Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FERIACI

FERIACI Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  2. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    Segítséget kérek.
    Eddig kliensel játszottam,minden ok volt.
    Az elmúlt napokban,azonban nem tudok belépni vele.
    Géptakarítás,stb. minden megvolt.
    Előre is Köszönöm.
    SirHenrik.id:32263006

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kliens alkalmazás letöltése előfordulhat, hogy sérül a gépünkön.

Újra kell ilyen esetben a letöltést végrehajtani.
    Előtte a bejelentkezési adataidat ellenőrizd, írjad ki magadnak, hogy az új telepítést követően be tudd írni a gyors jelentkezés érdekében majd.

A törlésnél figyelj arra, hogy minden fellelhető részből - letöltési mappából, alkalmazási felületről, programból esetleg, még a lomtárból is távolítsd el a mostani alkalmazást.

Az új telepítését indítsd a web-es böngészőből belépve, majd a letöltés kattintása után lépj ki a böngészőből nyitott játék felületéről.

Ha megtörtént az új telepítés, akkor az azonosító adatokat használva már el fogod tudni érni a farmodat a klienses felületről is.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. kumlifarm

kumlifarm Utánpótlás-írogató

kumlifarm ID: 1959261
    sarahpappfarm ID: 6360526

1. A gyopárosterületen minden fa kb + 1 órával hosszabb időt mutat
    2. minden takarítás elvégezve, újra indítás ,kereső ki-bekapcsolás után is.

5. mamarygen

Szia!

Mennyi "Hajtass fát!" kelléket használtál a fákhoz?

Ezt láttam az ellenőrző panelra lépéssel az egyik farmodon:

sarahpappfarm.png

stb_farmer kedveli ezt.
  6. sarahpappfarm

sarahpappfarm Utánpótlás-írogató

frissítés ki be lépés cc és előzmények is törölve lettek nekem most 3:26 ír a fenyő de a barackok on nincs gyorsító az is kb . 1 órája van kinn 1.31 van rajta az 1:30 ból

barackon 0
    megy bükk 1
    fenyő 2

7. mamarygen

Szia újra!

Meg tudnád nézni másik böngészőből, mit mutat az alpesi fenyő időben?

Az alpesi sárgabarackfa érési ideje:
    sarahpappfarm sárga barackfa.png

Futtass kérlek egy sped-testet, mit mutatnak az értékek, a feltöltési és letöltési adatok, valamint a ping érték.

stb_farmer kedveli ezt.
  8. sarahpappfarm

sarahpappfarm Utánpótlás-írogató

masik böngészőben megy csere után 7:39 írt ping 8 sebesség 345/396mb amúgy 2000/1000 netem van telekon optika

most is 7:25 cc gép leállit szünetmentes kikapcs bekapcs gép bekapcs cc elózmények törlése böngésző bezár kinyit és még mindig nem jó
    részemről pasz piros de mind1 melyik böngészőben próbálkozok 7 böngésző is fenn van hiába

Megvan miért csinálta az 1 + órát idő nem volt jól beállítva a gépen ezért a rossz szerver beállitasok véget jött elő írjátok meg nekik.
    Ha -1 óra van a gépen akkor + 1 rádob a rendszerük érdekes csak az új terület csinálja.

Köszönöm az összevonásokat légyszi írjátok meg nekik.
    Tegnap volt újra rakva a Winfos.

Utoljára szerkesztett: 25.1.23
    csillaglili55 kedveli ezt.
  9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Csak benéztem, mert nem működik semmi megint - a BP megint nincs a helyzet magaslatán... - kár volt belépni, csak ideges lesz az ember, csak gondoltam, két nap után illik learatni, de legjobb, ha be se lépünk egy darabig, úgy látom...

10. porcukor007

porcukor007 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni időkorlátos Bahás küldetés teljesítésével kapcsolatosan. A zuhatagok szigetén egy új terület megszerzése lenne a cél, el is kezdtem a feladatot, de sajnos csak az első aratásból begyűjtött papagájokat írta jóvá, a 2. aratásból már nem. A számuk változatlanul 50/5 maradt, pedig elvileg 50/10 kellene, hogy legyen, ha jól értelmezem a feladatot. :oops: Tegnap is ugyanez volt a probléma, akkor újrakezdtem, de most sem működik.

porcukor007
    Köszönöm, ha megnézitek! :)

11. mamarygen

Szia!

