Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a dekort azért nem találod, mert nem szerezted meg az eventben. Az első pálya bal alsó sarkában volt elérhető ez a dekor, a 17-es mezőn, de Te ide nem adtad be a szükséges jelvényeket érte.

upload_2023-11-2_20-38-27.png

Ha megnéznéd, itt van az event leírása:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paradicsom-küldetés-2023-október.24085/#post-1348583

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    hozom az információt az event ismertetőből:
    "Cukorkoponya
    Az event idején az első belépés alkalmával kapunk 5 db-ot.
    Használata: a malomban előállítandó eventnövény készítéséhez mint másik összetevő.
    A rendszer 5 óránként pótlást ad, ha a felhasználás során elfogyna ez a kellék
    ."
    Innen hoztam az infót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cukorkoponyák-ösvénye.24180/#post-1352452
    Mivel azonosítókat (Farm név és Farm ID) nem hoztál, így ennél többet nem tudok segíteni.

3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

3/4 8-kor kaptam meg

4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmon még nem került beváltásra a kód. Kérlek, próbáld meg újra, figyelj rá, hogy felesleges szóköz ne kerüljön se eléje, se mögéje.

5. Dolphin

Szia,
    kérlek hozd a Farm neved és Farm ID-dat, mert ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni.
    Köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    akkor vélhetően 3/4 3-kor használtad fel a Cukorkoponyákat :)

7. Dolphin

Szia,
    a feladat felvételétől számítanak a megrendelő kiszolgálások. Ellenőrzésem alapján jelenleg egy megrendelői kiszolgálás történt, így még 4x kell ezt megtenned.

8. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Köszönöm szépen a válaszodat, bár nem értek egyet. Volt már ilyen feladat, tudom, hogy a felvételtől számít. Kétszer is visszahívtam cukorkával, mégsem íródott jóvá. Mindegy, próbálkozom tovább.

9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a dobozban van (+)-os verzióban. Előbb ki kell tenned területre, learatni a plusz ajándékokat, utána visszatenni a dobozba, s utána már fel tudod tenni a felhőre.
    upload_2023-11-2_21-5-4.png

szöszi50 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    nem muszáj elfogadnod a válaszomat. Van lehetőséged a Support felé jelezni a problémádat, és Tőlük információt kérni.
    Én a játék naplójából hozom az információt, semmi okom rá, hogy mást írjak, mint amit látok.
    Megértésedet köszönöm!

11. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Természetesen nem kételkedem a szavadban! Köszönöm szépen még egyszer a segítségedet, a válaszodat:)

Dolphin kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszömöm szépen,én meg már össze-vissza kerestem!

Dolphin kedveli ezt.
  13. apuka12

apuka12 Járnitanuló

Próbáltam és ezt írja ki:Ez a kód nem érvényes vagy lejárt.

14. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ateliholdas feladat megoldva, de tovább nemtrudok menni, mert nincs hozzá koponyám nekem sem.Remélem hamar megoldódik a probléma, legalább is remélem,mert ez igy nem nagyon megoldható.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Neked kell megoldani, sajnos 5 óránként ad a rendszer újabb magot 5 db.-t. Ha van miért sietni, talán megéri megvenni a legkisebb kosarat. Ne használd fel az összes magot, dugdosd a következőre, hogy tudj időben indulni. Sok sikert kívánok!

Sali~*.*.* és magdi06 kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ez nem hiba.
    A Cukorkoponyából a rendszer 5 óránként ad újra, ha észleli, hogy a felhasználás során elfogyott a készleted. Érdemes eldugni a malomban, hogy a következő növényhez legyen "készleten".
    Event leírásból hozom az infókat:
    "Cukorkoponya
    Az event idején az első belépés alkalmával kapunk 5 db-ot.
    Használata: a malomban előállítandó eventnövény készítéséhez mint másik összetevő.
    A rendszer 5 óránként pótlást ad, ha a felhasználás során elfogyna ez a kellék."

19. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok !Akkor itt a gondom!Szóval ha 3 nagy fatuskóból 1 használok el alapfára marad 2 mire a gyakorit akarom elő állítani már csak 1 van.
    Viszont elég sűrűn veszik el a nagy tuskóból 1 db.
    Ildikó-gazda
    12862784
    Köszi a választ.

20. Dolphin

Szia,
    köszi, hogy áthoztad a problémát ide.
    Megnéztem és ezt látom:
    A mai napon 03.11.2023 - 09:35:21-kor indítottál Faanyag termelés: 4-t, ehhez adtál be: 1x Nagy fatuskót, 22x Kis fatuskót, 2x Közepes fatuskót.
    Tegnapi napon 02.11.2023 - 14:27:20-kor indítottál Faanyagtermelés: 7-t, ehhez a következőket adtad be: 2x Nagy fatuskó, 42x Kis fatuskó, 5x Közepes fatuskó, valamint 02.11.2023 - 07:16:24-kor szintén egy Faanyag termelés: 4-t, ahova 2x Nagy fatuskót, 2 Közepes fatuskót és 4 Kis fatuskót adtál be.
    upload_2023-11-3_10-44-3.png upload_2023-11-3_10-45-4.png
    November 1-jén 01.11.2023 - 08:00:57-kor indítottál Faanyag termelés: 4-t, ehhez beadtál: 1x Nagy, 10x Kis és 4x Közepes fatuskót.
    Szintén ezen a napon indítottál 01.11.2023 - 22:30:52-kor Faanyagtermelés: 7-t, ehhez a következőket adtad be: 2x Nagy fatuskó, 12x Kis fatuskó, 10x Közepes fatuskó
    A játék naplójában ezek a Nagy fatuskó "fogyások" voltak novemberben, nem látok más tételt, ami a készletedet csökkentette volna.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.