Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Ninettácska!

Ha a géped billentyűzetén van jobb oldalon számsor, akkor a CTRL gomb és a "+" vagy a "-" jellen tudsz állítani a méreten.
    Ha a laptop érintős részén csinálod, akkor a CTRL gomb mellett görgetést kell használnod.

2. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Köszönöm! Kedves vagy, hogy próbáltál segíteni, de az az igazság, hogy nem reagál a gép sem, én meg amúgy is bénázom, szóval... >:(>:(>:( Csak az event miatt idegesít a dolog...

Utoljára szerkesztett: 12.2.15
  3. Nildia

Szia!

Milyen böngészőt használsz? Mert pl a Firefoxnál ha a Menüt megnyitod ( három vízszintes vonal ), ott is van lehetőség a változtatásra. ( minusz jel utána 100% és plusz jel ) Itt is ha a mínuszra pluszra kattintasz, változtatja a méretet.

4. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy a 10%-kal gyorsabb tápkeverés aktiválása után a turbó malom 50%-a miért tűnik el?

5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! A kerge kertemben csp-s táblák vannak! Az kérdezi szeretnem-e NaN összegért a kerge kert következő szintjét? Ez mi?

6. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok!
    A malmom sztrájkol :(
    Fut az 50 %-os turbósítás - sztáp 4 órás. Megvettem a valentinos fehősort és aktiváltam. Indítanám a malmot, de szerinte, a szupertáp keverési ideje 8 óra!
    Kiléptem, visszaléptem, a lassítósztrájk változatlan.
    A sütik tegnap lettek kipucolva. Ma reggel még 4 órás tápkeverést indítottam...
    Meg tudnátok nézni mi lehet a bibi?

Gazda: marutea
    ID: 2246617

7. Nildia

Szia Mogyi!

Mit értesz azon, hogy eltűnik az 50%?
    Kérlek példával hozd a panaszod.
    Pontosan melyik táppal van gondod, mennyi az alap idő, milyen bónuszok hatnak épp Nálad, most mennyi idő a táp előállítása.

8. Nildia

Szia takizsuzsi40!

Csinálj egy farmodról való ki be lépést, majd ez után nézd meg a Kerge kertedet.

9. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Végül a Ctrl + 0 vált be! Határtalan a boldogságom!:D Ne haragudj, hogy "fárasztottalak"... A gép és én sosem voltunk jóban xD
    Tényleg köszönök mindent! Szép estét Neked!

10. Nildia

Szia marutea!

Ha elindítod a malmod, akkor a rendes időt ( 3 óra ) fogja mutatni.

11. Mogyi

Mogyi Aktív író

Gyorsabb tápkeverés bónusz 50 %: szupertápra 8órát ír ,eddig 4óra körül volt.Gyorsabb tápkeverés bónusz 10 % beindítása után.Tehát az hova lett nálam?

12. Nildia

Szia!

A lényeg az, hogy megoldódott, és ismét megfelelő a farmod mérete!:)
    Nem fáradtság hidd el, azért vagyunk, hogy segítsünk.

Ninettácska kedveli ezt.
  13. Nildia

Szia Mogyi!

Ha elindítod a tápkeverést, az idő a megfelelőt fogja mutatni ( 3 óra ) amíg hat a felhősorod.
    Csak indítsd el.

14. marutea

marutea Törzsjátékos

OK, Köszönöm!
    No, akkor ez csak egy korai áprilisi tréfa lehetett :)

15. Mogyi

Mogyi Aktív író

Köszönöm :)

16. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nálam is így van várható javítás?
    Zavaró így.

17. Nildia

Szia boldika88!

Amennyiben elindítod a tápkeverést, az éppen Nálad ható bónuszok szerinti idővel fogja elindítani a keverést.

18. Somivica

Somivica Fórum-zöldfülű

Somivica ID 8322770 Segítséget kérnék, mert megvásároltam az Ámor felhősort csomagban, de nem tudom aktiválni és a farmaranyat
    viszont levonta.

19. Nildia

Szia Somivica!

Amennyiben megvetted a Gazdaboltban a felhősorodat, a Paszulyra kattintva fel kell tenned a tárgyakat a felhősorra.
    Azzal nem kell foglalkozni, hogy ott a vásárlás lehetősége a felhő tárgyainál, kattints a dekor elemekre, kijön a menü, amiből fel tudod tenni. Ha mind rajta van ( színesek lesznek a dekor elemek ) akkor le tudod zárni.

20. Somivica

Somivica Fórum-zöldfülű

Somivica ID8322770 Segítséget kérnék, mert vásároltam Ámor felhősort csomagban és nem lehet aktiválni de a farmaranyat viszont levonta. Mit csináljak?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.