Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan mi a problémád?

2. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Szisztok! Eltűnt a 48 órás TP bónuszom, még nem telhetett le az idő! vagy nem fér ki, mert a virágok és a többi elfoglalják az összes helyet? Az ablak tudja mutatni az összes bónuszt?

3. Laboviti

Szia!
    A bónusz-ablakban a kis zöld nyíl segítségével lapozhatsz.

Tüsike56 kedveli ezt.
  4. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Nem tudom, hogy mi a baj de nem enged vissza a Teleportáló ha egyszer már kiléptem. Leadtam egy feladatot és nem enged vissza újból. Mind a két farmomnál ez a baj. Légyszíves nézzétek meg. Köszönöm ID35740725

5. Laboviti

Szia!
    Gondolom a Flash Player elmentett adatait törölted.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

Farmer*54 kedveli ezt.
  6. A problémám az volt, hogy nem tudtam átlépni egyik földről a másokra, nem engedett vizet venni, nem működött az arató-vetőgép. Az azóta eltelt idő úgy látszik segített, mert most mintha megjavult volna. Lehet, hogy ez csak véletlen, de majd kiderül. Üdv.

7. Laboviti

Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

Farmer*54 kedveli ezt.
  8. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszönöm szépen, és meg van midenem :music:

9. marcsi164

marcsi164 Fórum-zöldfülű

Hát köszönöm a válaszodat.Nem lettem okosabb.Legalábba azt írnák ki,hogy nincs a számomra ajánlat!(A másik farmomon mindig kiírja és nem hófehér vászon van.És naponta van mozi is.)

10. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Baha szigetre lépve felajánlja, hogy váltsam ki a rúnákat, pedig az utolsó kivételével minden megvan. Belépve viszont az összes hely szürke, mintha nem is használtam volna még a szigetet.

11. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

12. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

sziasztok. eltünt a tevém. arra nem emlékszem hány db volt a pajtában, de most csak 1 db van. utána tudnátok nézni, hogy hová lett? segítséget előre is köszönöm!
    ID SZÁM: 145225

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Beraktam 120 kaméleon tápot keverni a malomba, de nem indul el, csak megszakítani engedné a tápkeverést, és mutatja a 12 órát.
    kozsuchne gazda vagyok. ID: 4174994

15. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot jó gazdálkodást! A Szárnyas ovi event után a pajtából nem kerültek ki a Csibék és Kiskacsák - Javítva
    N
    álam bent maradt a pajtámban és remélem majd feltudom használni egyszer valahovaxD;):)

16. Csocsoovb

Szia!

A malom rendben elindult, ekkor fog lejárni:
    2015-01-29 03:54:57

Tavirózsa kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Szia!

Az illetékesek tudnak róla, néhány játékosnál még maradt belőle.

Nyakat behúzni, kacsavadászat már elindult:D Csak óvatosan, mert célozni nem mindig tudnak :p

Magdusnéne és pankotaiildiko kedveli ezt.
  18. lulanéni44

lulanéni44 Utánpótlás-írogató

Nekem ugyanez a problémám, folyton ki- be- lépkedek, nagyon idegesítő és ez már több napja így megy.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Böngésző kitakarítása is nagy segítséget nyújthat, illetve másik böngészőn megnézni hogy hogyan viselkedik a játék.

20. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Valami baj van az aratóval , mert ültetésnél rákattintok a vetőgépre és még ki sem választom a növényt máris eltűnik a felület és automatikusan a kölest ülteti.A délután folyamán kb: 1000 köles veszett kárba.
    jucus100, ID 16420847 Előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.