Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a jó kívánságokat! Viszont kívánom!
    Azért nem egészen éjjel - nappal vagyok:), általában hétfőtől péntekig 13 órától estig vagyok. Időnként váltjuk egymást a kollégával, amikor nem délután dolgozik.
    Sikeres játékot! :D

jófarmerlány, tercsi és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Szia!
    A géptisztítást megcsináltad?
    Lehet, hogy az a probléma, mert a játékban nincs rendellenesség, rendesen működik.

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Igen,megcsináltam. Talán holnapra megoldódik ;)

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A kollégám ellenőrzése alapján:
    Kiváltva,
    Villáskulcsbambusz 2 x csillagosérme 25 gazért, 40 x csillagosérme 40 gazért 18x
    Fényösvényes láda I 1 x
    2 Piccolo láda
    Megmaradt 25 db csillagosérméd.

5. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Köszönöm a választ, akkor elrontottam.

6. Swallow

Szia!

Úgy látszik, hogy egy újabb hibajelenséggel ütötte fel a fejét.
    Köszönjük a jelzést!

jófarmerlány és soresne kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A segítségedet szeretném kérni, nem tudom mi lett a piccoló ládámmal amit du. váltottam ki! Kitettem az esőerdőbe ,de nem találom, illetve nem tudom mi lett belőle?! Lehet hogy kitöröltem mikor az ólakat felpakoltam? Köszönöm a segítséged! id21356122

8. Swallow

Szia!

Kicsobbanó öröm lett a Piccolo ládádból, a kollégám ellenőrzése alapján.

farmeres53 kedveli ezt.
  9. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

sziasztok! délután 6őrakkor kiváltottam a makaó titokfát és sehol nem találom azért tudom mert nem ültettem nem éret volna be a termés igy a láda helyett azt váltottam ki

azt elfelejtettem hogy a farmra hol belehet lépni hol nem napok óta

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.21
  10. Swallow

Szia!

Ha valóban kiváltottad a bahán keresd a fák között a menüben, ott kell lennie.
    Amennyiben ott sem leled akkor, farmnevet és ID számot szeretnék kérni a szükséges ellenőrzéshez.

Suzzy1 kedveli ezt.
  11. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Kedves Admin segíts nekem,megcsináltam 1 Fűvészkertet,de sehol nemtalálom,már kigúvadt a szemem!!!Ayrin67 ID: 19565775 Köszike!!:inlove:

12. Havasi_Gyopár

Szia Ayrin67!
    Mit értesz az alatt, hogy "megcsináltam"?
    Fűvészkertet venni kell a Gazdaboltban, vagyis a piros kosárban a csemetefák részlegnél, 199 FA/db áron, ami bekerül a menübe a fákhoz, és onnan kell kitelepíteni sima területre.
    A gazdakörben pedig a kulccsal jelölt "különleges" soron a Fűvészkerthez tartozó gazdaköri feladat elvégzésével építési terveket lehet szerezni a Fűvészkert fejlesztéséhez.
    Te melyiket csináltad meg?

13. Ayrin67

Á,én a Gazdakörben csináltam meg a fejlesztést!

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Jó döntés volt az is, mert biztos szeretnéd bővíteni a Fűvészkert állományodat, és amikor az megtörténik, akkor már nem kell megcsinálni azt a fejlesztéséhez, mert már "előre dolgoztál".

-ágianyu33- és Ayrin67 kedveli ezt.
  15. Ayrin67

Na,de jó vagyok!!xD8)Köszike!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kérésem az eltűnt mosómedvemaszk készítő műhely/ek/ Eltűnésével kapcsolatos. Kérem, hogy valaki legyen kedves megnézni hová tűnhettek az ólak?ID9805208 Nagyon köszönöm annak, aki fáradozik ezzel. Üdv.!

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

"Titkosügynök-képző" - műhelyes ólként kerested?
    Az ellenőrzés alapján rendelkezel több ilyen óllal. Az ólas menüben nézelődj, kérlek.

Termény:
    Mosómedvemaszk

Termény pajtaértéke: 1.200

Titkosügynök-képző
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db mosómedvetáp, 2 db mosómedve
    Szükséges szint: 2.
    Tárgy mérete: 2x2

18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Persze, hogy nem. Nagyon köszönöm, de annyira régen foglalkoztam vele, hogy rossz elnevezést használva kerestem. "Alczheimer":mad: Köszi

19. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, mert nem találom a "lajhártojásból" kifejlődött "vulkán bungalómat". kiváltottam a fejlesztéseket és most nem találom, hogy rátegyem őket.
    Makacs5 ID: 50083568,

Előre is köszönöm.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vulkánbungaló 2. szint néven keresd a Házi kedvenc futtatóban a dekort, erre kell a menüdben található fejlesztéseket ráhelyezni.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ojások-házi-kedvencek.2108/page-2#post-835024

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.