Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Jó éjt! Én is feladom mára.

2. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!:sleepy:
    Belépésnél az állandó beugró link (sütik), minimum 2-3 x is megjelenik,hol németül, hol magyarul.
    Jó ideje tart, idegesítő, zavaró.
    Tegnap még belépni is alig tudtam.
    (Mic...Edgén játszom) CCleaner takarítás is van, mindennap.
    Sok a hiba.
    Ma reggel a fákat nem mutatta, hogy kész.
    Köszönöm!

ID: 28659077

Utoljára szerkesztett: 14.8.23
    Szirák kedveli ezt.
  3. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Sziasztok! Nálam az a probléma ,hogy nem jeleníti meg a grafika ,ha beért a növény és a fa. Kezdő ültető grafikát mutat. Nálam is állandóan felugrik ,hol magyarul ,hol németül az adatvédelemi link. Csak jelezni szerettem volna a nálam fellépő hibákat. Tudom sokkal nagyobb probléma és türelmes is vagyok . Üdv : krédi2 ID16239908

Szirák kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mindkettő probléma ismert, s dolgoznak rajta a Központban.
    Köszönjük jelzésedet és türelmedet.

Sali~*.* és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  5. vica45

vica45 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Csak egy egyszerű kérdést szeretnék fel tenni, ez a mindennapos reggel és este való belépési problémát nem lehetne már meg oldani?
    Eléggé idegesítő igy Event idején!!! >:(>:(>:(

Üdv: Gazda név: vica45; ID szám:5775758

Utoljára szerkesztett: 14.8.23
    fankostepsi és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  6. Baaab

Baaab Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Fogalmam sincs hova kellene írnom ezzel kapcsolatban, de már legalább 1 hete főleg esténként nem tölt be a játék. Ma reggel betöltött de nem jelenítette meg az animációkat pl.: amiket ültettem, még ugyan olyan volt a földterület, mint amikor ültettem, pedig letudtam már szedni (a fáknál sem jeleníti meg ha kész de engedi begyűjteni). Jelenleg még a bejelentkezési oldalt sem tölti be nekem. Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban van-e valami információtok esetleg? (Próbáltam több gépről mindegyiknél ugyan ez történt)

Válaszotokat előre is köszönöm!

Ui.: ID kódot nem tudok írni mert nem tölti be

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Át nem vett Rackóval(a játék hibájából)mi lesz??

8. Dolphin

Szia,
    itt a hivatalos közlemény a problémákhoz, türelmedet köszönjük:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tájékoztatás-a-belépési-problémák-hátteréről.23827/#post-1338544

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    egyenlőre nem kaptunk ezzel kapcsolatban információt, amennyiben lesz kompenzáció a megszokott módon tájékoztatni fogunk Benneteket,
    Türelmedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Dolphin

11. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Szia Dolphin!

Kérdésem, hogy a mosómedve turné event mellé várható-e, hogy a Szupertáp akció, Baby Boom, Farmpengős tenyésztés ismét elérhetővé válik?
    Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712
    ID:35028376

Köszi, most jött a válasz:
    Az akciók kezdete várhatóan: 2023. augusztus 15. (kedd) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. augusztus 15. (kedd) 22:00 óra

Marcsi0712

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.23
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nem értem miért indítanak holnap eventet amikor akadozik a játék, nem lehetne most leállni egy kicsit?

fankostepsi kedveli ezt.
  13. gabehu

gabehu Junior szaki

Szerintem Te is tudod a választ: Nem, nem lehet leállni, mert bevétel nélkül nincs semmi.

fankostepsi és zigus46 kedveli ezt.
  14. zigus46

zigus46 Aktív író

Sajnos nálam sem működik semmi, belépni nagy nehezen be enged de semmi más..lehet ,hogy el kéne engedni ???

15. Dolphin

Szia,
    böngészőn vagy kliensben próbáltad?
    Én böngészőben játszom, és most be tudtam lépni. Kérlek, próbáld meg Te is újra.
    Lehetnek időszakos belépési problémák, itt olvashatod a kommunikációt a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...pési-problémák-hátteréről.23827/#post-1338544

16. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

lessz hosszabítás?

17. Dolphin

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Sajnos a hibák még mindig fennállnak. A pont kijelző nem tűnik el az aratás után. A szédült szántón az elültetett növény úgy van mint mikor el lett ültetve és ez a jelenség a Bahán is fenn áll.

19. Dolphin

Szia,
    igen, tudunk ezekről a megjelenési hibákról. A legfrissebb közleményt itt találod a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...pési-problémák-hátteréről.23827/#post-1338544
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nagy nehezen eljutottam a tejshake eventben addig hogy mindent ki tudtam váltani a boltból a felhő aktíválásásához és meglepettem látom hogy a kávéidő dekor nincs az eszköztáramban. Nem tudom merre keressem? Segítenétek?
    Előre is köszönöm.
    Gazda: Szemi19
    ID:3078669

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.