sarka irányában levő fogaskerék párra kattints -> majd a lenyíló ablakocska bal oszlop alján levő villáskulcsra is kattints -> ekkor kijön a Játék beállítása ablak) a standard fülön, annak is a jobb felső sarkánál látszik a farmnév (gazdanév) és az ID szám.

17. Miakoukla

Weben játszom, csak vak vagyok:) ID: 48691965 farmnév: Miakoukla

bár soha nem tűnt fel hogy ott van:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.21
  18. Havasi_Gyopár

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a farmodat, és megállapította, hogy sajnos nem rendelkezel ilyen óllal.
    Soha nem volt ezen a farmon ilyen ól, vagyis ezen a farmon ezért nem is juthattál csere útján (sem) mogyorós pele ólhoz.

19. Miakoukla

hmmm érdekes.....

20. Miakoukla

azért köszönöm hogy megnéztétek. én úgy emlékeztem azt vettem le a skorpió tenyésztésnél hogy eférjenek az ólak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.