Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Szabofamily-

-Szabofamily- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A bőségszaru szezon játékban a 11-es szinten (11.29-én talán) kapnom kellett volna 1 db "Damask" talányos fát. Néztem mindenhol, farmon, bahán, néztem abc-sorrendben, átnéztem egyesével minden fát, kiléptem, beléptem, vártam két napot, hátha megérkezik, de sehol semmi. Ma a 15-ös szinten egy darab "Agger" talányos tenyészetet kaptam, minden további nélkül megtaláltam.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    -Szabofamily-
    ID: 7403661

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megkaptad a "Damask" talányos fát 2021. november 29-én 18:18:36 órakor a szezonos feladatból.

Ezt a talányos fát kihelyezted, majd arattad: 2021. november 30-án 9:27:55 órakor, begyűjtötted belőle a Viaszbogyófa XL változatát.

Lehetséges, hogy nem emlékeztél már a kihelyezésére, de az ellenőrző panel infója azt jelzi, amit megírtam számodra.

3. Goldros

Goldros Fórumlakó

Gazda: Goldros ID: 16719200

most vásároltam 12 rák tápot mutatja hogy megvettem a zsetont is levette, de a raktárba nem érkezett meg.
    kérlek nézz utána . köszönöm

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte a vásárlásodat, és az alapján 12 db állatot vásároltál, sajnos nem amit szerettél volna, vagyis rák tápot.
    A vásárlás időpontja 2021-12-01 14:18:01 volt.
    Ezt egyébként a farmkeret aljánál, középen a kis zöld nyilacska által jelzett Gazdanaplóban is ellenőrizni tudod, ha arra rákattintasz, feljön a Gazdanapló, és ott hozza a program.

5. z2856

z2856 Fórumprofi

Köszi szépen, angyal vagy, engem meg most hoztak vissza az ufók vagy szimplán aludnom kéne néhanapján :D

Szép napot és még egyszer köszönöm:

z2856

6. babaroman146

babaroman146 Utánpótlás-írogató

ID29699121 Keresem a mai kapott fejlesztésr amit a hírfelületre kattintva kaphatnék.Hiába kattintok a hírfelületre semmi nem történik.Biztos nem váltottam ki mert sehol nincs az 5 siló fejlesztés.

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    A belépéskor a Hirdetőtáblán a hangszórónál a kárpótlási csomag vehető át, amely tartalmaz 5 db Siló fejlesztést is.
    upload_2021-12-1_17-6-10.png

De a hangkürt alatt a kosárnál is megjelenik az 5 db silófejlesztés csomag-vásárlás második ciklusa, amit arra kattintva meg tudsz venni 25 FA/db áron.
    Neked melyik nem jelenik meg? Melyiket szeretnéd megkapni, ha nem mind a kettő lehetőséget?

8. -Szabofamily-

-Szabofamily- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ!
    Látszik, hogy jó pár évet kihagytam a játékból! :D

9. babaroman146

A kárpótlási csomag nem jelenik meg.

Én a kárpótlási csomagot szeretném megkapni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.12.21
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Segítséget szeretnék kérni: van egy kávéimádó és egy kelj fel és ragyogj fejlesztésem, de az alapokat nem találom. Megnéznétek kérlek? Köszönöm szépen
    Zsuzsikan, ID: 51687563

11. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! A három farmom közül az egyiken (ID 48958370) nem kaptam meg a kárpótlási csomagot. A silo fejlesztések és a szezonpont miatt nagyon örülnék, ha itt is megjönne. Köszönöm a segítséget!

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos valami hiba történhetett a "postázáskor".
    A központi jelentésbe a tiedet is betesszük.
    Addig is elnézést és türelmet kérünk.

Anulu73 kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Szia!
    Türelmet kérünk, pillanatnyilag nincs olyan kolléga a közelben aki be tudna nézni a farmodra.

14. rezsder

rezsder Járnitanuló

Farmnév: negedi, ID szám: 16827595
    Csak jelezni akarom a problémát. A mostani neonos beadásnál a pocoknál vagy a cápánál beadtam a kért mennyiség majdnem teljes értékét. Majd mikor a maradékot akartam beadni újra az egész összeg jelent meg. Ezért az alapállat helyett egy magasabb értékűt küldtem. Elfogadta. Persze bántam. Másik telkemen is hasonló eset fordult elő, de ott frissítettem. Nem kárpótlásért írtam. Azért jeleztem, hogy a TOP-nál ez nagy galibát okozna, s tudom, hogy gond volt a játékkal. Üdvözlettel: negedi

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Személyes tapasztalat a neonos kapcsán: Kicsit lassan fogadta el tegnap este az állatokat, ha túl gyors voltam, akkor tőlem is egészbe kérte volna. De becsuktam a beadós ablakot, újra nyitottam, akkor már a helyes "összeget" kérte csak. Néha megéri nem sietni.

16. .-Krisz-.1

.-Krisz-.1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, ugyanis van 9db Silófejlesztésem, azonban én nem kaptam meg maga a Siló-t, így hiába próbálom letenni a farmomra nem engedi, mert ugye nincs meg az alapom. Meglehet azt valahonnan szerezni, mert csak gyűlnek a fejlesztéseim, viszont nem tudom használni őket. :( Köszi a választ előre is!

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mindenki megkapta, így meg kell lennie. Kérlek nézz körbe alaposan a farmod összes területén, illetve a nem tematikus felhősorokon.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ztései-gyár-típusú-dekor-2021-november.21740/

18. babaroman146

Köszönöm szépen,megkaptam a kárpótlás csomagot.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az általad keresett kávéimádó dekort nem szerezted meg a 2020. év Kerek, mint a medve küldetéses evenből.
    Az első küldetésben kaphatta meg a játékos, ha azt végig megoldotta.
    Neked ebben a feladatban egyetlen teljesítésed sem volt.
    Így a dekor sincs a birtokodban.

A fejlesztési függöny azért van a birtokodban, mert a második küldetés egy részét megoldottad, onnan kaptad meg.

Egyetlen reális esélyt látok az alap dekor megszerzéséhez, ha jó ajánlattal hirdeted meg majd a léghajós felületen a csere event idején.

A másik dekorod megvan a farmon. De fejlesztett állapotban már.
    A kísértetjárta kúriában keresd ezzel a névvel: Dicsőséges kelj fel és ragyogj.
    Erre a dekorra fel lehet rakni a birtokodban lévő függönyös fejlesztést. Használhatod annak a fejlesztésnek az adományát még 7 napig, ha "öltözteted".
    A dekor és fejlesztése a 2019. évi Halloween kalendáriumból érkeztek a farmra, a játékba.

20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Sajnos én sem kaptam meg a kárpotlási csomagot, azt írta, hogy sikeresen megkaptam, de nem ért ide. ID 1774853 tandem6 Köszönöm szépen ha megnézitek mi történt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.