Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nálam is ez volt reggel. Tanácstalanságomban én is végig néztem a filmet, és azóta megy minden rendesen

2. babaroman146

babaroman146 Utánpótlás-írogató

Köszönöm,már sikerült belépni.De lentebb valaki tett föl fotót a letiltásról.Nem én voltam az egyedüli.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem írtam olyat, hogy csak veled történt ez a szituáció.

Minden esetet meg szoktunk vizsgálni, kérni szoktunk fotót, segítséget, hogy tovább tudjuk adni a jelentéshez az adatokat, melyeket Ti láttok csak.

Ez a munkánk alapja.

Köszönöm, hogy hírrel voltál, mely szerint megoldódott a belépésed a játékba.

További sikeres játékot kívánok, kívánunk!

4. mamarygen

Szia!

Kérlek, egy gyors ccleaner-ezés után lépj be a játékba.

Remélhetőleg minden helyreáll. Tovább játszhatsz akadálymentesen a farmodon.

Ha gond van, jelezd itt újra.

Köszönöm szépen a türelmedet, együttműködésedet!

5. luansze

luansze Fórum-zöldfülű

Sziasztok! luansze 56671481
    Nem jutok be a Bahamára, valamilyen oktató videóra dob ki. Köszi, ha megnézitek! Üdv: luansze
    Ahogy ezt leírtam és elküldtem, most műkszik. Bocsi!

6. mamarygen

Szia!

ilyen helyzetben, amikor a baha belépése előtt az "oktató" képsorok látszanak, meg kell várni a folyamat végét.
    Ha ez előáll, akkor már a szigetes tevékenység, aratás, vetés, terménybegyűjtés folytatható.
    Sőt, a legközelebbi bahás belépés alkalmával már nincs "kényszerszünet" a képsorok lefutásáig.

7. szabomiklosne1949

szabomiklosne1949 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a segítségedet. Hosszú idő óta játszom ez volt az első bejelentkezésem is , bár rendszeresen olvaslak benneteket a fórumon. Rengeteg segítséget kaptam eddig is valamennyi fórumozótól. Azokat is , és ezt is köszönöm. Üdv.

8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)
    szeretném a segítségetek kérni
    Már napok óta nem vagy csak nagyon rosszúl jelnnek meg a gazdakör feladatok
    Azt hittem a top miatt van , de mára sem lett jobb
    megnéznétek , hogy mit csinálok rosszúl?

Gazda: -vadocka70- ID: 49257996

köszönöm :)

9. bodrog

bodrog Járnitanuló

Sziasztok! A főfarmon van tojástojó tyúk három darab, de mostanában csak az egyiket tudom megetetni táp van,de beküld a malomba.
    Tudnátok segíteni mi a probléma?
    bodrog Id: 55398532

-vadocka70- kedveli ezt.
  10. -vadocka70-

lehet tyúkod nincs
    a terményes ólakhoz a tápon kívül alapállat is kell , lehet az a problémád
    és is szoktam így járni :)

11. mamarygen

Szia!

Mit tapasztalsz, ami szokatlan a küldetéseknél?

Ha közvetlenül a farmra lépést követően nyitod meg a küldetési kapcsolót, akkor várni kell a teljes betöltődésre. Az adatbázisok a farmos részen fokozatosan töltődnek be.

Szerencsére van egyéb teendő is a küldis beszállítások előtt, tehát a várakozás hasznos is lehet, mert egyéb feladatokat is el tudunk végezni, míg a megszokott tartalomjegyzék, a küldik listája láthatóvá, lapozhatóvá válik.

Megköszönöm, ha leírod a tapasztalatodat, mert így személyre szólóan lehet majd tanáccsal szolgálnunk.

-vadocka70- kedveli ezt.
  12. -vadocka70-

szia :)

köszönöm , hogy megnézted:) azt tapasztalom , napok óta ha végeztem a farmos vagy minden terület learatásával , és olyan növényt vagy termény arattam amit a gazdaköribe szeretnék beadni és belépek oda , akkor nem vagy csak nagyon hiányosan mutatja a feladatokat . Tudom , hogy néha meg kell várni míg betölt , de ez már nem betöltési hiba volt nálam , vagyis én így tapasztaltam
    .
    Mintha megakadt volna és sehova tovább, egyáltalán nem tudtam átkapcsolni mondjuk a kendvencekről a fáshoz , vagy fordítva .

