Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ediworld01

ediworld01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    1 tortadobozt tudtam elhelyezni. Felhasználtam az összes csere-lehetőséget (mindhárom tortadoboz szürke). Tehát se lerakni, se továbbhaladni nem tudok. Akkor itt véget ért a játék? Mert így nem érdemes további sütivirágokat termesztenem. Vagy esetleg fel lehet valahogy oldani?
    Köszönöm, ha tud valaki segíteni.
    ediworld01
    ID: 1776220

2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Javítva a minijáték felülete, nálad.
    Egy ki és belépés után újra indulhat a sütik lepakolása.

3. durnieva

durnieva Fórummogul

sziasztok. nem tudom a sütiket le rakni mindenhonnan vissza dobja. ID40620183

4. Swallow

Szia!

A kapott összeállítást a játéktéren kell rögzíteni. Az első összeállítást minden esetben a játéktéren lévő kezdőpont köré kell rögzíteni. A kezdőpontot egy gyertya jelzi számunkra, a gyertya köré kell a legelső összeállítást rögzítenünk:

Mindez az eventismertetőben is részletesen szerepel:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...nkett-12-éves-a-farmerama.21990/#post-1243442

5. suzell

suzell Járnitanuló

Sziasztok! Nálam is lehetetlenné vált a játék,eddig is nagy kínlódás volt lerakni a torta szeleteket..állandóan vissza ugrik és tiszta ideg már az ember..sajnálom a belerakott érés gyorsítókat!!! Most már beszürkült mind a három tortaszelet kocka,semmit nem reagál a kurzorra,pedig még csere lehetőség is van,hozzátéve az funkcionál..el is pazaroltam 3-at >:(..ID16411815..hozzátéve a sok ki-be lépés!

6. Swallow

Szia!

A kép nálad készült.
    upload_2022-1-24_18-54-19.png
    Ahogyan az alábbi képen is látható. Cserélned kell, hogy további tortaszeleteket kapjál.
    Még 2 cserére van lehetőséged, ebben a játékban.

7. durnieva

durnieva Fórummogul

Kedves SWALOW uha benéztél volna a farmra,látad volna hogy van már letéve torta szelet igy a 160.ik játék után már lehet tudni a fortélyokat de most a többit nem engedi valani történt és nem enged tovább ebben kérem a segitséget ID40620183

8. madarkam6868

madarkam6868 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    1 tortadobozt tudtam elhelyezni. Felhasználtam az összes csere-lehetőséget (mindhárom tortadoboz szürke). Tehát se lerakni, se továbbhaladni nem tudok. Vagy esetleg fel lehet valahogy oldani?
    Előre is köszönöm a segitseget!
    Farmnév:madarkam6868
    ID:23064357

9. Swallow

Szia ismét!

A kép nálad készült.
    upload_2022-1-24_19-28-35.png
    Semmi gond a minijátékkal nálad.

Elsőnek csak annyit írtál, hogy " sziasztok. nem tudom a sütiket le rakni mindenhonnan vissza dobja. ID40620183 "
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-158#post-1244646
    Ez így elég kevéske volt.

A lényeg, hogy folytathatod a minijátékot tovább.:)

10. Swallow

Szia!

A javítás megtörtént.
    Folytathatod tovább a minijátékot, a sütik pakolását.

barbi021951 és madarkam6868 kedveli ezt.
  11. durnieva

durnieva Fórummogul

köszönöm

12. madarkam6868

madarkam6868 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen Köszönöm.

barbi021951 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. durnieva

durnieva Fórummogul

jó reggelt ID40620183megint az van ,ami tegnap történt nem engedi sehova lerakni a torta szeleteket. se a gyergyához se üres területre biztos bennem van a hiba, de ez már nagyon idegesitő ki be lépés ,takaritás meg volt légyszi nézd már meg

14. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Szia! Elakadtam, mivel egyik tortár sem tudom kitenni. Gazda: vicuska1955 ID: 7869502

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Beléptem hozzád, minden gond nélkül ki tudtam rakni az első elemet.
    Kérlek takarítsd ki a gépedet.

durnieva kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

Beléptem hozzád, az első szeletet simán minden gond nélkül le tudtam tenni. Kérlek tedd rendbe a számítógépedet.

vicuska1955 kedveli ezt.
  17. durnieva

durnieva Fórummogul

köszönöm TamásID40620183

18. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Szia Tamás, bocsáss meg , hogy ilyen kéréssel zavarlak, de nagyon szeretném pontosan
    tudni, hogy mikor regisztráltam a játékba. Azt tudom,hogy 2010. júniusban , de nem tudom hányadikán.
    Légy szíves írd meg nekem, hol találom meg ezt az adatot!
    Előre is köszönöm szépen!

19. |Tamás|

Szia!

Név? User ID?

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Szia bocsáss meg ,igazad van!
    zsike49 ID. 7486594 és a másik farmom:

mamka49 ID. 10490891

Köszönöm szépen!