Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell mindent elhinni, amit mások írnak:)
    Nem szedi le az aratógép, ami nincs teljesen érett állapotban.

Ha már egy játékos kérdésére a választ egy másik bejegyzés alapján szeretnéd megadni, javaslom egy moderátor válaszát vedd alapnak, ne egy játékosét - aki vagy valós dolgot írt, vagy tévedett. Ez esetben az utóbbiról volt szó.

2. vandor37

vandor37 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ.
    Ebben igazad van, bocsi :)
    Reggelente a logika és a matek nem az erősségem, a jelek szerint. :)
    Emelnem kell a kávé adagomat. :)

3. orhideagazda1951

orhideagazda1951 Fórum-zöldfülű

sziasztok rendeltem két tanyámra mesterség csomagot ,de csak egyik tanyámra kaptam meg.
    id szám 21679416 ide megkaptam
    id szám 21019598 ide nem kaptam
    köszi a választ

4. Csocsoovb

Szia!

Teszteltem a dolgot: az M minitorta a pajtába kerül learatáskor, ahogy kell.

5. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Próbáltam megváltoztatni az avataromat, de nem sikerült. Folyton visszarakja a régit.
    ID 10641913

Köszönöm a válaszod! Marad a régi. ;)

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
  7. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

jelenleg nem lehet avatart cserélni, a problémát már korábban továbbítottuk, amint a hibák javították, tájékoztatunk titeket.

8. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

Köszi ,de úgy látszik elfelejtettem, majd lesz alkalom, hogy szerezzek egyet.

9. lara155

lara155 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A 4. feladatnál a torta beadásnál van egy kis gondom! 17450-nél nem fogad el L-es tortát! Az lenne a kérdésem csak pontosan annyi értékben lehet bedobni?
    Üdv lara155
    ID: 7079808

10. Csocsoovb

Szia!

Valóban érdemes pontosan annyit beadni a feladatba, amennyire szükség van.
    (A többletet időnként nem szereti elvenni a rendszer.)
    A feladat teljesítését én most megoldottam számodra, léphetsz tovább:)

11. lara155

Nagyon szépen köszönöm!

Még sem enged tovább!

12. Csocsoovb

Szia!

Lépjél ki-be a játékba, sikerülnie kell a továbblépésnek:)

13. lara155

Oké, sikerült, még egyszer köszönöm!

14. Adrimacs

Adrimacs Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ, közben egy másik gépről valakit beengedtem magamhoz és leszedte nekem. Valószínűleg akkor az én készülékemben volt a hiba. Elnézést a zavargásért :)!

15. enikoz972

enikoz972 Fórum-zöldfülű

sziasztok nekem az a problémám van nem tudok belépni a természetgyógyászat mühelybe és nem tudok semmit csinálni 95%-nál le van blokálodva mingyárt 2 honapja/kérlek segitsetek/enikoz972ID: 12645292/köszönöm/

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

17. edanka28

edanka28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem sem engedi bedobni az L-es 75 pontos tortát, pedig már csak az kellene. 17450 -en állok. Máskor nem volt ilyen probléma. Tudnátok segíteni? Gazda: edanka28ID: 38524807 Köszi

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy ki, majd belépés után próbáld meg beadni a tortát a befizetés gombra kattintva.

19. Ilona69

Ilona69 Járnitanuló

Sziasztok!Gondom van a játékkal,csak a farmeramán csinálja a gép,hogy nem egyik farmró a másik farmra belépni,amint rákattintok a térképre lefagy,újratöltöm,beenged egy ideig,aztán újra nem ,aratni vetni sem tudok időben.Kb.egy hete tírtam nektek ezzel kapcsolatban,akkor töltöttem le a Ccleaner rendszertísztítót,szoftverbázis_slim3.14-et,kipucoltam a gépet,mindennap frissítek,DNS,cookies,sütik törölve,haladó menü bekapcsolva.Nem tudom mit csináljak még?Sokszor a főtéren a játékba sem enged be,de az eventórán sem.Kérlek segítsetek!Ilona69 ID:50467083 Köszönöm

20. -hunter1989-

-hunter1989- Fórum-zöldfülű

Nekem sem engedi bedobni az L-es 75 pontos tortát, már csak 50 pont kellene.Mivel nincs több tortám , most akkor várjak reggelig amíg összeszedhetek még 50 pontot?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.