Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldogfalva

boldogfalva Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem tudom... egyedül vagyok akkor ezzel a problémámmal??:(
    Nem tudok egyik részről a másikra átlépni, csak ha teljesen kilépek a játékból és újra vissza.
    Se frissítés.. se más megoldás még nem segített.Tudom... ez nem olyan " óriási" probléma... de amikor sietek.. ez elég macerás:) Köszönöm..

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, a következő lépéseket kövesd:
    Ezeket a műveleteket érdemes többször is végrehajtani függetlenül attól, hogy mikor végezted el utoljára!

3. boldogfalva

boldogfalva Utánpótlás-írogató

köszönöm... megpróbálom:)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. kedit0505

kedit0505 Utánpótlás-írogató

3x néztem meg a filmet a moziban, egyszer sem kaptam érte pontot. Megnéznétek?
    Köszönöm!
    ID: 25408763

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Legközelebb a hibajelentő üzenetben add meg a farmod id számát is. Úgy látom, hogy ma váltottál be mozipontokat aranyra, és a megnézett filmért is kaptál pontot 25408763 id számú farmban. Ha nem ezzel a farmmal volt a gondod, akkor arról írjál ahol azt tapasztaltad.
    A mozipontok kiadása megváltozott már hónapokkal ezelőtt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mozi.7141/

6. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Sziasztok! Tudja valaki mi történt a piacon? Eltűnt minden Bahás növény, állat és táp csak a titokfákat mutatja. Köszi a választ!

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ellenőriztem, a piacon benn vannak a szigeti állatok/növények/gyümölcsök és tápok. Kérlek, írd meg annak a farmnak az id számát ahol a Te piacodon ezek nem láthatóak.
    Ne feledkezz meg arról sem, hogy a szigeti dolgok maja szobor függőek a piacon is.

8. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok! Nem tudom kirakni a különböző tárgyakat a frissen szerzett felhősorra. Kergéből kivettem, a felhőre kattintva megjelennek, de amikor kiválasztok egyet (bármelyiket), azt írja, hogy nincs a pajtában elég termés. Mit csináljak?
    Üdv: bubafejgingo ID:20364155
    U.i.: A másik telkemen gond nélkül sikerült kirakni.

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Pontosan melyik tárgyakat akarod kitenni a felhőkre ebben a farmban? Pontosan melyik felhőkre?

10. tömötoni

tömötoni Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem az a problémám, hogy a Bahama növényeim, állataim, tenyészetem, tápom, és terményeim nem jelennek meg a piacon, és venni sem tudok. / a pajtában megvannak / A rendes farmommal minden rendben, és a piacon is elérhetőek. Farmnév: tömötoni ID: 23715435

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tömötoni!

Nézd meg a piacodat egy farmodról való ki be lépés után.
    Ha ez nem bizonyul elegendőnek, akkor a Flash Player sütiket kellene törölnöd az alábbi link segítségével :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

12. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Már ez a fórum sem megy. Újra írom.

Sziasztok!
    Nem tudom kirakni a tárgyakat az új felhősorra. Kergéből ki, felhőre rá, megmutatja mi van a pajtában, kiválasztom (bármelyiket), erre azt írja, hogy nincs több termék a pajtában.
    Üdv: bubafejgingo ID: 20364155

A most befejeződött event megszerzett felhősorára szeretnék kitenni a Kergéből levett 1-es, 2-es és 4 mezős alakokat (többet is levettem, mint amennyi kell), de egyiket sem engedi kirakni a felhőkre.

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.15
  13. Nildia

Szia bubafejgingo!

Itt, ebben a topikban tetted fel a kérdésedet.
    Kolléga vissza is kérdezett, melyik tárgy, tárgyak okoznak gondot, melyiket nem tudod kitenni?

14. Nildia

Szia bubafejgingo!

Nem minden tárgy tehető fel a felhőre.
    Pl a fejlesztett dekorok nem, a fejlesztők által meghatározott tárgyak sem, mint pl a Strandklub kitehető.
    Pontosan milyen tárgyak okoznak gondot?

15. kedit0505

kedit0505 Utánpótlás-írogató

Igen, ezen a farmon volt gondom.
    Végignéztem utazási reklámot 30 mp-es, háromszor, egyszer sem adott pontot. Aztán végignéztem a Nissan reklámot, 2 perc, arra kétszer adott, harmadszor arra sem. Így valóban tudtam beváltani 2 farmaranyat, de többször nem adott. Szóval ennyi. És valóban a 25408763-as farmon van a probléma. Egyébként ez elég sokszor gond, csak most vettem a fáradságot és írtam róla. Köszönöm, hogy utána néztél!

16. Nildia

Szia kedit0505!

Sajnos előfordul, hogy a sikeres mozizás ellenére sem kapjuk meg a mozipontokat.
    Ilyen esetben sajnos nincs mód azok utólagos jóváírására.
    Azonban a lehetőségek számából ezek a mozizások nem vonnak le, lehet többször is próbálkozni.
    A mozipont begyűjtésének is többféle módja van, nem mindegy, melyik ajánlatnál melyiket is alkalmazod.

Mozi ismertetője a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

17. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Nap Vanik! body text ez az írás van egy kis táblában a Rackónál, és egy nem működő zöld gomb is.Köszönöm.

18. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Köszönöm egy frissítés megoldotta a problémát de ahogy néztem nem csak én vagyok így. Üdv!

19. Nildia

Szia Sauvage!

Nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni a táblát, nem befolyásolja Rackó rendes napi tevékenységét.

20. Nildia

Szia bubucucu!

Igen, pár napja tapasztalható, jeleztük az illetékesek felé már.
    A jelenséget meg szokta oldani egy játékból való ki be lépés.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.