Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hétszentségit

hétszentségit Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyon gyors segítséget várok! Már másodjára fordul elő, hogy purgódió helyett köles érik be! Így aztán lehet haladni tényleg az eventtel! Az egyik a saját keretemben fordult elő ma, a másik pedig a családom más tagjánál, zsírosgazda farmján, ugyanez a hiba. Ő is purgódió helyett kölest arathatott. Ilyenkor mi van?

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A farmra azt vet a rendszer, aminek a parancsát kiadod neki. Nagyon figyelj oda amikor ültetsz, ne vess figyelmetlenségből mást mint amit kellene.

3. hétszentségit

Nos, bearattam a kölest, nem is kaptam felröppenőként egyetlen elemet sem! Már elnézést, tényleg dühös vagyok, nem akarok durva lenni, de amikor az ember aranyat is költ, szerintem a minőség legyen már biztosítva. De egyébként is!

4. anicapapp

anicapapp Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget,de a probléma megmaradt, rákattintok a tartályra,elhalványodik a kép mintha megvenném de nem tudok fizetni,nem történik semmi.Nincs víz!Mit tegyek??

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Annak a technikai feltételei, hogy visszakeressük a vetéseidet pl egy napra vagy egy órára, nem adottak sajnos. Csak az ellenőrizhető, hogy éppen mi van elültetve a földedben.
    Megértem ha mérges vagy, de nem hanyag választ kaptál, hanem annyit, amennyit mondhatunk az ügyedben.
    A földjeidben jelenleg az alábbi vetések vannak:
    Fő farm: mézkerep
    Szántó: mézkerep
    Tisztás: mézkerep
    Bahamarama: mézkerep

Kérlek, nagyon figyelmesen végezd a vetéseket a farmterületeken.

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mivel az én ottjártamkor a vásárlás hibátlanul működött, a számítógéped karbantartását kell elvégezned:

7. hétszentségit

Köszönöm, hogy legalább megpróbáltál utánanézni, de hidd el, körültekintően veteményezek, és amikor meglocsolom a növényt, akkor is ha rávezetem a kurzort a területre, kiírja, hogy mit találhatok az adott helyen. Tehát, tudom, mit vetettem, ezért vissza is utasítom, a feltételezést, hogy mást vetettem volna, és ha amikor először zajlott le ez a "meglepetés", tegnap, túlléptünk rajta, de amikor másodjára jön ugyanaz a hiba, ugyanazzal az állítólagos tévedéssel, akkor úgy gondolom, a hiba nem a mi készülékünkben van. A másodlagos (nagyobb) baj ezzel a hibával az, hogy kölesre nem ad felröppenőt, így a beadni kívánt elemek hiányoznak a feladatnál. Még egyszer köszönöm, hogy lelkiismeretesen utánajártál a hibának!

8. anicapapp

anicapapp Utánpótlás-írogató

9. szami2002

szami2002 Utánpótlás-írogató

Az event közben leszedtem a bájitalfáim egy részét, 4 db-ot, ezek most eltűntek(. Ha jól emlékszem az event második napján szedtem le őket, de erre nem veszek mérget. Tudom van kint 5 db de ez ezen felül volt. a farmom id száma: 6020871

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az erdei tisztáson 5 darab van kitéve, a szántón további 3 darab.

szami2002 kedveli ezt.
  11. Lufthansa1

Lufthansa1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A szigeten 21 vízem volt a víztartályomban amit le is raktam a földekre.300 vízet vásároltam az 600 csengőpengőbe kerül de csak 289 et kaptam.Miért?

12. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!

Ne haragudj,de a hiba nálatok van. Az egér okozza ezt a problémát, vagy dupla kattintás.
    Pont a vetés ikon alatt van a kölesé, ezért ha lassabb a játék, vagy rossz az egér, akkor a második kattintást érzékeli és ezért vet kölest.
    Én is már többször jártam így, ezért az eventgaz ikonját/jait felteszem a vetőtábla felső sorára, ezzel elkerülhető az ilyen malőr.

13. szami2002

szami2002 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen)) Bocsi valamiért nem láttam(((

14. -East17-

Szia!

Azért mert nem fér több bele mint 300. Ám ilyen esetben nem a teljes 600 CSP-t vonja le, csak annyit amennyi vizet ténylegesen megvásárolsz.

15. manak11

manak11 Utánpótlás-írogató

A táltostorony mit ad, mire jó, mert semmit nem ír ki. Elég sok aranyba került ahhoz, hogy csak sima kitehető legyen. A választ előre is köszönöm.

16. -East17-

17. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

Miert nem jelennek meg a tropusi allatok es novenyek a piacon?

18. -East17-

Szia!

Ideiglenes megjelenítési hibára gondolok, de egy gyors géptakarítás segíthet a dolgon:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

19. Grétuska81

Grétuska81 Fórum-zöldfülű

Most már beadja. De azért köszönöm a segítséget!:)

20. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Elsőre nem mertem írni, de most már tuti: a paszulyról elérhető, a barkácsolt ólakat 5%-kal gyorsító bónusz jelenleg lassítja az óljaimat! Struccászati TSZ és rodeó ranch érési ideje 24:35, holott 22 óra körül szokott lenni. (Bocs, a pontos számokat nem tudom...)

ID: 48532207

Utoljára szerkesztett: 1.2.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.