Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy keresd a váza ikon alatt, hogy Bombasztikus ajándék(+). Ez fogja adni a ládát!
    :)

Anikó2014 kedveli ezt.
  2. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

oh meg van. nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

zsani_apja kedveli ezt.
  3. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok! Most vettem észre, hogy eltünt minden oldalról a karácsonyi megjelenítés. Visszaállt a szokásosra. Hogy állithatom vissza?
    bjudit01 ID: 12469816

4. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

Mielőtt a fás területet visszaraktam tegnap repült fel bodzaszörp min. 30 kellet frisitenni a mentés visszarakásnál hol találom meg a törölt felrepülöket szokás szerint gondolom sehol.

5. Szia!
    Segítséget szeretnék kérni!
    Nem találom az alap Siló és a Szezonserleg dekort.
    Legyél szíves utána nézni! Köszönöm!

6. mahal

mahal Aktív író

Tobábbra is fennáll a télapó szikla 2. ut órájának hibája.l nem lehet valamit csinálni, mert nem lehet hozzájutni a kártyákhoz, igy haladni sem lehet. Ez az event most nagyon rosszul múködik

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A beállításoknál az alapértelmezett témát kell kiválasztanod, majd mentés. Az oldal frissítése után látható lesz a télies grafika.

8. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Pontosan mi a problémád vele?
    Mutatnál erről egy képet?

9. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mikor történt az aratás és melyik területen?

10. Csocsoovb

Szia!

Hol kerested eddig a dekorokat és milyen néven?
    Ha korábban már összeépítetted őket, akkor a menüben egyben kerül tárolásra az alap dekor és a fejlesztés.

11. Farmnév: Kissné_Bartus_Eszter
    ID:11041043

Farmterületeken és a váza ikon alatt kerestem mindkettőt. A Szezon serleget, ezelőtt már elkezdtem összereakni, egy fejlesztés van a raktárban. A Siló dekorra sajnos nem emlékszem, hogy építettem-e már. Annak 20 fejlesztése van és szeretném rárakni az alapra!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.12.21
  12. Csocsoovb

Szia!

A siló a világítótoronynál van kitéve.
    A szezonserleg szintén ott található meg.

13. Nagyon szépen köszönöm!:)
    További szép napot!:)

14. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Csak azt akartam megkérdezni, hogy a kliens másoknál is ilyen vacakul működik-e, de látom, sokan kínlódunk vele...
    Drága Modik, kérlek, ne gyertek a cc-vel, mert azon már régen túl vagyok én is többszörösen... - vagyis a hiba nem az én készülékemben van... 8)-.-

15. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm.

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pontosan miben áll a vacak működés?

Azzal próbálkoztál már, hogy törlöd a programot és újratelepíted?

17. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

Köszi közben tártgytalan lett így is sikerült befejeznem csak a fákat mind meg kellett katáznom.
    Ennyit hogy nincs tele hibával a játék.
    23180813 bölcs tölgy tegnap du pontossan nem tudom mert el kellet mennem itthonról hortenziát arattam le este meg a többi ketemhez képest min. 30 felrepülővel kevesebb bodza mardt szerintem itt kelet frissitenni és nem mentte el ennyi történt. Olyan mintha üresen lett volna bő 16 órán keresztül ez a terület.

18. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok! Kész lettem a szigeti feladattal Meg lett a szigetkulcs és az ezüst kulcs,.Az ezüst kulcsot beadtam a farm gyertyák meg vannak,viszont nem kaptam fenyőágat,így nem tudom a malmot elindítani.Megnézné valaki mit csináltam esetleg rosszul? Mert a sziget kulcsot sem találom. Ildikó-gazda ID :12862784 Köszönöm.

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján minden rendben van a farmodon, ne nyugtalankodj!

A szigeti kulcsot leadtad, beadtad a 2. szikla útvonalon.

Az 1. útvonalon indítottad a farmos részt. Még a szöveg is eligazít, nyugalom. :) (1. kép)
    A malomban rendelkezésedre áll a farmkoszorúhoz a keverés, hogy az ültetést majd elkezdhesd. (2. kép)

(1. kép)
    upload_2021-12-19_20-47-42.png

(2. kép)
    upload_2021-12-19_20-48-42.png

20. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ebben a pillantásban váltottam ki a "ne veszítsd el a fejed" - de nem is találom... Egyúttal érdekelne, hogy a felhő kitevők hogy is lesznek? - valami nem okés nekem, vagy rosszul olvastam, vagy ki tudja. A felhő megvan az első, de a kitevők??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.