Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Nagyon köszönöm a választ. Jó, hogy nem kontárkodtam bele, majd végigcsinálom a javaslatodat. Jóéjt! Emma

2. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Ma reggel tevetápot szerettem volna venni a piacon nem jelenik meg a bahás állatok tápja. Szeretném tudni mi az oka.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a piaci kínálatot.

4. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Köszönöm sikerült

5. hétszentségit

hétszentségit Utánpótlás-írogató

Nem értek egyet. Mivel magyarázod akkor azt, hogy még locsoláskor is úgy érzékeli a gép, hogy purgódió van(volt) veteményezve? Még amikor napközben felnéztem, és rápillantok, hogy lássam, hogy állok, látom, hogy fejlődik a növény, és aratásra köles jön? És még annyit, hogy kedvencekbe kitettem az event növényeket, még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy a köles volt alatta. De már nem érdekel...

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egyet garantálni tudok neked: ami a földbe kerül ültetéskor, azt fogod órák múlva aratni is - az soha nem változik át!!!

Az, hogy rosszul emlékszel, mellékattintasz, valaki más besegített közben a farmodon, mind-mind előfordulhat.

7. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Sziasztok!
    Nem tudom hogy jó helyre írok e de van egy olyan problémám és mér nem is kicsi ídő után hogy egy ídő után nem tudok a térképen mozogni.Hiába nyomok F5 akkor sem csak egy ki és be lépés segit és akkor sem biztos hogy végig tudom csinélni.
    Nem zavarna ha nem lenne 11 kertem de ezel a problémáal csak szenvedés az egész.Ha van event ha nincs állandóan ezt csinálja.
    Töröltem már előzményt,sütit,stb.
    Nem segít semmi.
    Szerintetek mi az oka??

8. csutkaperzsi

csutkaperzsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni.
    Megcsináltam a szülinapi eventet, de a felhőt nem találom amire kirakhatnám a megszerzett kütyüket.
    ID:8790294
    Köszönöm.

9. Laboviti

Szia!
    Gondolom a Flash Player elmentett adatait is törölted.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

10. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton nem fejezted be az Ötödik születésnapi eventet.

11. csutkaperzsi

csutkaperzsi Fórum-zöldfülű

Köszönöm, hogy megnézted, de mind a négy ünneplő ült az asztalnál. Ezek szerint ezt bebuktam.

12. Laboviti

Amennyiben nem tudod elfogadni a válaszomat, kérlek fordulj a supporthoz.

13. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Szia!Köszönöm a válaszod!
    Azt azért még hozzá tenném hogy valamikor meg nagyon jól műkődik még túl jól is.
    Felesleges kacsakatázás a fákon vagy véletlenszerű ültetés mert nagyon gyorsan szedi.
    Úgye még leszedésnél kettőt kell kattintani nekem valahol csak egyet mert már következöleg a következő műveletet végzi.
    Ez a két hibám van.
    Vagy nem lehet mozogni a térképen vagy nagyon oda kell figyeljek hogy mit csinálok.
    Töltsem le a Flash Playert újra?Mozzillát használok évek óta és szinte a kezdetektől veletek játszom,ilyet még nem tapasztaltam.
    Üdv vadmacs81

14. Laboviti

Mivel több farmot is gondozol, feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelik" a számítógépedet.

Érdemes a következő lépéseket, akár naponta többször is elvégezni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

Javaslom az operációs rendszer start menüjén keresztül a vezérlőpultban az egér tulajdonságait ellenőrizd. Az egérmutató beállításai címszó alatt a mutató mozgási sebessége a középső mezőben legyen. Remélem segít a megoldásban.

15. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Szia!
    Le ellenörzök mindent! Köszönöm a segítséged! Szép napot! :)

16. EDYTKE01

EDYTKE01 Fórum-zöldfülű

Szia,az lenne a kérdésem hogy babérlevelet honnan tudok szerezni?Köszönöm

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia EDYTKE01!

A Babérlevél rendes farmos növény, a 95. szint elérése után válik elérhetővé.

18. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok!
    Lehet tudni, hogy mi ez a lassú működés a farmmunkásoknál?! Az hittem, ahogy vége a szülinapi eventnek helyreáll a működés, ma ismét katasztrofális! Ne mondjátok hogy takarítsak, minden egyéb működik a gépen csak a farmmal van gondom! És azt sem kellene elfelejtenie az "illetékeseknek", hogy amikor megrendelem a farmmunkásokat, azonnal leveszik a számlámról, és ráadásul többet, mint amennyiért itt meg van hirdetve! Azt gondolom, a működését ugyanolyan sebességgel kellene biztosítani!
    Köszönöm!

hétszentségit kedveli ezt.
  19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Idikó60!

Amennyiben az általunk javasolt takarításokat fölöslegesnek tartod, úgy véleményed lejegyzésére kérlek használd a Panaszkönyv topikot, köszönöm!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/

20. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Szia
    Szia Nildia!
    Nem, nem az általatok javasolt tisztítást tartom feleslegesnek, biztos szükség is van rá! De bármilyen "panasz" van mindössze ennyi a válasz, és hiába csinálom meg, semmi változás nem történik!
    Köszönöm a válaszod!

hétszentségit kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.