Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nem lehet belépni csak a klienssel, ez kb. 1 órája van így megnyitja a farmot de nem tölti be.

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Tisztítást és böngészőváltást tudunk javasolni.
    De az is lehet, hogy gyengébb lett az internetszolgáltatás, akár szolgáltatói oldalról, akár azért, mert többen neteznek most már, mint előtte.
    Néhányan a Firefoxra panaszkodtak, de Chrome-ban megy nekik is. (Lehet, hogy nincs frissítve a böngésző?)

3. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Mindíg tisztítással kezdek és chrome-val játszom, a nettel nincs probléma mert a többi program hiba nélkül fut.

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ez esetben meg kell nézetned szakemberrel a gépedet, mert ha senki nem tudna belépni, arról már tudnánk. (Háttérben feleslegesen futó programok stb.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. mjozska

mjozska Utánpótlás-írogató

Kedves Modik!

A farmrendezés egy rémálom.:cry:Várható hogy újra müködjön rendesen?Egy füvészkert feltöltése sok-sok percig tart, minden egyes fánál, minden egyes fejlesztésnél újra be kell írni a keresőbe.

Előre is köszönöm a válaszotokat.

zigus kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Szia mjozska!
    Sajnos ismertek a problémák.
    A központnak leadtuk javításra, de arról nincsen információnk, hogy azt mikorra sorolják be.
    Mi is játszunk, és ugyanúgy megtapasztaljuk ezeket a hiányosságokat.
    Türelmet kérünk a javításig.

7. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Megtudnátok mondani miért nem tudom kirakni a Páncél Pannit ? Köszönöm előre is a segítséget !!

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Hibás a játék a Páncél Pannik megjelenítésével kapcsolatban. Kirakhatók, csak hol látszanak, hol nem.
    Javaslom tedd ki őket kézzel egyenként, és ha nem is látod, de tudod, hogy hova raktad, akkor vidd föléjük az egeredet, és akkor mutatja, még hogyha nem is látod mindig azokat, de ott vannak, és teszik a dolgukat.
    Tudjuk, hogy nagyon zavaró, ezért én pl. mindig a szélekre szoktam kirakni azokat, mert legtöbbször komfortba ültetek a felszaporítás után, így praktikusabb a szélekre kitenni addig, amíg az event növények teremnek. Van aki cipeli őket, hát az most így nehézkes lesz, sajnos.
    Reméljük mihamarabb javítják a hibát, addig sajnos türelemmel kell lennünk.

Kuzdern kedveli ezt.
  9. LoweE

LoweE Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A napi belépési bónuszt nem tudom aktiválni. Hiába kattintok rá nem adja meg. Köszönöm a segítséget!

10. Havasi_Gyopár

Szia LoweE!
    Ma, szeptember 14-én ezt kaptuk Rackótól, és ha nem vagy megcsúszva a napi ajándékokkal, akkor neked is ezt kellene lekattintanod: upload_2021-9-14_19-33-53.png
    Ahhoz, hogy megnézhessük, hogy mi a probléma, kérlek add meg a farmnevedet és az ID számodat.

11. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Vásárláskor a termék árát kifizetem, de a termék nem kerül pajtába. Vásároltam méh és skorpió tápot is.

12. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Véletlenül nem állatot vettél?
    Farmnevet és ID számot szeretnék kérni a szükséges ellenőrzéshez.

13. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Hali:)
    0 a vatőmagom.:( Takarítottam, megpróbáltam másik két böngészőt, mindenütt 0!
    Az ajándék erőleves sincs meg, pedig kiírta, hogy kaptam.
    kiscicuka ID:15810327

Utoljára szerkesztett: 15.9.21
  14. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szia!
    Vetőmagom "0", így hiába igyekszem, nem tudom az eventet elkezdeni. Frissítettem. megjelenik a felsorolásban a varjúháj 0 db-bal.
    táti_eszti, id:35048648
    Az ajándék v. erőlevest is átvettem, de meg nem kaptam!

Utoljára szerkesztett: 15.9.21
  15. erzso53

erzso53 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem több farmom is van de van amelyiket hiába frissítem, a vetőtáblán 0 db van az event növényből!

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Türelmet kérünk, az ellenőrzés folyamatban van.

kiscicuka kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Türelmet kérünk, az ellenőrzés folyamatban van.

18. Havasi_Gyopár

Szia!
    Csak farmnév és a hozzá tartozó ID szám megadása esetén tudjuk megnézni a hiba okát.
    Kérlek ne csak frissíts, hanem ki-be lépést végezzél el, vagy akár egy CCleanerezést is, ha nem volt meg előtte, és utána nyisd meg a farmot.

19. erzso53

erzso53 Járnitanuló

A farmnevem erzso53 ID 3250039. Az egy ajándékjátékot sem kaptam meg! Köszönöm

20. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Ezt mind végigcsináltam, kliensen is próbáltam, Edge, Firefox, ccleaner.......eredmény 0

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.