Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Az első belépésem alkalmával, a banki követelményeknek megfelelően,megadtam a mobilomra érkező kódot és a jelszómat, majd OK.
    Semmi reakció csak egy nyíl forgott. Kiléptem és újra próbálkoztam, a második alkalommal, már a banki " kérdőívet" sem adta meg, hanem megjelent az ERROR.
    Ezek szerint ez nem általános probléma, más nem jelzett hasonlót.
    Megpróbáltam újra és most sikerült a tranzakció.
    Nagyon köszönöm a segítséget, további kellemes napot és hétvégét kívánok.
    Üdv.: Böbi49

Utoljára szerkesztett: 12.11.21
    Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a silót bárhová ki lehet tenni? Köszönöm előre is a választ.

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Alap dekor esetében:

Szükséges szint:
    3.
    Érési idő: 20:00 óra
    TP: 11.000
    Méret: 2x2
    Kihelyezhető: felhőkre, főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, kerge kert, baha ültetvény, esőerdő, zuhatagok szigete, kincses sziget, hajótöröttek partja, világítótorony.
    "Egy csillagos siló 1" nevű fejlesztett dekor
    a Házi kedvencek futtatójába már kihelyezhető. (6. fejlesztéstől)
    "
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ípusú-dekor-2021-november.21740/#post-1229258

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. adry_02

adry_02 Junior szaki

Sziasztok,,nem tudom de megint le lassult a játék ,az elhasználódónál a ládákat nem engedi le szedni , ki be léptem frissítettem ,takarítottam, böngészöt cseréltem ,semmi, nem nálam van a hiba

6. Rózsa7

Rózsa7 Utánpótlás-írogató

Rózsa7 ID:9075504
    A Kliensen is meg a "régi" oldalon is egy műveletet tudok elvégezni, utána frissítés, megint egy művelet, megint egy frissítés. :(

7. Havasi_Gyopár

Szia adry_02!
    Néhányan tegnap jelezték ezt a problémájukat.
    A ládanyitásokat a lád töredékszóra való szűréssel javasoljuk elvégezni.
    Mivel magunknál nem tudjuk reprodukálni ezt a hibajelenséget, mert normálisan működik, több jelzést összegyűjtöttük és elküldtük a központ számára.
    Egyelőre még várjuk a visszajelzésüket.
    Addig is marad javaslatként a takarítás, böngészőváltás, és/vagy az F5.

8. Havasi_Gyopár

Szia Rózsa7!
    Néhányan tegnap jelezték ezt a problémájukat.
    A ládanyitásokat a lád töredékszóra való szűréssel javasoljuk elvégezni.
    Mivel magunknál nem tudjuk reprodukálni ezt a hibajelenséget, mert normálisan működik, több jelzést összegyűjtöttük és elküldtük a központ számára.
    Egyelőre még várjuk a visszajelzésüket.
    Addig is marad javaslatként a takarítás, böngészőváltás, és/vagy az F5.

9. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

ID :23650516
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám az elhasználódó raktáramból ha kiakarok váltani valamit jelzi a raktárkészlet lenullázódott de nem ad érte semmit. Legutóbb a bonusz ládámat nyelte el. Előtte csengő-pengőim tüntel el. Tudnátok segíteni? köszönöm.

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek részletezd, mi az, amit szerettél volna kiváltani, és lenullázódott a raktárkészlet, és nem kaptál semmit?
    Mit keressünk konkrétan?
    Mennyi bónuszládáról van szó? Mennyi csengőpengőd tűnt el? Csengőpengő ládát vagy a fent levő csengőpengő csíkról?
    Csak konkrét dolgot tudunk ellenőrizni, kérlek pontosítsd, miben kéred a segítségünket. Kérlek végezz el egy li-belépést, és nézd meg, hogy tapasztalsz-e változást?
    Azt tudni kell, hogy el nem tűnik semmi a rendszerből, maximum nem jeleníti meg rendesen.

11. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Köszi a segítséget az eltűnt dolgok visszakerültek a raktárba most már ki tudtam nyitni a ládákat rendesen.
    Egyébként személyesen is ismerlek 10- 20 éve a Számalk-ba azt hiszem együtt jártunk tanfolyamra.

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Örülök neki, hogy mindent sikerült megtalálni.

Gyanítom, hogy valakivel összetévesztesz.
    Nem jártam a Számalkba, de szívesen elolvasom, ha privátban írsz, hogy mire gondolsz az ismeretségünket illetően.
    Mindig öröm olyan játékostársakkal is levelet váltani, vagy beszélgetni, akikkel az ember a VV-ban is ismeretségben van.:D
    További sikeres játékot kívánok!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Borosgazda

Borosgazda Haladó

16:54:56-kor vásároltam 150 farmaranyat, de ezidáig nem kaptam meg, mi az oka?
    Borosgazda
    ID: 1468438

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Frissítettél? Vagy ki-belépés megvolt?

15. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Természetesen, de már jóvá írták, köszönöm szépen.

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a farmarany mozgásodat a farmon, és az alábbiakat állapította meg:
    Induló összeg a farmon: 13 FA volt.
    Vettél 150 faramaranyat - kaptál 165 FA-t (a 10% plusz miatt) 2021-11-12 09:05:26 órakor
    Vásároltál felhőcsomagot (119 FA): 2021-11-12 16:51:56 órakor
    Ismét vásároltál 150 FA-t, kaptál 165 aranyat (ekkor is megkaptad a +10%-ot)
    Közben volt egy FA fa aratásod = +1 FA.
    Így a jelenlegi készleted: 225 FA.
    Vagyis stimmel.

17. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Szia! Vörcsi66 vagyok id:24382622 Reggel véletlenül kitöröltem a zuhatagok szigetéről egy ólat. Sajnos nem tudom mi volt ott. Tudnátok nekem segíteni? Nagyon köszönöm.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen jellegű log nincs, így sajnos nem tudom megmondani, hogy X időpontban mi volt kitéve Y helyre.

19. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Hát köszönöm megpróbálom megkeresni mi volt ott

20. nagyanyo7

nagyanyo7 Utánpótlás-írogató

Siló dekorom eltünt, 5fejlesztéssel a házi kedvenc kifutóba tettem ki,lehet ez volt a baj, a többi fejlesztést rá akartam tenni,nem engedte, ezért gondoltam átrakom máshova kivettem, de nem találom a dekorok között,csak a fejlesztéseket,nagyon szépen megköszönöm,ha utána néztek.nagyanyo7 ID:20057812

Bocsánat, közbe meg találtam!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.