13. ezüstingrid-)

ezüstingrid-) Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    sajnos nem tudok tegnap óta aratni Bahán.Ki van váltva az esőerdö
    is.Nem játsza le a kisfilmet sem(Tegnap olvastam valakit ugyanezzel a gonddal)
    ID:56850076
    ezüstingrid:)Köszönöm ha megnézitek

14. mamarygen

Szia!

Igen, tegnap volt hasonló jelzés arról, hogy végig kell várni egy bevezető kis betétfilmet a sziget használatához, mielőtt a valóságban már használt szigetes területekre be lehessen lépni.

Arra gondolok, hogy a net szolgáltatásod akadozhatott, ha tegnap sem, ma sem tudta a kisfilmet lejátszani a belépést megelőzően.

Az azonosító adataiddal beléptem a farmodra az ellenőrző panelről, nekem lejátszotta a kisfilmet. Majd láttam az ültetvényedet, az esőerdőt is, hogy lehet aratni.

Tedd meg, hogy kikapcsolod a gépedet, a routert, a net-kapcsolat összekötő elemét is kiiktatod 1-2 percre.
    Majd a várakozási időt követően összekapcsolod a vezetéket a gépeddel, így beléphetsz a játékba.
    Figyelj, lassan dolgozz, hogy minden adat, infó eljusson a szerverig és vissza.
    Úgy gondolom, nem lesz probléma már a játékodban, használhatod a szigeti területeidet, mint régen.

Ha mégis jelentkezne valami gond, jelezd kérlek itt.
    Köszönöm.

ezüstingrid-) kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Köszönöm a leírásodat.

Úgy láttam, hogy nagy munkában vagy a gazdakörben. :)

Fogynak a feladatok a teljesítésből adódóan.

Ez a küldetéses részleg nagy adategyüttest használ. Talán ha lassabban dolgoznál, lapoznál, kevesebb probléma adódna.

Azt bizonyára Te is naponta akár többször megteszed, hogy a belépések előtt egy pár másodperces ccleaner-ezést indítasz.
    Sokat segít, mert az elhasznált sütik egyrészt lassítják a tevékenységet, de a hibás elemek megakaszthatják a műveletvégzést is.
    Ha "tiszta" géppel indulsz a farmos munkának, akkor a kezdeti lassúbb töltés után már csak az új sütik dolgoznak, melyek nem okoznak zavart a folyamatokban.

Ez mindössze javaslat, ha élsz vele, akkor jobb feltételekkel játszhatsz. Ha nem értesz vele egyet, akkor hagyd figyelmen kívül.

Köszönöm.

rjolka, zsani_apja és -vadocka70- kedveli ezt.
  16. -vadocka70-

köszönöm a segítséged:)

17. ezüstingrid-)

ezüstingrid-) Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.Ezen az egy kis farmomon van csak gond.ezüstingrid.
    Megprobálom,hátha segít amit leírtál
    szia szép napot

nagyon köszönöm:)))most már jó

Utoljára szerkesztett: 14.1.22
  18. luansze

luansze Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

19. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Egy másik farmunkon lett egy új szomszédunk és ezt szeretném felvenni ehhez a farmhoz.
    A űj szomszéd a Lúdas_Matyi nevű gazda lenne. Először én megadtam az én gazda nevem, de nem talált a keresésben, ill.
    valami 5. szintű kis farmot talált ezen a néven ( -bauer70- ). Utána én rákerestem a Lúdas_Matyi gazdára, meg is lett.
    Tudtam is írni neki, ajándékot küldeni, viszont azt írja (másik farmon keresztűl) , hogy ő is írt, de én a -bauer70- -re nem kapom meg a leveleit. Mi lehet a probléma?

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Látatlanban arra gyanakodnék, hogy esetedben létezik egy másik, azonos nevű farm...

Kérem azt a farmnevet és ID-számot, ahová nem érkezik meg a levél és ajándék.

Jelenleg nincs betekintésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Emiatt lehet, hogy az ellenőrzés eredményére picit többet kell majd várnod.
    Türelmedet kérem. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.