Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Idikó60!

A munkások "reakcióideje" több dologtól is függhet.
    Ilyen például az interneted sebessége.
    Ilyen például, hogy a saját számítógépeden a háttérben mennyi program fut, milyen programok futnak, ezek mennyire terhelik le a gépedet. Érdemes minden fölösleges oldalt, programot bezárni.
    Továbbá amikor eventkezdés van, mint most a Telihold, elképzelhető, hogy többen vagyunk fent.
    A farmodon az animációkat is ki lehet ideiglenesen kapcsolni, illetve a minőséget is a legjobb, legmagasabbról levenni alacsonyabbra.
    Érdemes több böngészővel is próbálkozni, lehet az általad használton épp valamit frissítettek, a géped még nem frissítette, és ezért "akad" picit.
    Szóval a dolog azért elég összetett, és nem feltétlenül a játék a fő bűnös.

2. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Úgy vettem észre , hogy fáim tűntek el. Szám szerint sajnos nem tudom, de hiányzik néhány!
    Meg tudnátok nézni hová tűntek?
    Előre is köszönöm!
    Byke ID: 7325033

3. Nildia

Szia Byke!

Kellene tudni, hogy pontosan milyen fád tűnt el, és mennyi. Mennyi volt előtte, azt mikor szerezted, és most mennyi van.
    Ezek nélkül az adatok nélkül nem lehet ellenőrizni.

4. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Sajnos nem szoktam számolni, most is csak a hiányát érzem, nincs egyetlen naspolyám sem és hiányzik a japán naspolya is. A többiről fogalmam sincs nem szoktam naplót vezetni. Csak a hiányát érzem most!

5. Nildia

Szia Byke!

Akkor szaladjunk neki még egyszer, mit is kellene megadnod :

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

A teljes post itt olvasható :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.2223/

Ha fogalmad sincs, mit is hiányolsz, hány darabot, milyet, csak érzed a hiányát, akkor hogyan is segítsünk?
    2 konkrétumot mondtál : a Naspolyafát, és Japán naspolyafát.
    Ezek közül egyikkel sem rendelkeztél ezen a farmodon.

6. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Byke
    ID: 7325033
    Köszönöm! Szinte biztos voltam, hogy az Ötödik születésnapi eventem a talányos fák között volt, ezek szerint nem!
    Hogyan lehet számon tartani , miből mennyi van az embernek! Öt éve játszom, sosem gondoltam, hogy ezeket kellene írnom!
    Hol kell vezetni van egy napló, miért nem lehet utána nézni ?
    Kösz, akkor ennyi volt!

7. Nildia

Szia Byke!

Sajnos nem fejlődött ki nálad a Szülinapi eventből a hiányolt 2 féle fád.

Utána lehet nézni, ha megadod a kért adatokat.
    Ha csak feltételezéseid vannak, és azt sem tudod, mi az ami szerinted eltűnt, akkor tulajdonképp mit is vársz, mit ellenőrizzünk?

Van a farmon közel 50 fa, a fák egy részéhez XL és XXL fejlesztések.
    Ha hiányolok valamit, akkor konkrétan kellene tudnom, hogy mit..........

8. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Rendben, köszönöm!

9. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Sziasztok!
    A szendergő event összesítőjéből kimaradt a körte,ha jó látom.Nem nagy gond:)))

10. Nildia

Szia Bubika1949!

Észrevételed köszönjük, továbbítottam!:)

11. gjoli58

gjoli58 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám a játékot egy kissé gyorsabbá tenni, ugyanis a talicskás bábu a bejelentkezéskor elég sokáig a 99%-nál ugrál.
    köszönöm előre is.
    ID5141855

12. ViKyJoO

ViKyJoO Fórum-zöldfülű

A mozi kiírja, hogy mindjárt- Azután eltűnik minden- és semmi!>:(

13. Nildia

Szia gjoli58!

Nagyban segíthetsz a játékon, ha rendszeresen ( naponta ) takarítod a gépedet.
    Ez mindössze pár percet vesz igénybe, beépíthető a napi rutinba :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb )

14. Nildia

Szia ViKyJ!

Sajnos a mozi működése nem zökkenőmentes sok esetben.
    Jelzéseiteket ezzel kapcsolatban minden esetben továbbítjuk a központ felé.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A Szendergő eventkiírásban van egy apró hiba:
    a tehéntej csak a 39. szinten áll be, ezért a 21. szinten nem lehet a 2. sort teljesíteni.
    A kecsketejet és a palettát nem tudom biztosan, lehet ,hogy az is magasabb; a tehéntejet is csak véletlenül...

16. Nildia

Szia nolina1965!

Észrevételed köszönjük, továbbítottam!:)

Bár a Tehéntej Tehéntejfa miatt már a 2. szinttől lehetséges.
    Kecsketej 17. szint, Festékpaletta 19. szint.
    Ha event játékba kerülésekor 39. szint előtt nem jelenne meg a beadandók között, akkor ezen kívül a többi beszállítható, a Tehéntej pedig kiváltható FA-ért.

Kiegészítés ( Nildia )

Utoljára szerkesztett: 3.2.15
  17. Tündérkert75

Tündérkert75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni.Meglett az aranybanánom a csavarpálmafa kiváltására,de amikor bementem a maya szentélybe kisebb meglepetés fogadott.Minden szürke,mintha soha semmit nem váltottam volna még ki.Ez valami hiba,vagy csak nálam van gubanc....
    Előre is köszi.
    Tünde

18. kpkkpk

kpkkpk Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Nálam a "megevett" répás-almás csatni nem jelenik meg.... Visszakapom a beadott 2 db-ot? Vagy a hatása jóváíródik? Előre is köszönöm:) KPK

19. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Lépj ki a játékból, és vissza, valószínű helyreáll a rend.

20. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    Utoljára 31-én használtál fel csatnit, azóta nem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.