Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Lili652!

A tegnapi napon is kitettél már 5 db titokzatos ólat.
    Ezekből lett : 2 db Macskaháza, 1 db Rózsaszín Lóistálló, 1 db Galamb, és 1 db Narancs Nyúlketrec.

A másik 5 db jelenleg is kint van a farmodon.

2. gévuci

gévuci Fórum-zöldfülű

Egyet tettem ki, ebbol lett egy ketteszintu kecskeólam. még négy maradt,
    nagyon szépen koszonom a gyors válaszodat. és segítségedet
    Elnézést kérek, én ezt nagyon benéztem, még a másik otot nem szereztem meg, én ezt nagyon benéztem, még egyszer kérelek ne haragudj, de nagyon elnéztem,
    megértésedet koszonom

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

3. Nildia

Szia gévuci!

Nincs semmi gond, a lényeg, hogy megoldódott a problémád!:)

4. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszönöm a válaszod! olvasok utána! Nézem és már bahasat adnak amik azt is adhatnak! Köszi, ha Neked kell megköszönni!

5. Lili652

Lili652 Fórum-zöldfülű

Igen azt tudom mert tegnap meg csináltam a Láda titka ( denevéres) első küldetést amiből 3 Titkos tenyészetet kaptam abol jött ki 2 cica meg a nyuszi ( vagy a ló...)

6. Nildia

Szia Lili652!

A Szülinapi eventen megnyert 5 db Titokóladat kitetted még tegnap mint ahogy írtam is, az előző válaszomban megtalálod mi fejlődött ki belőle 31.01.2015, 17:25:25-kor egészen pontosan.

Ma 01.02.2015, 15:22:31-kor szedted le azt a 3 db Titokzatos ólat, ami a "Láda titka" feladatsorból kaptál.
    Ebből kifejlődött egy Egér, egy Galamb és egy Sasfészek.

A maradék 5 db Titok ólad pedig ki van téve.

Ez összesen 13 db ól. 10 db a Szülinapi eventből, 3 db pedig a "Láda titka" feladatsorból.

7. kroki57

kroki57 Utánpótlás-írogató

Nem tudok átlépni egyik területről a másikra, illetve ha kinyitom a farmmunkás ablakomat, nem tudom visszazárni, hiába kattintgatok az X-re. Más is jelzett ilyen hibát, vagy csak az én gépem szórakozik. Köszönöm a választ.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a farm működését.

9. gyöngy100

gyöngy100 Utánpótlás-írogató

az eventjátékot nem lehet elindítani. az indítás helyett letöltés jelenik meg. igy egyáltalán nem tudom indítani a beadást
    ID: 4698566
    köszönöm

10. Laboviti

11. gyöngy100

gyöngy100 Utánpótlás-írogató

köszönöm a segítséget, csak nem az a két pontot látom, ahol lehetne javítani, ez igy nem segítség!!

12. Laboviti

13. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Csak egy tipp:
    Akkor jelenik meg az eventablakban a letöltés ha kész vagy az eventel.
    Nem lehet hogy megcsináltad az összes feladatot már? :)

14. cila1966

cila1966 Fórum-zöldfülű

Szia! Légyszi segíteni! cila1966 ID2885501. Köszi

15. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!

Egy kérdés merült fel bennem - lehet már kiveséztétek, de akkor átsiklottam fölötte:

A jan.22. tech. hirdetményből:
    Kód:
    Az Ólvarázslat rúna hatása nem vonatkozik a terményt előállító műhelyes ólakra.
    1. ha a terményesekre nem hat - akkor az alap - állatot adó ólakra hat..!! EZ OK!

2. "Gyorsabb barkácsolt ólak" - 24. A barkácsolás mestere - Gyorsabb barkácsolt ólak

Ennek a hatásával mi történt?

Elmúlt?
    Eltűnt?

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amint láthatod, betöltődik az eredi tisztásod, semmi gond nincs vele:

ttt.jpg

Ezek után kérlek ne vitatkozzál tovább, hogy hol van a gond. Igen, a Te géped okozza a problémádat, és nem a játék.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

Anikó1961 kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Szia!

Egész pontosan mire alapozod ezt a megfigyelésedet?

18. cila1966

cila1966 Fórum-zöldfülű

.
    NEM VITATKOZTAM, SEGÍTSÉGET KÉRTEM!!! Google Chrome-t használom.És nálam nem nyílik meg. A Firefox-ot nem minősítem, mit gondolok róla. ***

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.2.15
  19. Csocsoovb

Szia!

Már korábban is több alkalommal kaptál segítséget, de a választ nem fogadtad el:
    Azaz vitatkoztál a segítő szándékú moderátori javaslatokkal szemben.

Mindenről lehet véleményed - az már más kérdés, mennyire szakmai és megalapozott az.

Nem volt kioktatás, csak tájékoztatás és segítségnyújtás részünkről.

Sajnálom, ha úgy érzed, a működő farmodról adott kép nem illik bele a nézeteidbe, és ezért megsértődtél. Igazából nincs rá okod, hidd el. A játékod működik, mi pedig segítünk azoknak, akik hagyják.

Anikó1961 kedveli ezt.
  20. Magdaa75

Magdaa75 Fórum-zöldfülű

Az ötödik születésnapi eventet a felröppenők hiánya maitt nem tudom befejezniEgyáltalán nem kapok felreppenőt Kérem a segitséget Maagda75

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.