Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balu

balu Haladó

Köszi!
    Szia! A bónusz megjelenik, hogy aktív és elkezd visszaszámlálni!
    Csak nem vettem észre hogy rövidülne az idő !

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia balu!

Pontosan melyik ólaknál is várnád az idő rövidülését, és pontosan melyik felhősortól?

3. -Nikoc-

-Nikoc- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hova tűntek a piacról a bahamarás növények,állatok?

Damayante kedveli ezt.
  4. Nildia

Szia -Nikoc_

Nézd meg a piacodat egy farmodról való ki be lépés után.

5. [mendy]

[mendy] Törekvő

Szép napot. Amit akkor láttál East a maja szentélyben már nálam is sárga volt ami ki volt váltva. Most feljöttem aratni első utam a szentélybe vezetett kiváncsiságbol, és megint szürke minden szobor :( én ezt már nem értem..tegnap óta van ez a probléma.

6. Anya1951

Anya1951 Fórum-zöldfülű

Szia! A farmnevem Anya1951, ID:9981492. Eltűnt nagyon sok növényem a trópusi farmomról. Szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e nézni, hogy hova lett? Esetleg a kisfiam eladhatta a piacon? Ennek utána tudtok nézni ? Előre is köszönöm --

7. Nildia

Szia Anya1951!

Pontosan mikor tűntek el a Bahamás növényeid?
    Valamint milyen növényekről van szó konkrétan, és milyen nagyságrend?

8. Nildia

Szia [mendy]!

Vannak olyan esetek, amikor a sima játékból való ki be lépés nem elegendő.
    Elképzelhető, hogy a gépeden tárolt játékkal kapcsolatos adatok sérültek, ezért futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb )

9. Anya1951

Anya1951 Fórum-zöldfülű

Úgy emlékszem tegnap még megvoltak : Cukornád, Fahéj, Vanília, Manióka, Maracuja, Szőlő, Ananász, Bromélia, Cukkini, Chili, Bors, Bambusz, Édesburgonya,Paprika. Ezekből mindegyikből több ezer volt, most meg szinte van amelyikből 10 db, van amelyikből semmi. Kérdeztem a fiamat, de azt mondta ő nem adta el. Ami maradt : Gyep, pár Édesburgonya, Földimogyi, Aloe, Jamsz. (Ezek megvannak)! Köszönöm a gyors választ..

10. Morpheus.v.2.0

Morpheus.v.2.0 Junior szaki

Szia Nildia!
    Pontosítom a "tünetet", mivel nálam is "eltűntek" a bahamás dolgok a piacról. / úgy tűnik, mintha nem is rendelkeznék egyáltalán egy darab bahamás állattal, növénnyel, terménnyel sem /
    A pajtában mutatja, a vetőtáblán mutatja a valós mennyiségeket, viszont se venni, se eladni nem tudok egyikből sem, mert a piac szerint "nincs"
    A nincs az azt jelenti, hogy maga a tétel /pl. majom, gyömbér vagy éppen papagájtoll, stb. / nem is létezik, mint kategória. Egyedül a bahamás fák termései vannak meg...
    Kérdésre válaszolva: nem tudom mióta, mert kb. 2-3 perce vettem észre (és ezután rögtön keresni kezdtem a fórumon, hátha van valami hivatalos visszajelzés erről az új tünetről)
    Nem hiszem hogy segítene rajta sem a takarítás, sem az ID számom, de pár óra múlva megadom ha mégis kellene, mert most nem leszek gép előtt egy darabig.

11. Nildia

Szia Morpheus.v.2.0!

Az általad tapasztalt jelenség egy pár napja ütötte fel a fejét.
    Farmról való ki be lépés, esetleg többször is meg szokta oldani, tehát a Piacon újra láthatóak lesznek ezek az ajánlatok.
    Jeleztük a központ felé.

Játékostárs problémája más, Ő látja, van is Neki belőle, csak töredéke annak, amire ő emlékszik.

12. Nildia

Szia Anya1951!

Piaci eladás nem volt a Bahamás növényeidből.
    Viszont a Gazdakörben több olyan feladat is teljesítve lett, ahová Bahamás növények lettek beszállítva az Általad említettekből.
    ( Kiállítás, Megnyitó )

13. Anya1951

Anya1951 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszi a választ ! És ez ma délelőtt történt ??

14. Nildia

Szia Anya1951!

Igen, ma történt a beszállítás.

15. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok. Én csak 2-3 hete fedeztem fel, hogy nincs meg az őszibarackfám, mivel a titokzatos fáknál 2 XL-es őszibarackot nyertem. Az Őszibarackfámat már nagyon régen szintén nyertem, azt hiszem a keréken, de legalább 3 éve szerintem.. Hát ha tudnátok segiteni,mert most mit érek az XL-es lehetőségemmel,ha nem tudok szerezni őszibarckfát. tisztelettel: ID 34198425 Valkó Elizabet -iza52-

16. Cilifarmja

Cilifarmja Utánpótlás-írogató

17. Nildia

Szia -iza52-!

A Titokzatos csemetéből kifejlődött XL Őszbarackfa alá kaptál automatikusan alap fát is.
    Tehát ha lebontod a farmodról, akkor egy alapfára és egy fejlesztésre "esik" szét, amit bármikor kitehetsz újra.

18. Nildia

Szia Cilifarmja!

Nincs a játékban olyan hiba ami azt eredményezné, hogy ne tudj belépni a Gazdakörödbe.
    Ezért futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb )

19. Alababa82

Alababa82 Fórum-zöldfülű

Szia! Van egy olyan problémám, hogy úgy néz ki eltűnt egy fám pedig mindet kiraktam és le is arattam. Nem tudnád-e megnézni, hogy mi a helyzet. Így ugyanis nem lesz meg az elegendő cumim. Köszi. Alababa82 id:32237272

20. Nildia

Szia Alababa82!

Ezt Technikailag sajnos nem tudjuk ellenőrizni.
    Ami történhetett, hogy 1 fa törlésre került még aratás előtt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.