Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Sziasztok!Nem tudok aratni csak lassan többszöri frissítéssel.Mindig a virágot dobja be és utána semmi.Mi lehet a probléma.Kérlek segítsetek!Előre is kösz a segítséget.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

CCleaner-es takarítás / böngészőváltás nem segít?

Internetkapcsolat rendben van?

Ilyenkor sokan neteznek.
    Térj át esetleg kábelre Wi-fi helyett, ezzel erősebb a jel.

3. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Kedves Tamás!

Azért írtam rögtön az eltűnés pillanatában, hogy be tudja a Moderátor azonosítani illetve később visszakereshető legyen, még a pontos helyet is feltűntettem a levélben, hol található egy üres mező ahonnan a fa eltűnt. Ilyen esetben a kollégáid kedvesen tudtak segíteni és megoldották a problémát, ezt szeretném kérni most is. Köszönettel.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sokféle titokfa elnevezés van a játékban, nem véletlenül kérdezte a BA (Tamás) kollégánk, hogy milyen típusút keresnél!

10 titokfát nyitottál november 25-én 9.35 órakor.
    Arról nincs a játéknak naplója, hol állt a fa, mely farmrészen, amikor kifejlődött ...

Amit kollégánk meg tudott állapítani az ellenőrzése során, hogy ezeket nyitottad aznap:
    fehérnyár XXL, ferdefa, hikoridiő-fa XXL (2 db) hikoridió-fa XL, görbefa, kívánságfa XL,
    cukorjuhar XXL, mandulafa XXL, viaszbogyófa XXL

Nyugodt lehetsz viszont, hogy semmi el nem tűnhetett, csupán a titokfák "átalakulása" ment végbe....

Bízom benne, tudtunk így utólag is segíteni ...! :)

5. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Segítséget kérek. A Baha-vadaskertemben 12 állat van, de csak 8 látható. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom megnézni, hogy az a 4 melyik. Köszönöm a segítséget előre is.

6. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Szia! A kertbe csak 8 ól fér,de ha narancsos fejlesztést vagy nagyobbat teszel rá akkor az állatok száma növekszik.

egresinebobe1 kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A vadaskertbe függetlenül attól, hogy farmos, vagy szigeti, fejlesztett kivitel esetén is maximum 8 db ól rakható be. 12 db ól semmiképp sem. Ha mind a 8 alap ól, akkor azokból 8x1 db állat szaporítható. Ez alóli kivétel a koala, amely esetében, ha az arany bónuszrekeszbe egy Jázminos bubble teát rakunk, akkor a koala ólja +1db állatot ad.
    A Vadaskertből akkor aratható 12 állat a szaporítási folyamat eredményeként, ha nem azonos fejlettségi szintűek az ólak, vagyis egy részük színes ól. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a vadaskertnél rákattintasz a fogaskerékre, és akkor feltárul a raktárház belseje, s abból már megmutatkozik, melyek azok az ólak, amelyek 1 db, és melyek, amelyek ettől eltérő mennyiségű állatot adnak, hacsak nincs használatban ólakra ható termésbónusz.

8. egresinebobe1

Nagyon köszönöm a segítséget.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. egresinebobe1

Köszönöm a segítséget. Akkor biztosan azért látok 12 , mert valamelyik nem 1, hanem 2 állatot ad.

10. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok! Kártyával való fizetést nem engedélyezi probléma van a rendszerben tud valaki vmit erről ? Köszönöm a választ előre is .

11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Nem találkoztunk ilyen panasszal mostanság.
    Meddig jutsz el a folyamatban? Hol akadsz meg?
    Milyen hibajelzést kapsz?
    Weben indítottad volna a vásárlást, vagy kliensből navigált át a rendszer az alapértelmezett böngésződbe? Másik böngészőben esetleg kipróbáltad megkísérelni a vásárlást?
    Tudnál képet hozni róla a hibajelzésről? (Ha tartalmaz személyes adatot, akkor azt takard ki.)

12. textilmánia

textilmánia Törekvő

Köszönöm a választ most sikerült ,otp nél volt probléma mert most engedélyezte a vásárlást .

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  13. Hanikó71

Hanikó71 Aktív író

Sziasztok!
    18óra 18perckor megvásároltam a Leárazásroham csomagot, a 800 farmarany kivételével mindent meg is kaptam, arról csak a felírat érkezett. :(
    Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.
    Hanikó71
    ID 51501150

14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kollégám utánanézett a dolognak.
    2021-12-13 18:17:54 órakor megkaptad a 800 FA-t, így a készleted most 1213 farmarany.

Hanikó71 kedveli ezt.
  15. Hanikó71

Hanikó71 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm. Már valóban megérkezett 800 FA, talán türelmetlen voltam.

16. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Sziasztok!
    Sajnos sehol nem találom a "fonott fűz" felhősorra kitehető dekoromat.
    Utána tudnátok nézni hová tünhetett?

Köszönöm szépen!

ID: 21490776

17. Swallow

Szia!

Fonott fűz felhősor nincs a játékban! Ezzel plusz munkát adva nekünk, mert olyat keresünk ami nincs is...
    Nagyon fontos, hogy mindig pontos adatokat adjuk meg amikor segítséget kérünk.
    Sajnos, nem jó felhősor nevet adtál meg nekünk. Ez egy dekor neve.
    Ami nincs a tulajdonodban, mivel azt a feladatsort nem teljesítetted ahol ezt meg lehetett szerezni.
    Az alábbi linkre kattintva olvashatsz az eventről, ahol a dekort meglehetett szerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/skorpiotthon-tenyésztés-alapú-hétvégi-küldetések-2021-szeptember.21517/

18. özséb

özséb Aktív író

Befejeztem az eventet, megkaptam a Tengerész fókák, Jégtörő dekorokat, de a Síbajnok dekort sehol sem találom. Már ki-be léptem, mit csináljak, hol keresem?Előre is köszönöm a segítséget! ID3640116

19. Swallow

Szia!

Kollégám utánanézett a dolognak.
    Az általad hiányolt dekort, a házi kedvenc futtatódban leled.

20. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok szeintem valahogy 1 titok ládám eltünt de lehet hogy én emlékszem rosszu. Az előző eventnél lehetett venni 5 ládát én megvettem mind az adventi kalen dárium adott 1-t és a leárazás roham 4 ládát az 10 láda most felraktam 4 ládát és azt mutatja hogy 5 ládám van.Szertném tudni hová lett 1láda előre is köszönöm. ID.4750645 anikoszat 76

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.