Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Loyer58 ID 10319644 Még midig nincs :(

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kihelyezted az erdei tisztás bal felső sarkába az ólat.

3. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Az sajnos nem az.....ezen a farmon már korábban is volt ilyen ólam. Szerettem volna másodikat, de ezek szerint így jártam :(

4. |Tamás|

Mikor és hol szerezted akkor az elsőt?

5. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Valamelyik titok ólból lett már nem tudom mikor. Ne haragudj, nem vezetek naplót ....Nem tegnap volt, mert 141 van belőle raktáron anélkül, hogy vettem volna valaha is belőle a piacon. De nem vitatkozni akartam, csak tanácsot kérni, hogy mit tehetek most, hogy pórul jártam. Csak az bosszant, hogy a rendszer vert át és nem a fórumon a cserecsoportban valamelyik csalafinta gazdatársam.

6. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Jobban megnéztem azt a csereablakot, és találtam egy infót, hogy
    hónapokkal ezelőtt történt egy kígyász cserém, azt hiszem igazad volt, hogy az az ól van kinn és most nem is akartam cserélni. Bocsánat, hogy feleslegesen dolgoztattalak benneteket. Legközelebb figyelmesebb leszek. :)

7. moric67

moric67 Törzsjátékos

Szia
    moric67
    10901150

8. |Tamás|

Szia!

Beléptem hozzád, minden rendben van a naptáraddal.
    Kérlek tedd rendbe a számítógépedet.

9. moric67

moric67 Törzsjátékos

megpróbáltam
    nem megy
    érzékeny búcsut veszek a játéktól

10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Ne add fel ilyen könnyen !!
    Olvasd el Othep moderátor 2341. beírását ,hasznos lehet számodra is , amit írt ! Ha mindent "kipróbáltál" ,végső esetben nézesd meg a gépedet egy szakemberrel !
    További jó játékot itt a Farmeramaban ,veled !!! ;)

Kuzdern kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Talán még olvasod ezt a választ!

Nem igazán voltál pontos, amikor jelezted a "naptár problémádat". :(

Kétféle naptár található most ebben a hónapban a játékban.

1.) A napi belépési bónuszos naptár.

2.) A Halloweeni naptár.

Nálad a "halloweenes naptár" kiváltása van napok óta késésben!

Annak a játékelemnek a kiírása, ismertetője szerint naponta ingyenes ajándékok átvételére van mód.
    Mindig az a nap kiváltható ikonja villog, mely ingyenes átvehető.
    Ma - hétfőn -, a második sor lakattal jelzett utolsó figurás tárgya előtti ikon kattintható. Ha kattintod, akkor holnap nem lesz rajta a kék + gombos kapcsoló, ezért kell ma kiváltani.

A sor végi lakattal jelzett figura azért nem kattintható, mert neked vannak kiváltatlan tárgyaid még a második sorban. Mindnél ott van a kék négyzetben a + jel, mert azok elmaradtak az átvétel során.

Pótlólag is kiválthatók, ha rászánsz farmaranyat, majd a sor végi nagyobb figurás ikon is jelez, hogy átvehető a tárgy onnan.

Holnap - kedden -, már a harmadik sor első ikonja lesz elérhető ingyenesen.

Ha ezeket a tudnivalókat sorra veszed, akkor további ajándékok is jutnak még számodra.

Ezt a képet látod ugye a halloweenes naptárban Te is? Beleírtam a teendőket, a tények adta látnivalókat:
    moric67.png

Bízom abban, hogy találsz megoldást a játék folytatására!

12. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok! Próbáltam visszaolvasni, de nem láttam olyan problémát, ami nálam jelentkezik. A letöltött kliensen keresztül játszok - a telon nem, mert ott nem tudtam letölteni - pár nappal ezelőtt az Avast küldött egy üzenetet, hogy a farmerama.exe fertőzött, karantérba helyezte. Megpróbálkoztam ismét letölteni, de minden esetben azt jelzi, hogy fertőzött. Én nem csinálok valamit jól, meg lehet oldani valahogy?
    Köszönettel:
    Gazda: DGabriella ID: 2543978

13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A farmerama.exe nem fertőzött, csak van 1-2 vírusírtó, amelyik fals jelzést ad esetenként.
    A vírusírtón belül vedd ki a karanténból, és jelöld vagyis írd megbízhatónak.

DGabriella kedveli ezt.
  14. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönöm szépen, ez jó hír. Megpróbálkozom vele.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. pilu007

pilu007 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Csak egy elméleti kérdésem lenne: A Jack boltjába nem lehetne egy kereső sávot betenni,hogy ne keljen egyesével végig nézni mindent?

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Lehetne, de nem hiszem, hogy 5 oldalnyi kínálatból ne lehetne megtalálni szűrő nélkül a keresett tárgyat.
    A Telihold event anyagában találsz útmutatót a Jack boltjában beváltható dolgokról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/page-2#post-1218615
    Ez, a Jack boltja 2021. 07. 02.-ig életbelépett változásait tartalmazza.
    Az e havi újdonságokat egyben, majd a f. hó 27-i változásokkal együtt fogjuk átvezetni, amikor ismeretes lesz az akkor belépő dolgok elhelyezkedése.
    Addig csak a Vízköpő ólját kell memorizálni, miszerint a 3. oldal jobb felső sarkában találhatjuk. És mivel az oda fészkelte magát, így az összes többi mögötte levő egy pozícióval hátrébb tolódik.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Sziasztok.

2 napja ez van a netes játék indításakor:
    Your browser does not support any of the required graphics API for this content.
    Nem enged tovább, céges laptop vasárnap még be tudtam lépni a játékba...
    Mit tudok tenni?

18. |Tamás|

Szia!

Ezzel a problémával Kérlek keress fel egy informatikust.

19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !!
    Nem tudom, hol keressem azt a fejezetet, ami a piccoló ládákat és az abból kifejlődő kütyüket tartalmazza és hogy melyik, milyen felhasználással rendelkezik?
    Köszönöm....

20. Havasi_Gyopár

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.