Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia ismét!

Köszönöm a helyes adatokat.
    A vásárlásod sikeres volt, megkaptad a rendelt FA mennyiséget.
    1059 FA volt a készleted, majd vásároltál 150 FA-t 2023-07-23-án 11:42:46-perckor.
    Jelenleg 1209 FA-d van.

2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen , megkaptam !!

3. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok!

10 nappal ezelőtt az 1205-ös posztban a kérdésemet a Moderátor az 1207-es posztban elvitte, de azóta nem kaptam választ.
    Akinek még nem sikerült kiváltani a Gyopárvölgy területet, annak a rendszer tárolja az emailben kapott kód beváltása után kapott gyopáros ajándék készletet?

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A válasz, igen.

jófarmerlány, an-csika és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia!

Köszönöm szépen.

6. Nórikanna

Nórikanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 23.30-tól 0.18-ig nem lehetett belépni. Így a napi belépési nullázódót és a nyári kalendáriumot is csak aranyért engedi. Kérem a régi állapot vissza állítását.
    Előre is köszönet

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek add meg a Farm neved és Farm ID-dat, mert enélkül nem tudunk segíteni. Köszönöm

8. Nórikanna

Nórikanna Utánpótlás-írogató

Nórikanna
    ID: 13824099

9. szurcsok

szurcsok Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálunk reggel még minden rendben volt, beaktiváltam egy 12 órás farmmunkás- kupont, de sajnos lement belőle már 8 óra úgy, hogy használni sem tudtam :cry::cry::cry: Lehetséges, hogy a központ az ilyen eseteket kárpótolja valahogyan? Illetve azt, hogy az eventből szintén ketyeg az idő, és jelenleg is használhatatlan a játék....
    Köszi a válaszért!

10. Sugica

Sugica Utánpótlás-írogató

Sziasztok, segítséget kérek, korai volt az örömöm, hogy 20 próbálkozásra belépett. Sajnos a belépésen túl semmit sem enged.
    Meg tudjátok nézni?
    Köszönöm a segítséget előre is elnézést a kellemetlenségért.

Gazda: Sugica ID: 2104352

11. apuka12

apuka12 Járnitanuló

Sziasztok engem se enged belépni.

apuka12 ID: 18403300

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

13. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! belépni mostmár betudok de sajnos semmit sem enged. Remélem hamarosan ez a probléma is hamarosan megoldódik :))
    fannika2006 ID:11046555

Utoljára szerkesztett: 24.7.23
  14. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Már 17.23 van és még nem enged belépni.

15. lenoxa

lenoxa Haladó

Fél 10 óta nem lehet belépni.

magdi06 kedveli ezt.
  16. Bubu49

Bubu49 Járnitanuló

Belépni most betudtam, de a Rackót leszedni nem lehet, kalendáriumot nem tölti be. :(

Bonzó1945 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tetszikelztem ugyan, de egyáltalán nem tetszik, mert én sem tudok belépni! Nem lehetne ezt előre bejelenteni? Csak szólok: mi vagyunk a játékosok!!

sutimami57, milanzs és melcsi67 kedveli ezt.
  18. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szerintem a Modik nem gondolat olvasok, hogy előre tudják, hogy majd nem lehet belépni. Nem Ők tehetnek róla. Én is csak szólok: úgy mind TE.

19. Altrecon1992

Altrecon1992 Fórum-zöldfülű

Leírták a másik fórumon, hogy támadás érte a szervereket, azért nem lehet belépni. Sajnos az elég erős tud lenni, kénytelenek vagyunk türelemmel bírni.

magdi06, Misi990927, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem működik a kerék sem. A Gyopárra nem lehet belépni. Sőt sehova sem lehet.....
    Csak a Várost tudom felkeresni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.