Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A keresett dekort a Világítótorony területén találod meg.
    Alul, középen a bal sarok felé haladva.

2. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségedet

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  3. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok! Nem tudom másnál is fenn áll-e a probléma, de 4-5 napja minden belépés alkalmával magyarul és németül is megjelenik "az Ön adatainak védelme ......" szöveg. Hiába engedélyezem, a következő alkalommal ismét megjelenik kétszer. Ha esetleg szükség lenne rá, ID számom 8922744
    Köszönöm előre, ha javítani lehet.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ismert a probléma, dolgoznak ezen is a Központban.
    Addig azt a plusz pár kattintgatást el kell végeznünk.
    Türelmedet, megértésedet köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen!! Ha nem egyedi, akkor várok türelmesen.

Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem egyedi, ez minden Játékost érint.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. MissL

MissL Fórumprofi

Nem lesz meghosszabbítva az event?? Nekem bebukott a 100% os bónuszom, jó lenne még egy nap. Tudtok valamit?

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az event vége várhatóan: 2023. augusztus 16. (szerda) 22:00 óra

MissL kedveli ezt.
  9. mimici2000

mimici2000 Fórum-zöldfülű

Szia :)
    Esténként tudok belépni játszani - Kikapcsolódni munka után kicsit. Múlt hónapban 1x nem tudtam belépni központi hiba miatt, így Rackó ajándéka 1 nappal rövidebb lett. Azt az ígéretet kaptuk, hogy valamit lefuttatnak és megkapjuk (azóta sem kaptuk meg!), azt a kalendáriumosat azt igen, de Rackó napi ajándékát nem. Most egymás után 2 este volt képtelenség belépni!!! :( Ismét el van tolódva a napi Rackó ajándékom... most 2 nappal :( Home office szezon játékban is lemaradásban vagyok.... Ismét nem az én hibámból.... Szerintem többen vagyunk ilyen kis játékosok, akiknek ezek a napi dolgok is sokat jelentenek. Várható-e valami helyreállítás ebben? Köszönöm előre is a válaszotokat. Jó gazdálkodást mindenkinek! :)

10. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni, hogy a 11-én történt belépési hiba miatt végleg elveszik a Rackó belépési ajándék?
    Sajnos a múlt havi ugyanilyen eseménykor is ez történt!
    Üdv: Oldfox

11. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Sziasztok!

Mindjárt 7 óra, megjött menetrend szerint a leállás? Már megint csak a barik tolják a talicskát.

zsani_apja kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek frissíts egyet, a játék játszható, sőt most gyors is!

Swartsch és an-csika kedveli ezt.
  13. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Valóban lehet kisebb-nagyobb hibák ellenére is játszani. Nálam most a Firefox egyáltalán nem tudja a farmeramat megjeleníteni, a szerver túlterheltsége miatt. Ám a többi böngészőn simán bejön a játék. Időnként frissíteni kell, de lehet gazdálkodni.

^^Ayumi^^ és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, hogy leírtad mit tapasztalsz! Én Egde-ben játszom és gyors a játék, igaz volt egy kis akadozás előtte.

an-csika és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  15. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia!

Utólag megkaptuk, ha jól emlékszem valamilyen láda volt. Kis ablak is jött, amiben értesítettek.

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. oncogito_

oncogito_ Haladó

Komolyan kezd a türelmem és a kedvem is elmenni az egésztől.
    Érthetetlen, hogy az informatikai csoport nem tudott egy hathatós tűzfalat, védelmet kialakítani a kezdetektől.
    Lehetett volna kevesebb event akár egy-két hónapban egy, (esetleg több gazdaköri feladattal pótolva) de a játék biztonságára fordítottak volna több gondot.
    Még várok, de nem játszom, belépni sem lépek be, mert látom a fórumokon, hogy akadozik. Igy meg nem biztonságos. Ebben az egészben így már nincs öröm, szórakozás, csak bosszankodás. Viszont segít kigyógyulni a farmos függőségből. :(

Judy_Csiki és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  17. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Odakint meg szép még az idő :music: Ha bedől az oldal több idő jut a sétákra, esetleg egy valódi kis konyhakert gondozására :D:music:

Én Chrome-on szoktam, tableten Firefoxot használok és azzal tényleg nem lehet. De a Chrome is stabil, mikor a többi böngésző már akadozik, bár most megint nem tölt be a játék egyik böngészőben sem.

Illetve nekem kérdés, hogy klienssel is ugyanezek a gondok?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  18. oncogito_

oncogito_ Haladó

Pontosan így van, már megyek is! További jó bosszankodást a képernyő előtt - amiért nem jár sajnálat!

Én kezdetektől ezt használom, ugyanaz a szitu. Szép napot, én felfüggesztem jó időre a játékot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.23
    ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  19. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia!

Én most kliensen vagyok és megy, igaz a fák beérését nem jelőli, de lehet aratni.

Sali~*.* és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  20. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Kedves játékosok! Egy picit gondoljatok a moderátorokra is! Tudom, mindenki ideges, de ők sem tudnak játszani, ráaadásul itt dühöngünk, ők meg nem tudnak semmit segíteni, csak ami infót kapnak. Részemről teljes szívemmel velük vagyok és nagyon köszönöm az udvarias és számtalanszor elismételt infókat. Próbálok komfort talajba ültetni, amikor épp beenged, nektek is jót tenne. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.