Segítenék, de a farmod ID-száma nélkül nem tudok!

Az azonosító adatpár: farmnév és a farmhoz szükséges ID-szám együttese a kritérium.

Kérem írj, pótold a hiányzó adatot!

Kuzdern kedveli ezt.
  12. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

Köszönjük a du frissitéssel jött min. tucatnyi újabb hibát csak állandó frisitésekkel lehet játszani.

13. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Szép estét,
    érdeklődnék, hogy másnak se működik rendesen a mostani event? egyszerűen nem tudom egyik dobozból a másikba átrakni a sütiket. és nem mellesleg, elvette a 2 macaronos dobozt brrrr...
    megköszönöm, ha valaki tud megoldást.
    üdv, Böbibaba69

14. mamarygen

Szia!

Az eventes minjáték 2 makaronos dobozt, 2 malomterméket igényel indításként.

Az eventablakban a dobozokba pakolást csak azonos színű sütemények mozgatásával lehet elvégezni, akkor bekerül az első elem - amit költöztetnél a másik azonos színű sütemény tetejére.
    Nem feltétlenül kell a felső kis nyilas elemet kattintani, a sütit is kattinthatod - felkúszik a doboz tetejére -> majd arra a dobozra kell a következő kattintást tenni, ahová színben illeszkedik a kiválasztott süti - ahová pakolni szándékozol.

Az event csevegőjében sok hasznos tanács, leírás található.
    Kérlek, keress ott megoldást az általad elért minijáték teljesítéséhez.

stb_farmer kedveli ezt.
  15. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nem találom az "Aú" nevű dekort. Köszönöm előre is. :)

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    ID számot is adj meg, ez alapján tudnak utána nézni.

Tisztel Moderátor! Sajnos a Hóangyalkám nem találom. Nagyon restellem, ilyen még nem fordult elő.
    Szépen kérem, segíts megkeresni.
    Fáradozásod megköszönöm!
    Sali~*.* ID: 17695651

stb_farmer és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia Sali
    ma reggel velem is ez történt, de sikerült 2 dekort megtalálnom. ha van prémium előfizetésed, akkor viszonylag könnyű a dolgod. nem akarom itt feleslegesen szaporítani a szót, ha van, akkor jelezd, és megírom, én hogy csinálom.

18. piros53

piros53 Fórumlakó

szia én is keresek de nem találok Van prémiumom segítsél ha tudsz
    köszí előre is

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    én így csinálom: mindig a reggeli nagy aratás után keresem, amit nem találok. azért akkor. mert nálam a felhősorok aratása kb 2 órával lerövidíti a dekorok érési idejét. rá megyek arra a területre, ahol a legtöbb dekorom van. ha nincs róla mentésem, akkor gyorsan készítek, utána kitörlöm azt a területet, vissza megyek a felhőhöz, ahol hiányzik a dekor. megnézem, most már van-e találat. ha nincs, akkor megyek vissza a kitörölt területre, visszaállítom a mentést és megyek a következő területre. mentés/törlés/ellenőrzés a felhőnél. ezt addig csinálom, míg vmelyik területen megtalálom a keresett dekort. arra kell ügyelni, a törlésnél melyik vázára klikkelsz. ha az elsőre, úgy tudom, az minden dekort törölni fog, ami ugye nem jó. sok sikert.
    PS
    ha ezt a reggeli nagy aratás után csinálod, bőven beleférsz az időbe, semmit sem veszítesz

stb_farmer kedveli ezt.
  20. -shephard-

-shephard- Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátor!
    Sajnos a Hóangyalka dekort nem találom. Területeket, felhőket átnéztem, de nincs sehol. A lakatok a ládán nyitva vannak.
    Köszönöm előre is ha ránéztek.
    ID:30766889

Átnéztem még egyszer és megtaláltam, így tárgytalan a kérésem, köszönöm :)

Utoljára szerkesztett: 26.1.23
    stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.