Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Kösz, megoldódott, az volt a probléma, hogy csak látszólag vette le a Kergéről a tárgyakat, ki-be lépés után újra a helyükön voltak. Megismételve a tranzakciót, már a felhőn vannak a tárgyak.
    Kösz a segítséget.

2. helga051999

helga051999 Fórum-zöldfülű

Ha belépek a szédült szántóra és még 1-2 helyre, utána nem tudok kilépni. Kérlek segítsetek!

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia helga051999!

A fagyásokat nagyban el lehet kerülni a rendszeres ( napi ) takarításokkal, böngésző és Flash Player naprakészen tartásával.
    Ebben nyújtanak segítséget az alábbi linkek, ahol ki van gyűjtve mit érdemes elvégezni. Napi 2-3 percnél többet nem vesz igénybe :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb )

4. zizzike

zizzike Utánpótlás-írogató

Rocko mellett megjelent egy Body text tábla. Ez mit jelent?
    ID 4552897

5. -nanunanu-

-nanunanu- Utánpótlás-írogató

Nálam is,Rackónál.

6. Nildia

Szia zizzike!

Jelenleg a tábláról nem rendelkezünk hivatalos információval.
    Nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, nem befolyásolja Rackó rendes napi tevékenységét.

7. Nildia

Szia -nanunanu-!

Jelenleg a tábláról nem rendelkezünk hivatalos információval.
    Nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, nem befolyásolja Rackó rendes napi tevékenységét.

8. -nanunanu-

-nanunanu- Utánpótlás-írogató

Szia Nildia! Végül is nem zavar semmiben,csak a kíváncsiság hajtott,hogy kérdezzek. :)

9. Liliom44

Liliom44 Haladó

Köszi, azt hittem valami bónuszt kaptam.

10. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy hova tűntek a piacról a Bahamás dolgok.
    Táp ,állatok,növények,termények,semmit nem lehet venni.
    Köszi

11. Nildia

12. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Jó estét Moderátor !

Csinálom a Gazdakörben az "Étterem" nevű feladatot. Ott a 6 sorban a kukoricánál kaptam 1 csillagot illetőleg, 1 darab Buddha szobrot.
    Ez utóbbinak mi a szerepe a Játékban? Csupán díszítő elem, vagy esetleg valami más?

13. Nildia

Szia Zöldfülű62!

A Buddha szobor pusztán dekorációs elem.

14. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Kár..:( Azt hittem valami funkciója lesz esetleg később..

15. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

16. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Rackót látogattam meg, a bal alsó sarokban "Body text" zöld sáv előtte egy napocska. Mi ez?

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Jelenleg még nincs információnk róla, hogy mire fog szolgálni a tábla. Nyugodtan figyelmenkívül hagyhatod, a játékot nem befolyásolja.

18. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Sziasztok ! Rackónál mi az a "Body Text" ??? Előre is köszi ! Szép estét !!

19. vekony1

vekony1 Haladó

Tegnap nagyon sokan irogattak Rackóval kapcsolatban,így én is megnéztem a kapható napi bónuszokat,legnagyobb megdöbbenésemre én ezekből csak szupertrágyát, 1ó +% ,valamint 3 napja bájitalt kapok,szerintem a 93 szinten ez 1 kicsit morbid.Bocsi a véleményemért.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Rackó ajándékai szintekre kalibrálva érkeznek. Bizony előfordul, hogy hosszú ideig csak 4-5 nyeremény közül választ, de ez az érvényben lévő szabályok szerint működik.
    Az alábbi linket megnyitva találod a táblázatot, ahol az utolsó oszlopban szereplő ajándékokat várhatjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz.7140/#post-23261

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.