Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Még nem írták jóvá az 5 banánt három farmon:
    baba-cica ID 53613046
    xfáraóx ID 55354043
    Jaksonwill ID 47229966
    Remélem sor kerül a jóváírásra, nem szeretném kiváltani 8-8 farmaranyért
    Köszi, ha utánanéztek:)

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérjük még a türelmedet, továbbra sem kaptunk információt a Központtól, hogy végeztek a szkriptek futtatásával.

gyulaika kedveli ezt.
  3. gyulaika

köszönöm

4. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet, nemrég érkezett a hivatalos értesítés, hogy a javító szkriptek lefutottak.
    Itt találod a közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...2023-07-10-ei-belépési-problémák-miatt.23798/
    Kérlek, egy Ki/belépést követően ellenőrizd, hogy Nálad is helyreállt-e a rend. Jelezz majd vissza kérlek, hogy mit tapasztalsz. Köszönöm

5. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni!? A zöld üzemanyag kapacitása a maximumra lett fejlesztve a 18 szinten (250000). Növelése melyik szinten lehetséges? A 35. szintig nem látom a táblázatban:(

6. Dolphin

Szia,
    felvetésedet továbbítottam a Kollégáknak, türelmedet kérem a válaszig.

kiscicuka kedveli ezt.
  7. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudom a 14. napi kalendárium ajándékát átvenni mert nem tünik el a 14-s szám. Kérlek nézz utána Mara49 ID: 8287250 köszönöm

8. Dolphin

Szia,
    ma 13-a van, így jól működik, hogy a 14-es napot nem tudod átvenni.
    Sajnos a 13-as szám elbújt, de ha a csigára kattintasz, át tudod venni a mai ajándékot, ami TP a szinted alapján.
    upload_2023-7-13_7-9-46.png

Sali~*.*, juliannakoczkas és avonbanya kedveli ezt.
  9. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Köszönöm a választ:inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  10. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! Van egy kütyü, ami a felröppenőkre hat, de sajnos nem tudom a nevét, segítséget kérek!

11. Dolphin

aida2330 kedveli ezt.
  12. gyulaika

Dolphin kedveli ezt.
  13. karesz

karesz Fórumprofi

14. Dolphin

Csatolt fájlok:

karesz és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. karesz

karesz Fórumprofi

Dolphin kedveli ezt.
  16. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

,Sziasztok! A gyopáros területen lett egy kis bajom. Ugyanis a Falu főterén a Alca 6 -ban Készíts el 2 Arborista jelvényt-1. Nos, én már kettőt is csináltam és nem kapőtam meg a jutalmat. A 1 ansu barackfát ki s raktam el is fogadta a játék. Mi a baj lehe? semmirevaló Id 49645828 Köszönöm a válaszotokat!

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Kedves Moderátorok!

A népmesék 2 felhősor igen rossz helyen van a paszuly tenyésztési bónuszsorán..
    Sokkal inkább való lenne, az Egyéb bónusz sorok közt.
    Hiszen nem csak ólakra, hanem mindenre ad TP/TTP.
    Az érésideje is épp necces, így még bejelölni sem érdemes, hogy átkerüljön a tárgyak soraiba.
    Nem lehetne kérni, hogy helyezzék át az egyéb bónuszsorokhoz.
    Köszönöm

18. éva0130

éva0130 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítségre szorulok! A gyopárföldön túltermelés sikerült összehoznom és nem engedi ez által begyűjteni. Mit tehetek, hogy begyűjthető legyen?! Választ előre is köszönöm. éva0130 id 40594541 bocsi nem írtam, hogy a humuszból van a töblet

19. Dolphin

Szia,
    használd fel amit felhalmoztál. :)
    Szolgáld ki a megrendelőket, dobd be az átalakítóba, hozz létre magokat, új fákat - hasznosítsd lehetőség szerint. Legrosszabb esetben dobálj ki vmit, amire nincsen szükséged.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, ha a Gyopáros területet még nem váltottam ki (kevés a csillagom), az emailben kapott kódot lehet aktiválni és tárolja a rendszer a kapott ajándékokat?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.