Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia dalmata10!

Megtennéd, hogy megadod a pontos farmnevedet és ID számodat, hogy ellenőrizni tudjuk?
    Továbbiakban viszont a Supportot kellene megkeresned ez miatt.
    Supporthoz segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

dalmata10 kedveli ezt.
  2. torpi19

torpi19 Törekvő

régebben én is jeleztem már a kiskacsát most azért mégegyszer leírom nálam is megvan még

3. Grétuska81

Grétuska81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nemrég mikor beadtam volna a tojásokat a falunapos feladatba nem adta be de egy másik feladatba meg beadta a tojásokat. De máskor meg mindig beadta. És ez hogy lehet?? o_O

4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nálam is még meg vannak a kiskacsák,és a csibék!Úgy látszik még sem egyedi probléma mert olvasom hogy másoknál is ott vannak!szöszi50 ID:24825308:);)

5. Nildia

Szia Grétuska81!

Meg kellene adnod a feladat pontos nevét, szintjét és fokozatát, ahová nem tudod beadni.

dalmata10 kedveli ezt.
  6. Nildia

Sziasztok!

A Supportot kellene megkeresnetek ez miatt.

dalmata10 kedveli ezt.
  7. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Szervusztok!
    Megtudnátok nézni, hogy mi lehet a farmommal? A 10 perces répa 5 perc után is 9 percet mutatott. A beért szénát viszont nem engedte learatni, hanem csak vizezni... stb.
    yoda1215
    33033100

8. Nildia

Szia yoda1215!

Egy pillanatnyi netkimaradás lehetett.
    Ezért a betöltött játékoldaladon azok az adatok maradtak meg, amikor ez bekövetkezhetett.
    Ilyenkor érdemes egy játékból való ki be lépést elvégezni, vagy az aktuális oldalt egy frissítéssel újratölteni.
    Ez által a kapcsolat ismét létrejön a géped és a játék szervere között.

Továbbá hasznos lenne, hogy futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

dalmata10 kedveli ezt.
  9. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Nildia!

ID:30941867 Anyóca42

Köszönöm szépen. Üdv:dalmata10

10. Nildia

Szia dalmata10!

A Supportot keresd meg, ahogy az előző postban talácsoltam
    Arra figyelj, hogy a kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod elküldeni.

dalmata10 kedveli ezt.
  11. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Köszönöm szépen a segítségedet.
    Üdv:dalmata10

12. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Szia!
    Más lehetett a probléma, mivel a főfarmon normálisan érett be a növény. Ez csak a szédültön volt észlelhető. Amúgy minden nap és minden egyes belépéskor takarítok, a flas sütijeit is rendszeresen törlöm. Azért nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat és a válaszodat
    yoda1215
    U.i. Nekem is megvannak a kiskacsák és kiscsibék mind a két farmon.

13. Nildia

Szia pankotaiildiko!

Neked is a Supportot kellene megkeresned a kisállatok miatt.
    Arra figyelj, hogy a kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod elküldeni.

14. dörikati

dörikati Junior szaki

No akkor szerintem a kis csibék kis kacsák senkinél sem váltott vissza, most hogy itt reklámoltak meg néztem a pajtát ..hát ott csücsülnek az enyémek is. nem sokan vannak de ott vannak 17 kis kacsa és 5 kis csibe ha igaz. idáig nem néztem meg eszembe nem jutott. ID6310307 köszi mindenkinek.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez így nem igaz: a beváltások megtörténtek, de sajnos nem mindenkinél.
    Ennek okát már keresik az illetékesek.

16. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Igazából nem izgat hogy ott vannak. Majd találnak rá valamilyen megoldást hogy eltűnjenek.

17. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok !
    Nekem egy kis problémám lenne , mégpedig :először tegnap, majd ma próbáltam a bankba belépni, mert szerettem volna farmaranyat vásárolni.Sajnos ahogy belépek a Bankhoz , teljesen leállítja a gépemet, szinte nem tudok csinálni semmit.Hosszú idő mire egyáltalán az egész betölt, és nemcsak a sárga hátteret látni, de utána is az egér csak vánszorog szinte nem lehet irányítani, teljesen lelassul az egész rendszerem.Egy darabig próbálkoztam, majd meguntam , és kiléptem, de az is elég sokáig tartott mire sikerült.Nem értem , hogy miért lép ez fel nálam ha a Bankhoz lépek be. A gépemet napi szinten takarítom, a sütiket, és az előzményeket is naponta törlöm.Az Adobe-t is frissítettem.Sajna a kilépés után az egész farmom lelassult, és csak egy ki be lépésnél jött újra helyre.Ha tudjátok nekem erre a problémámra a megoldást , azt megköszönöm.
    Mica60

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Próbáld meg egy másik böngészőben megnyitni a játékodat és úgy belépni a bankba.
    A DNS gyorsítótár törlése is hasznos lehet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

mica60 kedveli ezt.
  19. anicapapp

anicapapp Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van egy kis problémám,ha valaki segítene megköszönném.A gondom az,hogy nem tudok vizet venni és locsolni sem,ami volt a tartályban azt elhasználtam de nem tudok másik vizet venni.Segítenétek? Előre is köszönöm.

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Van elegendő csengőpengőd a vásárláshoz. A vizet a tanyaház melletti tartályra kattintva veheted meg. 150 egység vizet vásároltam a farmodban, közben folyamatosan locsoltál. A műveletsor hibamentesen működik.
    1.png 2.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.